Dopřejte si zasloužený odpočinek v obklopení skutečného luxusu. Vydejte se za ním do 4* Spa Hotelu Ulrika v Karlových Varech. Užijete si zde neomezený vstup do plaveckého bazénu, Aqua zóny i do saunového světa. Po konzultaci s lékařem na vás čeká 5 až 10 procedur, které ozdraví vaše tělo i mysl. O dostatek energie na procházky i odpočinek se postará lahodná polopenze ve zrekonstruované hotelové restauraci s verandou.

O ubytování

Spa Hotel Ulrika **** nabízí luxusní ubytování ve stylu art deco pro náročné hosty v blízkosti překrásných karlovarských kolonád a dalších zajímavých míst. Z hotelu během chvilky dojdete na Sadovou kolonádu (200 m) a k břehů říčky Teplá. Poté stačí pokračovat přes Mlýnskou kolonádu (300 m) a Tržní kolonádu (400 m) až k Vřídelní kolonádě (500 m) se slavným pramenem Vřídlo. Zde můžete absolvovat velmi zajímavou exkurzi do podzemí Vřídelní kolonády.

Za krásnými výhledy na lázeňské město se vydejte na některou z mnoha vyhlídek. Příjemnou procházkou snadno dojdete na vyhlídku Rohanův Kříž (1,5 km). K rozhledně Diana (2,6 km) se můžete nechat vyvézt lanovkou.

Za vidění stojí expozice Muzea Jana Bechera (1,2 km) nebo sklárny Moser (1,4 km). V průběhu celého roku si můžete užít vánoční atmosféru ve Vánočním domě, který nabízí unikátní celoroční výstavu vánočních ozdob a dekorací. Během zimy můžete lázeňský pobyt spojit s výlety na běžkách nebo s lyžováním ve ski areálech na Božím Daru (27 km) či na Klínovci (30 km).

Kde budete spát?

Během svého pobytu budete ubytováni v prostorném dvoulůžkovém pokoji vybaveném zařízeném ve stylu art deco. Kromě postele typu king size v pokoji najdete psací stůl, klimatizaci, LCD TV, trezor a telefon. Součástí je také vlastní koupelna se sprchovým koutem a fénem. WiFi připojení je hostům dostupné ve všech prostorech hotelu.

Na čem si pochutnáte?

Skvělé gastronomické zážitky si budete užívat ve zrekonstruované restauraci s vnitřní částí s bohatou lustrovou výzdobou a prosklenou verandou s krásným výhledem na Sadovou ulici. Každé ráno se můžete těšit na bohatou snídani ve formě bufetu, nebo výběru z menu. Dokonalým zakončením každého dne pak bude výtečná večeře, která má opět formu bufetu, nebo servírovaného menu.

Především v teplejších měsících je oblíbeným místem hotelových hostů Café Terasa s krásným výhledem na lázeňské město a lesy. V nabídce je zde například lehké občerstvení, vynikající kávy a domácí dezerty. Večer si svůj oblíbený drink můžete dát v lobby baru se stylovým interiérem včetně mramorového krbu.

Kde budete relaxovat?

Moderní hotelové wellness centrum s plaveckým sportovním bazénem a masážním bazénkem je dokonalým místem pro ničím nerušenou relaxaci. Jeho součástí je také nový aquakomplex, kde můžete odpočívat v relaxačním bazénu s protiproudem a lagunou, vířivce s barevnou terapií či na Kneippově chodníku. Saunový svět nabízí hned 4 typy saun: finskou, tureckou parní, ruskou baňa a infrasaunu. Vězte, že v Karlových Varech působivější wellness centrum už nenajdete.

O vaše zdraví bude dokonale postaráno ve dvoupatrovém medicínském centru s nejnovějším zdravotním zařízením a týmem odborníků. Pod dohledem lázeňského lékaře si zde můžete dopřát mnoho druhů léčebných procedur, jako jsou zábaly, koupele, profesionální masáže, laserová terapie, lymfodrenáže, ozonoterapie a mnoho dalších.

Něco navíc

Spa Hotel Ulrika **** se opírá o více než 25 let zkušeností na trhu lázeňství a cestovního ruchu. V roce prošel rozsáhlou rekonstrukcí a dnes své hosty vítá v moderním hotelovém komplexu. Současná podoba ve stylu art deco v sobě kombinuje ducha času, historických epoch i nejnovějších objevů a stylu.

Hotel se pyšní mezinárodním i českým oceněním za profesionální služby a vybavení a je tak připraven splnit všechny požadavky i těch nejnáročnějších hostů.

Zajímavostí je, že si zde můžete zahrát billiard na největším kulečníkovém stole v Karlových Varech.

Spa Hotel Ulrika ****

Spa Hotel Ulrika ****

Sadová 875/16 , Karlovy Vary
Česká republika

Provozuje společnost:
Hotel ULRIKA, s.r.o. IČ: 46884645


+420 353 243 555

reservation@spa-ulrika.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 11:00
Domácí mazlíček
Zakázán
Bezbariérovost
Částečná
Parkování
Hotel nemá žádné parkovací možnosti, parkování je možné jenom v okolí hotela

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Možnost procedur
Restaurace
Fitness
Fén
Wellness
Vnitřní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
0,3 km
Vzdálenost od lázní
0,9 km
Zastávka
0,3 km