Vydejte se zdolat Sněžku a pokochat se krásnou přírodou do Krkonoš. Hotel Zátiší *** najdete přímo v oblíbeném Špindlerově Mlýně odkud budete mít všechna turistická lákadl a atrakce na dosah. V ceně je chutná polopenze a také 15% sleva na outdoor aktivity.

O ubytování

Hotel Zátiší *** se nachází v obklopení nádherné krkonošské přírody přímo ve Špindlerově Mlýně. Ať už patříte mezi milovníky zimních sportů, toužíte po klidu a relaxaci nebo milujete výlety pěšky i na kole nádhernou krajinou, pobyt zde si rozhodně užijete. Hotel leží pouze 200 m od ski areálu. Na svazích zde najdete 14 lanovek a vleků obsluhujících sjezdovky různých úrovní obtížnosti o celkové délce 25 km. Okolím vede řada upravovaných běžeckých stop, které zajisté potěší příznivce bílých tratí. Skvělé možnosti zde čekají i na turisty a cykloturisty. Rozvětvená síť tras vás zavede například k přehradě Labská (3 km), na vrch Medvědín (7 km) nebo do údolí Bílého Labe (7 km). Hornická stezka vás zase provede údolím Sv. Petra s překrásnými přírodními úkazy i zbytky dávných štol. Za adrenalinovými zážitky se vydejte na bobovou dráhu (2,5 km) nebo do Adventure parku (2 km). Během celého roku je v provozu také Aquapark Špindlerův Mlýn (2,5 km).

Kde budete spát?

Ubytováni budete v pohodlně zařízeném dvoulůžkovém pokoji Standard vybaveném WiFi připojením, LCD televizí, minibarem a telefonem. Součástí je také vlastní koupelna s fénem.

Za příplatek je možné zajistit prostornější pokoj Comfort Plus, který umožňuje až 2 přistýlky. Zvolit můžete také pokoj Comfort Plus s balkónem, ze kterého se budete kochat krásou okolní přírody.

Na čem si pochutnáte?

V hotelové restauraci si pochutnáte na tradičních českých jídlech v moderním pojetí i mezinárodních specialitách. Velký důraz je kladen na čerstvost a lokální původ surovin. Každý den pobytu zahájíte snídaní ve formě bufetu. Během dne je možné objednávat pokrmy z jídelního lístku. Večeře mají podobu servírovaného menu o 3 chodech se salátovým bufetem. Za příjemným večerním posezením se sklenkou v ruce a zábavou můžete vyrazit do hotelového baru ZABARu, jehož součástí jsou bowlingové dráhy, biliárové stoly a 2 prostorné dětské herny.

Kde budete relaxovat?

Na všechny starosti všedních dnů zapomenete ve wellness s finskou saunou a vířivkou.

Cestujete s dětmi?

Spousta zábavy čeká na malé hosty ve dvou prostorných hernách a na venkovním hřišti se skluzavkou, trampolínou a dalšími atrakcemi.

Hotel Zátiší *** (Špindlerův Mlýn)

Hotel Zátiší *** (Špindlerův Mlýn)

Špindlerův Mlýn 46 , Špindlerův Mlýn
Česká republika

Provozuje společnost:
NAVATEL a.s. IČ: 28416538


499 433 368

zatisi@hotel-zatisi.com

Check In
od 14:00
Check Out
do 11:00
Domácí mazlíček
za 500 Kč/noc
Bezbariérovost
Částečná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Možnost procedur
Lázně
Restaurace
Dětský koutek
Dětské hřiště
Kolárna
Lyžárna
Minibar
Fén
Wellness
Vnitřní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
1,5 km
Vzdálenost od jezera
2,5 km
Zastávka
0,5 km
Aquapark
2 km
Sjezdovka
0,2 km