Užijte si bezkonkurenční dovolenou v oblíbeném Hotelu Zagreb *** s all inclusive, animacemi pro děti i dospělé a vstupem do bazénů a sauny. Těšte se na večery s hudbou. Hotel leží přímo na pláži, 300 m od centra a blízko je i ostrov Pag. Dítě do 12 let má pobyt zdarma!

Ověřeno Travelkingem

“Hotel se nachází hned u pobřežní promenády a oblázkové pláže. Mezi vodní atrakce patří vnitřní a venkovní bazén a samozřejmě moře. Pokoj byl prostorný s velkým balkonem a výhledem na moře i ostrov Pag. Skvěle jsem si v něm odpočinul, zvláště díky dobré klimatizaci. Jídlo formou all inclusive bufetů bylo dobré. Alkoholické a nealkoholické nápoje jsou v ceně od rána do večera, takže se během dovolené nemusíte bát ani žízně. Ostrov Pag je se svou rozmanitou krajinou opravdu výjimečnou částí Chorvatska, kterou doporučuji navštívit lodí Marino.” Přečtěte si celou recenzi

Norbert Handra - Obchodní tým
Osobně ověřeno v: Červenci 2022

O ubytování

Hotel Zagreb *** se nachází v malebném letovisku Karlobag přímo na pláži. Příjemnou procházkou po promenádě kolem pobřeží dojdete až do centra města (500 m) s obchůdky, kavárnami a restauracemi. Okolí nabízí také skvělé podmínky pro provozování vodních sportů jako jachting, windusrfing, potápění či šnorchlování.

Přes most se pěšky i autem dostanete na protilehlý ostrov Pag (20 km). Na Pagu leží populární pláž Zrće (29 km), která je se svými plážovými bary a hudební nabídkou pokládána za nejlepší party pláž v Chorvatsku. Zároveň ale patří i k nejudržovanějším a přes den je vhodná také pro rodiny s dětmi. Mezi další zajímavé atrakce na Pagu patří prastarý olivovníkový háj u vesnice Lun nebo tradiční sýrárna Gligora.

Milovníci turistiky a cykloturistiky by neměli vynechat návštěvu národního parku Severní Velebit, který se tyčí přímo nad Karlobagem. Ten vás okouzlí krasovými skalami Hajdučki kukovi (94,6 km) a Rožanski kukovi (49,1 km), jeskyní Lukina jama (94 km), která patří k nejhlubším na světě a celou sítí turistických stezek, včetně Premužićovy stezky (17,5 km), považované za nejkrásnější pěší stezku v Chorvatsku.

Moře a pláže

Ten pravý odpočinek se vším komfortem si užijete na městské pláži Karlobag, kterou najdete jen 500 m od hotelu. Pláž je převážně betonová a oblázková, s mělčinou pro děti. Komfort je zajištěn plážovým barem, lehátky k zapůjčení a převlékacími kabinkami.

Nejznámější pláží v Karlobagu je pak Tatinja. Ta se nachází v klidné zátoce cca 700 m od apartmánu. Pláž má postupný sestup do vody, a je tak vhodná i pro rodiny s dětmi. Je převážně kamenitá a štěrková, vybavená plážovým barem a toaletami. Hned u pláže najdete parkoviště, můžete sem tak vyrazit i autem.

Kde budete spát?

Ubytováni budete ve dvoulůžkovém pokoji Standard vybaveném klimatizací, satelitní televizí, WiFi připojením, ledničkou, minibarem a vlastní koupelnou. Na pokoj lze umístit 2 přistýlky, celkově tak ubytuje až 4 osoby.

Za příplatek je k dispozici i pokoj Standard s balkonem. Vybavení pokoje zůstává stejné a tato varianta také umožňuje 2 přistýlky.

Na čem si pochutnáte?

V hotelové restauraci si pochutnáte na mezinárodních i regionálních jídlech. Pokud vás přes den přepadne hlad nebo chuť na něco dobrého, můžete si objednat i v baru u bazénu.

Kde budete relaxovat?

Součástí hotelu je vnitřní i venkovní bazén. Odpočinout si dále můžete v sauně nebo při příjemné masáži.

Cestujete s dětmi?

Pro děti je připravena spousta zábavy při animačních programech a samozřejmě také hřiště.

Něco navíc

Milovníci sportu jistě uvítají možnost zahrát si fotbal, basketbal, volejbal, mini golf či stolní tenis. Využít můžete i tenisové kurty.

Hotel Zagreb ***

Hotel Zagreb ***

Obala V. Nazora 25 , Karlobag
Chorvatsko

Provozuje společnost:
HOTEL ZAGREB D.O.O. IČ: 52455830762


+38 599 210 1423

hotelzagreb1@gmail.com

Check In
od 15:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
za 5 €/noc
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Parkování za 4 €/noc

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Restaurace
Minibar
Vnitřní bazén
Venkovní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
0,5 km
Vzdálenost od moře
10 m