Užijte si pobyt přímo u břehu obrovského Balatonu! Ubytování vám zajistí Hotel TOK Zamárdi s komfortními pokoji, chutnou polopenzí formou bufetu a také privátním vstupem do wellness centra (vířivka a sauna). Na dosah budete mít nejen pláž, ale také různé turistické zajímavosti.

O ubytování

Hotel TOK Zamárdi se nachází v letovisku Zamárdi na jižním pobřeží jezera Balaton. Hotel nabízí úchvatný panoramatický výhled na vodní plochu s horami v pozadí a poloostrov Tihany. Nejbližší pláž je vzdálena pouze 100 m.

Hlavní město jižního břehu Siófok (7 km) zvané také „hlavní město Balatonu“, je jedním z nejoblíbenějších maďarských letovisek s dlouhými travnatými plážemi a cyklistickými stezkami. Pobřežní promenáda Zlatého břehu s překrásnými růžovými zahradami je ideální na příjemné procházky. Zábava i dokonalý relax na vás čeká v zážitkových termálních lázních Galerius (14 km).

Pobyt si můžete zpestřit výletem lodí, které vyplouvají přímo ze Zamárdi, případně ze Siófoku. Doplaví vás například na poloostrov Tihany s krásnou přírodou a plážemi či do dalších oblíbených pobřežních letovisek jako Balatonfüred a Balatonalmádi, která nabízejí spoustu atraktivních možností trávení volného času a památek k navštívení.

Kde budete spát?

Ubytováni budete v moderně zařízeném dvoulůžkovém pokoji s balkonem. Z pokojů vybavených v tyrkysové a šedé barvě na vás bude dýchat elegantní harmonie. K vašemu pohodlí zde nechybí klimatizace, WiFi připojení, televize a minibar. Součástí je také vlastní koupelna se sprchou a fénem.

Na čem si pochutnáte?

Každý den pobytu začnete bohatou bufetovou snídaní. V nabídce je pestrý výběr pokrmů maďarské i mezinárodní kuchyně. Večer se v restauraci podávají bufetové večeře. Svůj oblíbený nápoj si můžete dát v lobby baru.

Kde budete relaxovat?

Součástí hotelu je také wellness vybavené finskou saunou, vířivkou a relaxační zónou.

Hotel TOK Zamárdi

Hotel TOK Zamárdi

Rákóczi Ferenc u. 38. , Zamárdi
Maďarsko

Provozuje společnost:
Élelmiszerlánc - Biztonsági Centrum Nonprofit Kft. IČ: 0109184315


+3630/932-9244

szallas@zamardi.elbc.hu

Check In
od 15:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Zakázán
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Restaurace
Dětský koutek
Wellness

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od jezera
0,2 km
Zastávka
0,5 km
Aquapark
9,1 km