Objevte ta nejkrásnější a nejzajímavější místa v Praze. Kromě návštěvy památek si užijete moderní ubytování v klidné části města nedaleko centra v Hotelu Occidental Praha ****. Těšte se na welcome drink, bohaté snídaně i neomezený vstup do fitness.

Ověřeno Travelkingem

“Pobyt se nám velice líbil. Personál na recepci i v jídelně hotelu byl velmi milý. Pokoj Superior byl sice menší, ale komfortní a moderní s obrovskou postelí a pěkným výhledem. Nejvíce nás nadchly snídaně, které byly opravdu nadstandardní - domácí smoothie, lívance s javorovým sirupem, mňam! Velkou výhodou bylo také parkování zdarma. Spokojeni jsme byli i s výletem do Klementina a Světa medúz i s gastronomickým zážitkem z ukrajinské restaurace.” Přečtěte si celou recenzi

Nikol Chrástová - Marketingový tým
Osobně ověřeno v: Únoru 2022

O ubytování

Hotel Occidental Praha **** se nachází v klidném prostředí Prahy 4. Vydejte se na procházku na Vyšehrad (3 km) či do Michelského lesa (2 km). Z nejbližší stanice metra (900 m) se dostanete na Václavské náměstí za pouhých 8 minut. Na dosah budete mít i další pražské dominanty jako Staroměstské náměstí s orlojem (6 km), Karlův most (6 km) a Pražský hrad. Metrem se snadno dostanete také do zoologické a botanické zahrady v Troji (13 km). Dokonalý odpočinek i spoustu zábavy si užijete v Aquapalace Čestlice (13 km).

Kde budete spát?

Pokoje Superior jsou laděny do příjemných jemných barev, aby si hosté dokonale odpočinuli a načerpali novou energii po svém celodenním programu. Všechny jsou vybaveny klimatizací, televizí, WiFi připojením a vlastní koupelnou s fénem a hygienickými potřebami. Nechybí ani psací stůl, trezor a servis na přípravu kávy a čaje. Kromě klasického dvoulůžka je zde možná i 1 přistýlka.

Pokoje Executive najdete v horních patrech hotelu, a nabízejí tak nejlepší výhled na Prahu. Těšit se můžete na, komfortní dvoulůžkovou postel, velkou televizi, klimatizaci, WiFi připojení, koupelnu s luxusní sprchou, minibar, pracovní stůl, sejf a set na přípravu kávy a čaje.

Pokoje Junior Suite také najdete v horních patrech hotelu, a můžete se tak těšit na panoramatický výhled. Tato varianta má kromě pohodlného dvoulůžka i rozkládací pohovku, která poslouží jako přistýlka, celkově pokoj ubytuje až 4 osoby. Samozřejmostí je minibar, klimatizace či televize, navíc budete mít k dispozici koupelnu s vanou, prémiové WiFi připojení, žehličku a žehlicí prkno, pantofle a župan.

Rodinný pokoj se skládá ze 2 samostatných místností, kde pohodlně ubytuje až 4 osoby. Samozřejmostí je vlastní koupelna, klimatizace, WiFi připojení, minibar, set na přípravu kávy a čaje, sada na žehlení, pracovní stůl a televize.

Na čem si pochutnáte?

Pro hotely ze skupiny Barceló Hotel Group je charakteristický velký důraz na vynikající gastronomii z těch nejkvalitnějších ingrediencí. V hotelové restauraci Doré si každé ráno vychutnáte snídani ve formě bahatého bufetu a na večeři vám naservírují vydatné 3chodové menu. Příjemné gastronomické zážitky si odnesete z i B-Lounge, kde si můžete vybírat z pokrmů à la carte a ze široké nabídky vynikajících vín, lihovin i osvěžujících koktejlů.

Něco navíc

Aktivní hosté zajisté ocení možnost vstupu do hotelové posilovny.

Hotel Occidental Praha ****

Hotel Occidental Praha ****

Na Strži 1660/32, , Praha
Česká republika

Provozuje společnost:
2. DSP, s.r.o. IČ: 25614207


+420 296 772 111

praha.booking@occidentalhotels.com

Check In
od 14:00
Check Out
do 13:00
Domácí mazlíček
za 950 Kč/noc
Bezbariérovost
Částečná
Parkování
Parkování za 500 Kč/noc - dle dostupnosti

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Možnost procedur
Restaurace
Fitness
Konferenční místnost
Přednáškový sál
Fén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
3 km
Vzdálenost od jezera
1,3 km
Zastávka
0,1 km
Aquapark
13 km

Tipy na výlet

Praha

Praha Tip na výlet

Hlavní město České republiky ležící na řece Vltavě se vyznačuje dlouhou a bohatou historií a je domovem řady důležitých kulturních památek. I proto je jeho historické centrum od roku 1992 zapsáno na seznamu světového kulturního dědictví UNESCO a obecně je považováno za jedno z nejkrásnějších měst v Evropě. Není divu, že pražské památky přilákají ročně miliony turistů z celého světa.

Ani vy byste si proto neměli nechat ujít:

  • Pražský hrad
  • Karlův most
  • Staroměstské náměstí s Pražským orlojem

Mezi další významné památky, které byste neměli minout, patří také například Josefov, Petřín nebo Vyšehrad. Když vás historie omrzí, můžete vyrazit za kulturou do Národního divadla, a s dětmi za poznáním do Pražské ZOO a Botanické zahrady v Tróji, či vodními aktivitami v Aquapalace Praha. A pokud Prahu navštívíte v zimě, nenechte si ujít vyhlášené vánoční trhy s kouzelnou atmosférou.

A malý tip navíc: jestli toho chcete v Praze vidět co nejvíce, vyhraďte si na prohlídku města alespoň jeden víkend. Je to náročné, ale stojí to za to!

Více informací
Karlův most
Karlův most
Staroměstské náměstí a orloj
Staroměstské náměstí a orloj
Aquapalace Praha
Aquapalace Praha