Užijte si parádní dovolenou u moře. Vydejte se do Chorvatska do části zvané Istrie a ubytujte se v moderních apartmánech pro 2 - 6 osob. Apartmány mají vlastní plně vybavenou kuchyňku a hlavně se nachází hned naproti pláži, užijete si tedy skvělý výhled na moře.

O ubytování

Apartmány Rotonda Inn Novigrad se nachází přímo u pláže v chorvatském Novigradu na poloostrově Istria. Jen 250 metrů se projdete ke kostelu svatého Pelagia a Maximiliána. Zachtělo se vám s dětmi vodních hrátek? 7 km od Rotondy se nachází aquapark Istralandia. Pokud chcete poznávat okolní města, zajeďte si 14 km do města Umag nebo 16 km do Poreče, která je známá svou Eufraziovou bazilikou.

Kde budete spát?

Všechny apartmány disponují klimatizací, satelitní TV, posezením s pohovkou, jídelnu a kuchyní s kávovarem, myčkou nádobí, mikrovlnnou troubou a lednicí. Součástí je samozřejmě také vlastní koupelna se sprchovým koutem

Na čem si pochutnáte?

V restauraci s terasou přímo u moře vždy chutná lépe. A přesně takovou restauraci s výbornou gastronomií najdete přímo u apartmánů.

Apartments Rotonda Inn

Apartments Rotonda Inn

Rotonda 1 , Novigrad
Chorvatsko

Provozuje společnost:
Rotonda Nekretnine d.o.o. IČ: 54346079519


00385 91 9421884

info@rotondainn.com

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
za 10 €/noc
Bezbariérovost
Částečná
Parkování
Parkování za 7 €/noc

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Restaurace

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
0,2 km
Vzdálenost od moře
10 m
Zastávka
0,5 km
Aquapark
5,7 km