Skutečně luxusní pobyt v Chorvatsku zažijete pouze na jediném místě. V Hotelu Pinija **** se můžete těšit nejen na moderní pokoje a skvělou polopenzi, ale také na koupání ve dvou bazénech, parádní wellness a animační program. Na pláž to budete mít z hotelu sotva pár metrů.

Ověřeno Travelkingem

“Hotel Pinija nás ohromil a své 4* si naprosto zaslouží. Nedávno prošel rekonstrukcí, takže pokoj i koupelna byly nové a hezky zařízené. Každý si tu najde to své (minigolf, tenis, bary, restaurace, taneční večery, programy pro děti, bazény, wellness...). Hotel má ideální polohu, leží na poloostrůvku a je obklopen plážemi a mořem. V rámci polopenze jsme zažili opravdovou hostinu. Na snídani i večeři bylo na výběr opravdu vše, na co si jen člověk vzpomene. Nechyběly dezerty, které byly dokonalou tečkou za každým dnem.” Přečtěte si celou recenzi

Nikola Průdková - Finanční tým
Osobně ověřeno v: Květnu 2022

O ubytování

Hotel Pinija **** se nachází v letovisku Petrčane na malebném přírodním poloostrově. Křišťálově čisté moře, příjemný stín borovic a mnoho kaváren a restaurací vytváří dokonalou středomořskou atmosféru.

Nedaleká města Zadar (12 km) a Nin (10 km) nabízejí mnoho zajímavých památek, zábavy i kulturního vyžití. V Ninu se můžete podívat na kostelík svatého Kříže nebo muzeum soli, v jejíž výrobě má město dlouhou tradici. Známé je také místní bahno, opěvované pro své léčivé účinky. Pokud trpíte na nejrůznější kožní problémy, určitě vyrazte na pláž Ninská laguna, pomazat se tímto přírodním zázrakem. Za návštěvu v Zadaru stojí bulvár Kalelarga s historickými stavbami a skvělými kavárnami a restauracemi. Mezi nejpopulárnější soudobé atrakce potom patří umělecké instalace Mořské varhany a Pozdrav slunci. Je zde také velký přístav, odkud vyplouvají výletní lodě, které vás zavezou například na oblíbené poloostrovy Pag a Vir

Krásu chorvatské přírody můžete obdivovat v přírodních parcích Telašćica (30 km) a Vranské jezero (50 km). Zátoka Telašćica je dokonce oblíbeným shromažďovacím místem delfínů, kteří v Jaderském moři žijí. Potkáte zde ale i jiné zástupce fascinující flóry a fauny, například sokola stěhovavého nebo vzácné mořské korály. Přírodní park Vranské jezero je zase vynikající lokalitou pro pozorování ptáků a výlety, potěší zejména několika cyklistickými trasami. Najdete zde také lanový park a elektrický turistický vláček, ze kterého budou nadšené děti i dospělí.

Kde budete spát?

Ubytováni budete ve dvoulůžkovém pokoji Classic nebo Premium. Všechny pokoje jsou moderně vybavené s interiérem laděným do relaxačních barev. Součástí vybavení je vlastní koupelna se sprchou a fénem, klimatizace, WiFi připojení, televize, minibar, trezor a telefon.

  • Pokoje Classic měří cca 19 m² a nabízejí krásný výhled na borovicový les. Mohou být ve variantě s manželskou postelí nebo se dvěma jednolůžky, některé umožňují přistýlku. Tyto pokoje jsou bez balkónu.

  • Pokoje Premium mají zhruba 22 m² a navíc disponují balkónem, ze kterého uvidíte na borovicový les. Díky možnosti přistýlky ubytují až 3 osoby, některé jsou vybavené dvoulůžkem, jiné mají dvě oddělené postele.

Na čem si pochutnáte?

V hotelové restauraci Mediteran se podávají speciality středomořské i mezinárodní kuchyně. Velký důraz je kladen na kvalitu a lokální původ surovin. Vyzkoušet můžete také nabídku pokrmy z jídelního lístku restaurace Kantun, která se nachází na terase v obklopení zeleně. Chuť na šálek vynikající kávy, oblíbený koktejl, domácí zákusek či zmrzlinu můžete uspokojit ve 4 hotelových barech.

Kde budete relaxovat?

V příjemné atmosféře hotelového Wellness & Spa Centra Marea zapomenete na všechny starosti. Najdete zde vnitřní i venkovní bazén, saunu, parní lázeň, solnou jeskyni a relaxační zónu s výhledem na moře. Dopřát si zde můžete také masáže a další procedury. Součástí hotelu je i fitness centrum.

Cestujete s dětmi?

Od dubna do září se můžete těšit na pestrý animační program a zajímavé aktivity pro děti, včetně tvůrčích kroužků, sportů, her a dětských diskoték. Děti si vyhrají také na hřišti a v dětském koutku s hračkami.

Něco navíc

V areálu hotelu najdete půjčovnu kol, tři tenisové kurty a hřiště na volejbal. Zahrát si můžete také minigolf. Personál vám ochotně pomůže naplánovat půldenní či jednodenní výlety.

Hotel Pinija ****

Hotel Pinija ****

Ulica V 1a , Petrčane
Chorvatsko

Provozuje společnost:
Intermod d.o.o. IČ: 060028828


+385 23 202 500

reservations@hotel-pinija.hr

Check In
od 15:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Zakázán
Bezbariérovost
Částečná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Možnost procedur
Lázně
Restaurace
Dětský koutek
Dětské hřiště
Fitness
Půjčovna kol
Konferenční místnost
Minibar
Fén
Wellness
Vnitřní bazén
Venkovní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
9 km
Vzdálenost od moře
100 m
Zastávka
0,2 km