Vypravte se na parádní aktivní dovolenou do Jeseníků. Penzion Pepovka nabízí ubytování i pro rodiny s dětmi. Pochutnáte si na polopenzi a užijete si odpočinek v privátním wellness s vířivkou a saunou. Celoročně je navíc otevřen bazén s mořskou vodou. V okolí je mnoho atrakcí a zajímavých míst.

O ubytování

Horský Penzion Pepovka se nachází v CHKO Hrubý Jeseník. Z tohoto klidného místa s výjimečnou atmosférou obklopeného přírodou budete mít na dosah všechny krásy Jeseníků. Jen 400 metrů od penzionu se nachází lyžařská sjezdovka Filipovice, což oceníte zejména v zimním období. Náročnější lyžaři potom mohou otestovat třeba Ski areál Červenohorské sedlo (6,9 km) se 12 sjezdovkami různých obtížností, včetně kilometrové freeridové černé trasy.

Aktivnějšího vyžití se nemusíte vzdávat ani v teplejších měsících. Na velké i malé dobrodruhy čeká Adrenalin Park Jeseníky (17,4 km) s lanovým centrem, lukostřelbou, paintballem, adrenalinovou věží, obří houpačkou a dalšími atrakcemi. Hned vedle najdete Ranč Orel, kde si vyzkoušíte jízdu na koni, a vyrazit můžete i do Jeseníku (11 km), zchladit se na místním koupališti s velkými bazény a vodními atrakcemi.

Budete mít samozřejmě i spoustu příležitostí k výletům. Vydejte se třeba k Památníku obětem čarodějnických procesů (1,3 km) nebo za relaxem do Priessnitzových lázní (2,9 km). Projděte si zajímavé naučné stezky – Naučnou stezku Velká Kotlina, stezku Se Skřítkem okolím Pradědu a další. Nevynechte ani kouzelný Rejvíz (20,8 km) s Velkým mechovým jezírkem – největším moravským rašeliništěm. Zdatnější turisté jistě rádi pokoří i samotný Praděd (24,2 km).

Kde budete spát?

Penzion nabízí ubytování v moderních pokojích s novým nábytkem a vlastní koupelnou se sprchovým koutem, WC a fénem na vlasy. K vybavení patří masivní postele s kvalitními matracemi, protihlukové dveře, LCD televize a Wi-Fi připojení.

Na čem si pochutnáte?

V místní restauraci si pochutnáte na poctivé české kuchyni, připravené z kvalitních surovin. V letních měsících je u restaurace otevřená i zahrádka s dětským hřištěm. Pro malé strávníky jsou k zapůjčení také dětské židličky.

Kde budete relaxovat?

Odpočinek si dopřejete v privátním wellness centru. Čeká na vás vířivka, finská sauna a infra sauna. Celoročně je v provozu také vyhřívaný krytý bazén se slanou vodou (30 °C). A pokud se chcete opravdu rozmazlit, objednejte si i relaxační masáž.

Cestujete s dětmi?

Děti se zde nudit rozhodně nebudou! Dětské hřiště s pískovištěm, skluzavkou a trampolínou i dětský koutek s promítáním pohádek pro ně bude k dispozici po celou dobu pobytu.

Něco navíc

Využít můžete také společenskou místnost s krbem a možností promítání, terč na šipky, fotbálek tenisový kurt a víceúčelové hřiště

Penzion Pepovka

Penzion Pepovka

Filipovice 8 , Bělá pod Pradědem
Česká republika

Provozuje společnost:
Vision Travel s.r.o. IČ: 03350711


+420 603 880 888

info@pepovka.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Zakázán
Bezbariérovost
Částečná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Možnost procedur
Restaurace
Kolárna
Lyžárna
Fén
Wellness
Vnitřní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
1 km
Vzdálenost od lázní
14 km
Zastávka
0,7 km
Sjezdovka
0,4 km
Běžkování
0,4 km