Pobyt v Penzionu U Tří Jasanů u Znojma a Národního parku Podyjí je ideální pro milovníky vína a památek jižní Moravy. V ceně jsou chutné snídaně i poukaz do restaurace či na wellness s vířivkou a saunami. Těšte se také na slevu na víno a vstup do Louckého kláštera.

O ubytování

Penzion U Tří Jasanů se nachází v jihomoravské vinařské obci Nový Šaldorf – Sedlešovice, která je považována za okrajovou část Znojma (4 km). Malebná okolní krajina má co nabídnout milovníkům vína, kultury i přírody.

Z kulturních památek v okolí byste neměli vynechat návštěvu Louckého kláštera (2,3 km), který se řadí k největším klášterům v České republice a jeho historie sahá až do 12. století. Za návštěvu jistě stojí také Znojemský hrad (5 km), jedna z českých kulturních památek, nebo barokní kostel svatého Mikuláše (3 km) s unikátní kazatelnou. Ve městě Znojmě se nakonec můžete projít nejen po ulicích, ale i pod nimi, k oblíbeným turistickým atrakcím totiž patří také znojemské podzemí (3 km).

Z města do přírody je to, co by kamenem dohodil. Vyrazit můžete třeba do Národního parku Podyjí, který je z ubytování vzdálený jen 4 km. K delšímu výletu potom vybízí Chráněná krajinná oblast Pálava (45 km), která je proslavená svou krásnou přírodou a můžete zde navštívit třeba zříceniny hradu Děvičky a Sirotčího hrádku, nebo přírodní atrakce, jako je Milovický les a Křivé jezero.

Kde budete spát?

Ubytováni budete v útulném a nově zrekonstruovaném dvoulůžkovém pokoji s interiérem laděným do uklidňujících barev. K vybavení patří dřevěný nábytek a moderní koupelna se sprchovým koutem. Samozřejmostí je také WiFi připojení.

Na čem si pochutnáte?

Ráno si v penzionu pochutnáte na snídani servírované formou bufetu. K obědu a večeři vám bude k dispozici stylová vinařská restaurace, která je součástí penzionu. Zde na vás čeká poctivá domácí kuchyně a výběr jídel ve venkovském stylu. Ochutnat můžete také místní víno z vinařství Hnanice. K posezení se za hezkého počasí nabízí letní terasa, k restauraci patří i nový grilovací srub.

Kde budete relaxovat?

Součástí penzionu je nově vybudované wellness centrum, které najdete ve sklepních prostorách. Prohřát se můžete v klasické finské sauně nebo parní komoře. Celotělovou masáž si potom můžete dopřát v hydromasážní vaně. Saunu, páru i vířivku je možné zarezervovat také pro soukromou skupinu.

Něco navíc

Využít můžete také úschovnu kol v penzionu. Nebo si zde kolo rovnou i vypůjčit.

Penzion U Tří Jasanů

Penzion U Tří Jasanů

Nový Šaldorf 56/S , Nový Šaldorf-Sedlešovice
Česká republika

Provozuje společnost:
Eva Molerová IČ: 62842099


+420 777 808 124

penzionutrijasanu@seznam.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
za 250 Kč/noc
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Možnost procedur
Restaurace
Kolárna
Wellness

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
3,2 km
Zastávka
100 m