Užijte si přepychový pobyt v samotném centru Karlových Varů. Hotel Palacký **** stojí u populární kolonády a 150 metrů od Zámeckých lázní. V ceně máte snídaně, lázeňské oplatky a vstupenku do Alžbětiných lázní.

Ověřeno Travelkingem

“Krásné a stylové ubytovaní umístěné přímo u hlavní promenády kousek od pramene Vřídlo. Dostal jsem pokoj s krásným výhledem na divadlo a okolní hotely, což bylo příjemné zpestření. Navíc je to všude blízko - do divadla, do lázní, všechno je skvěle dostupné. A milý personál vám ochotně poradí, co v okolí určitě nesmíte minout, takže si tu určitě užijete i delší pobyty.”

Jozef Benovič - Obchodní tým
Osobně ověřeno v: Listopadu 2021

O ubytování

Přepychový Hotel Palacký **** najdete v samém srdci historického lázeňského centra Karlových Varů, proslulá promenáda vede přímo kolem něj. Všechny krásy města tak budete mít na dosah ruky.

K nejznámějšímu karlovarskému prameni Vřídlo (250 m) dojdete z hotelu během pár minut. Vydáte-li se kolem říčky Teplá na druhou stranu, přijdete k ikonické budově Grandhotelu Pupp (200 m). Od grandhotelu jezdí lanovka k rozhledně Diana, ze které uvidíte celé lázně jako na dlani. Během pobytu v Karlových Varech doporučujeme navštívit také muzeum Jana Bechera (2 km) a sklárnu Moser (5 km).

Zimní pobyt si můžete zpestřit lyžováním ve ski areálech v Jáchymově (23 km), v Božím Daru (28 km) nebo na Klínovci (30 km). Anebo načerpejte sváteční atmosféru na adventních trzích či ve Vánočním domě (5,8 km). Ten má celoročně otevřenou rozsáhlou prodejní expozici, ale najdete v něm také Muzeum medvídků s největší sbírkou v České republice, Muzeum Vánoc, kouzelné městečko a překrásnou kavárnu.

Kde budete spát?

Ubytováni budete v elegantním dvoulůžkovém pokoji, který vám poskytne potřebný komfort. Kromě posezení a velké koupelny se těšte také na výhled na město. Některé pokoje mají také balkón a možnost přistýlky.

Na čem si pochutnáte?

V hotelové restauraci si můžete pochutnat na vynikajících pokrmech středomořské kuchyně a vybrat si z pestré nabídky lahodných dezertů. Během letního období lze relaxovat v hotelové zahradě s výhledem na hlavní ulici.

Hotel Palacký ****

Hotel Palacký ****

Stará Louka 339/40 , Karlovy Vary
Česká republika

Provozuje společnost:
Petr Mareš IČ: 01951734


353 222 544

info@hotelpalacky.eu

Check In
od 14:00
Check Out
do 11:00
Domácí mazlíček
za 100 Kč/noc
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Parkování za 350 Kč/noc

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Vnitřní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
0,3 km
Vzdálenost od lázní
0,3 km
Zastávka
0,3 km
Sjezdovka
35 km

Tipy na výlet

Karlovy Vary

Karlovy VaryTip na výlet

Karlovy Vary byly založeny již roku 1350 na povel Karla IV. Historie léčby zde trvá již více než 660 let. Zlatou éru a největší rozkvět ale lázně zažívají až 18. a 19. století, kdy získávají celosvětový věhlas a také dnešní architektonicky úchvatnou podobu. Léčivé prameny zde pomocí termálních koupelí a pitné kúry pomáhají k léčbě onemocnění pohybového a trávícího ústrojí a při poruchách látkové výměny.

Nejkrásnější kolonády Karlových Varů:

  • Tržní kolonáda
  • Mlýnská kolonáda
  • Sadová kolonáda
  • Vřídelní kolonáda
  • Všechny kolonády ukrývají prameny, které můžete ochutnat. Pořiďte si v jednom z místních stánků lázeňský pohárek a vydejte se na průzkum. K odpočinku je k dispozici velké množství laviček. Posaďte se a vychutnávejte nezapomenutelnou atmosféru.

Při návštěvě města byste neměli vynechat několik památek a atrakcí. Patří k nim pravoslavný kostel sv. Petra a Pavla, rozhledna Diana, u které se nachází Motýlí dům a výletní restaurace, sklárny Moser a Návštěvnické centrum Becherovka. K procházkám lázeňským lesem zve několik vyhlídek. Nejznámější je vyhlídka Jelení skok, jeden ze symbolů města. K Varům neodmyslitelně patří i tradiční lázeňské oplatky. Při procházkách městem si je můžete vychutnávat jednotlivě v podobě horké oplatky. Celá balení jsou potom v nabídce i v dárkovém provedení a nabízí mnoho příchutí.

Více informací
Vřídlo a Vřídelní kolonáda
Vřídlo a Vřídelní kolonáda
Bazénové centrum v Karlových Varech
Bazénové centrum v Karlových Varech
Muzeum Jana Bechera
Muzeum Jana Bechera