Vydejte se do romantického Toskánska a užijte si italskou kuchyni, místní víno i krásy nedaleké Florencie. Bydlet budete v Kempu Il Poggetto, kde na vás čekají útulné mobilheimy vhodné pro 2 až 4 osoby + jedno dítě do 16 let, které je zdarma v ceně. Zábavu si užijete ve venkovních bazénech.

O ubytování

Kemp Il Poggetto se nachází v srdci Toskánska, které je považováno za jednu z nejkrásnějších oblastí Itálie. Užijete si zde perfektní dovolenou v obklopení vinic a olivových hájů. Centrem oblasti je 20 km vzdálená Florencie, která láká na své středověké a renesanční architektonické památky a významné umělecké sbírky. Historické jádro Florencie je zapsáno na Seznamu kulturního dědictví UNESCO. Dalšími významnými městy s mnoha památkami jsou Seina (70 km), Boloň (120 km) a Pisa se slavnou šikmou věží (120 km). Kromě vynikající domácí italské kuchyně v Toskánsku na každém kroku ochutnáte místní olivový olej a červené víno Chianti, které je vůbec nezjnámějším italským vínem.

Kde budete spát?

Domek Standard se skládá ze dvou ložnic s oddělenými postelemi pro 4 dospělé a obývací části s rozkládací pohovkou pro jedno dítě do 16 let. Součástí je také plně vybavená kuchyňka s lednicí, vařičem, mikrovlnnou troubou, rychlovarnou konvicí a nádobím. Nechybí ani vlastní koupelna s ručníky. K vybavení patří klimatizace, WiFi připojení a satelitní televize.

Domek Single se skládá z jedné ložnice s oddělenými postelemi pro 2 dospělé a obývací části s rozkládací pohovkou pro jedno dítě do 16 let. Součástí je také plně vybavená kuchyňka s lednicí, vařičem, mikrovlnnou troubou, rychlovarnou konvicí a nádobím. Nechybí ani vlastní koupelna s ručníky. K vybavení patří klimatizace, WiFi připojení a satelitní televize.

Kde budete relaxovat?

Dostatek zábavy i odpočinku si užijete u velkého venkovního bazénu.

Cestujete s dětmi?

Na děti čeká spousta her na venkovním hřišti. V letní sezóně probíhají v kempu zábavné animační programy.

Kemp Il Poggetto

Kemp Il Poggetto

Via Il Poggetto 143, , Troghi, Toskania
Itálie

Provozuje společnost:
Small Camp S.R.L. IČ: SCUSUBM70N


+48661640640

info@smallcamp.coop

Check In
od 15:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Zakázán
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
1. auto zdarma, 2. auto 5 €/den

Možnosti ubytovacího zařízení

Wi-Fi zdarma
Restaurace
Dětské hřiště
Venkovní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
12 km
Vzdálenost od jezera
4,3 km