Město Bogács jen 16 km od Egeru je proslulé zejména termálním koupalištěm a lázněmi s léčivou vodou. Nejblíže to k němu budete mít, když se ubytujete v Hotelu Strand ***, který je s ním přímo propojen. Těšit se můžete také na chutnou polopenzi a každodenní vstup do termálů, takže rozhodně nezapomeňte plavky.

O ubytování

Hotel Strand *** se nachází v srdci městečka Bogács a je přímo propojen s termálními lázněmi. Stačí se v pokoji převléci do županu a vydat se rovnou za dokonalým relaxem. Pouze 15 km od hotelu leží nádherné město Eger plné barokních památek. Najdete tam středověký hrad, malebné historické centrum i zajímavá muzea. Vynikající místní víno ochutnáte v mnoha vinných sklípcích.

Kde budete spát?

Ubytováni budete ve dvoulůžkovém pokoji Standard s možností jedné přistýlky. Většina pokojů má také balkon a všechny jsou vybaveny telefonem, televizí, WiFi připojením, lednicí a vlastní koupelnou.

Na čem si pochutnáte?

V hotelové restauraci se můžete těšit na tradiční maďarskou kuchyni a vynikající místní vína. Ráno si pochutnáte na snídaních ve formě bufetu. Večer se v restauraci servírují večeře. V letním období je v provozu terasa restaurace.

Kde budete relaxovat?

Hotel Strand *** je přímo propojen s termálním koupalištěm Bogács. Z celkových 11 bazénů je jich 6 napuštěno termální vodou s obsahem síry. Pramen o teplotě 76 °C vyvěrá z hloubky 500 m. Místní voda příznivě ovlivňuje revmatická onemocnění, doporučuje se také na pitnou kúru. Vdechování páry pomáhá při bronchitidě. Dále jsou k dispozici dětské, zábavní a jeden plavecký bazén.

Součástí hotelu je dále finská sauna a posilovna. Dopřát si můžete některou ze široké nabídky masáží a lázeňských procedur.

Strand Hotel Bogács ***

Strand Hotel Bogács ***

Dózs György u 16 , Bogacs
Maďarsko

Provozuje společnost:
SZEPESI Kft. IČ: 0509011883


+36 495 340 29

recepcio@strandhotel.hu

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Zakázán
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Parkování za poplatek 1 500 HUF/noc + DPH

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Sauna
Možnost procedur
Lázně
Restaurace
Fitness
Wellness
Venkovní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
0,5 km
Vzdálenost od lázní
50 m
Zastávka
10 m