Luxusní pobyt nedaleko centra Karlových Varů zažijete v Parkhotelu Carlsbad Inn ****. Kromě přepychových pokojů nabízí skvělou polopenzi, relaxaci v privátním wellness (vířivka, 2 sauny, odpočinková zóna), proceduru dle výběru i aktivní vyžití na tenisovém kurtu.

O ubytování

Parkhotel Carlsbad Inn **** se nachází v příjemné a klidné obci Dalovice, která tvoří předměstí Karlových Varů. Přímo vedle hotelu leží rozlehlý a volně přístupný zámecký park patřící k Novému zámku Dalovice (300 m). Centrum nejkrásnějších českých lázní je od hotelu vzdáleno 3 km. Vydejte se příjemnou procházkou podél řeky Teplá přes Sadovou kolonádu (3,5 km), Mlýnskou kolonádu (4 km) a Tržní kolonádu (4,2 km) až ke slavné Vřídelní kolonádě (4,5 km) s nejznámějším karlovarským pramenem Vřídlo. O kousek dál po proudu řeky narazíte také na legendární budovu Grandohotelu Pupp (5 km), od kterého vás vyveze lanovka na vrch Výšina přátelství s rozhlednou Diana (6 km). Jako na dlani uvidíte Karlovy Vary i z dalších vyhlídek v okolí, například z vyhlídky Karla IV., vyhlídky Tři Kříže (5 km) nebo z Jeleního skoku (5 km). Za návštěvu dále rozhodně stojí muzeum Becherovky (3 km), sklářské muzeum Moser (7 km) či hrad Loket (18 km). Vydat se můžete také do Krušných hor, na lanovku na Klínovec je to 15 minut autem.

Kde budete spát?

Ubytováni budete ve dvoulůžkovém pokoji typu Comfort. K vybavení pokoje patří kromě velké king size postele také WiFi připojení, satelitní televize, minibar, telefon a psací stůl. Ve vlastní koupelně najdete toaletní potřeby, ručníky a fén. Za příplatek můžete zvolit také variantu s balkonem.

Náročnější hosté si mohou připlatit také za prostornější pokoj Superior Business, nebo pokoj typu Deluxe. Ten disponuje balkonem a velkými francouzskými okny, která pokoj prosvětlují a dodávají mu nádech luxusu.

Na čem si pochutnáte?

V moderní hotelové restauraci s letní zahrádkou si každé ráno pobytu pochutnáte na snídani ve formě bufetu. Večer se zde podávají vynikající tříchodové večeře. Na svůj oblíbený drink můžete zajít do lobby baru.

Kde budete relaxovat?

Součástí hotelu je také privátní wellness s výhledem do zámecké zahrady. Najdete zde tureckou a finskou saunu a také vířivku. Dopřát si můžete mnoho druhů masáží a relaxačních procedur.

Parkhotel Carlsbad Inn ****

Parkhotel Carlsbad Inn ****

Široká 240/2 , Dalovice
Česká republika

Provozuje společnost:
Hotel Carlsbad Inn, a.s. IČ: 26270145


+420 602 157 103

reservation@carlsbadinn.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 11:00
Domácí mazlíček
Mazlíček povolen po domluvě s recepcí, pes max. 10 kg
Bezbariérovost
Částečná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Možnost procedur
Restaurace
Dětský koutek
Dětské hřiště
Lyžárna
Fitness
Minibar
Fén
Wellness

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
2,6 km
Vzdálenost od lázní
3 km
Zastávka
0,3 km
Sjezdovka
15 km
Běžkování
10 km

Tipy na výlet

Karlovy Vary

Karlovy Vary Tip na výlet

Karlovy Vary byly založeny již roku 1350 na povel Karla IV. Historie léčby zde trvá již více než 660 let. Zlatou éru a největší rozkvět ale lázně zažívají až 18. a 19. století, kdy získávají celosvětový věhlas a také dnešní architektonicky úchvatnou podobu. Léčivé prameny zde pomocí termálních koupelí a pitné kúry pomáhají k léčbě onemocnění pohybového a trávícího ústrojí a při poruchách látkové výměny.

Nejkrásnější kolonády Karlových Varů:

  • Tržní kolonáda
  • Mlýnská kolonáda
  • Sadová kolonáda
  • Vřídelní kolonáda
  • Všechny kolonády ukrývají prameny, které můžete ochutnat. Pořiďte si v jednom z místních stánků lázeňský pohárek a vydejte se na průzkum. K odpočinku je k dispozici velké množství laviček. Posaďte se a vychutnávejte nezapomenutelnou atmosféru.

Při návštěvě města byste neměli vynechat několik památek a atrakcí. Patří k nim pravoslavný kostel sv. Petra a Pavla, rozhledna Diana, u které se nachází Motýlí dům a výletní restaurace, sklárny Moser a Návštěvnické centrum Becherovka. K procházkám lázeňským lesem zve několik vyhlídek. Nejznámější je vyhlídka Jelení skok, jeden ze symbolů města. K Varům neodmyslitelně patří i tradiční lázeňské oplatky. Při procházkách městem si je můžete vychutnávat jednotlivě v podobě horké oplatky. Celá balení jsou potom v nabídce i v dárkovém provedení a nabízí mnoho příchutí.

Více informací
Vřídlo a Vřídelní kolonáda
Vřídlo a Vřídelní kolonáda
Rozhledna Diana
Rozhledna Diana
Muzeum Jana Bechera
Muzeum Jana Bechera