V jednoduše a zároveň komfortně a útulně zařízeném Penzionu Margaréta u maďarsko-rakouských hranic budete mít na dosah to nejlepší z obou zemí. Podhůří východních Alp a blízké termální lázně a aquaparky jsou perfektním předpokladem pro dokonalý pobyt. Kromě snídaní se do penzionu můžete začít těšit také na neomezený vstup do bazénu nebo slevu na zapůjčení kol.

O ubytování

Penzion Margaréta Csárda se nachází v maďarské vesničce Horvátzsidány ležící téměř na hranicích s Rakouskem. Z obou zemí si tedy můžete dopřát to nejlepší. Objevte termální lázně ve městech Sárvár (40 km) či Bük (12 km). Navštivte také nedaleký Kőszeg (10 km) s hradem a historickými památkami. Na rakouské straně hranice najdete aquapark Sonnen Therme Lutzmannsburg (6 km). Zdolat můžete některý z vrcholů východních Alp.

Kde budete spát?

Ubytováni budete v moderně zařízeném dvoulůžkovém pokoji typu Superior. K vašemu pohodlí budete mít na pokoji k dispozici klimatizaci, LCD televizi, lednici, WiFi připojení, rychlovarnou konvici a vlastní koupelnu s fénem.

Na čem si pochutnáte?

Každé ráno si v hotelové restauraci vychutnáte snídani formou bufetu. Dále je k dispozici jídelní lístek, ze kterého si můžete objednávat vynikající speciality maďarské i mezinárodní kuchyně.

Kde budete relaxovat?

V letní sezoně si odpočinete u velkého venkovního bazénu, jehož součástí je i zastřešená část.

Cestujete s dětmi?

Ve velké zahradě čeká na malé hosty hřiště.

Margaréta Panzió

Margaréta Panzió

József Attila utca 2. , Horvátzsidány
Maďarsko

Provozuje společnost:
Varga Jánosné IČ: 53079680


+36 94 365 582

info@margaretacsarda.hu

Check In
15:00 - 18:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Zakázán
Bezbariérovost
Částečná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Restaurace
Dětské hřiště
Půjčovna kol
Konferenční místnost
Venkovní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
0,5 km
Vzdálenost od lázní
12,2 km
Zastávka
0,5 km