Beskydský Hotel Bečva je ideální pro dovolenou plnou turistiky, cyklotoulek a výletů. Navíc vás čeká 30 minut v infrasauně, tenisové kurty a hřiště přímo u hotelu. Pochutnáte si na skvělé polopenzi.

O ubytování

Hotel Bečva se nachází v horské obci Horní Bečva a nabízí komfortní ubytování v samotném srdci Beskyd. Užijte si pobyt plný výletů v obklopení překrásnou přírodou.

Nedaleká vodní nádrž Horní Bečva (500 m) láká k příjemným procházkám, koupání, jízdě na loďkách i rybaření. Okolím hotelu vede spousta spousta značených turistických tras. Vydejte se na vrchol bájemi opředené hory Radhošť (16 km), k soše boha Radegasta (14 km), za krásnými výhledy ze Stezky Valašska (13 km) a na Pustevny (12 km) s ikonickými stavbami architekta Dušasa Jurkoviče. Všechna tato nejznámější místa Beskyd můžete vidět během jediného dne, protože se nachází jen pár stovek metrů od sebe.

Milovníci cyklistiky mohou šlápnout do pedálů na Cyklostezce Bečva, která vede přímo Horní Bečvou a na svých 160 kilometrech nabízí k obdivu přírodní krásy, pamětihodnosti i stylové restaurace. Za vodními radovánkami se vypravte do Aquaparku ve Frenštátu pod Radhoštěm (25 km). V zimě můžete krásy Beskyd objevovat při běžkování nebo na svazích nedalekých lyžařských středisek, jako je například jen 600 m vzdálený ski areál Reliška či ski areál Studánky (3 km).

Kde budete spát?

Ubytováni budete ve zrekonstruované dvoulůžkovém pokoji s televizí, WiFi, balkónem a vlastní koupelnou. Z oken a balkónu si užijete krásný výhled na okolní přírodu.

Pro vyšší komfort je možné za příplatek zvolit apartmán, který je prostornější, má navíc minibar a šatnu na uložení věcí. Dokonalý zážitek v přírodě vám zajistí také ubytování v jedné ze stylových dřevěných chatek.

Na čem si pochutnáte?

Na polopenzi si pochutnáte v jídelně, kde se podávají snídaně formou bufetu. Pro občerstvení během dne slouží hotelový bar. Večer se posilníte při večeřích, které mají podobu dvouchodového menu s možností výběru. Večer můžete posedět v baru a přes léto přijde vhod zahrádka s grilem.

Kde budete relaxovat?

Za odpočinkem a načerpáním nových sil zamiřte do relax centra s infrasaunou a vířivkou. Případně si vyberte z mnoha druhů masáží.

Cestujete s dětmi?

Zábava čeká na malé hosty v dětském koutku a na venkovním hřišti. K zapůjčení je také vybavení pro děti, jako je například postýlka.

Něco navíc

Nuda během pobytu rozhodně nehrozí. Pro vaši zábavu a odreagování jsou připraveny dvě bowlingové dráhy a dále je součástí hotelu zázemí pro stolní tenis, fotbálek a kulečník. Venku pak najdete tenisový kurt.

Hotel Bečva

Hotel Bečva

Horní Bečva 488 , Horní Bečva
Česká republika

Provozuje společnost:
Jana Čechová IČ: 61720569


+420 739 315 960

hotel.becva@centrum.cz

Check In
od 15:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
za 300 Kč/noc
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Wi-Fi zdarma
Sauna
Dětský koutek
Kolárna
Lyžárna
Baby friendly

Okolí ubytovacího zařízení

Zastávka
0,2 km
Sjezdovka
0,7 km