Kam se vydat za vínem? No přece na jižní Moravu a nejlépe rovnou do Znojma. V Penzionu a vinařství Dobrovolný vás čeká nejen ubytování, ale také polopenze, prohlídka vinných sklípků i ochutnávka vín se studeným občerstvením.

O ubytování

Penzion a vinařství Dobrovolný je součástí uličky Modrých sklípků v Novém Šaldorfu, která je jedním z nejmalebnějších míst na Znojemsku. Penzion se nachází přímo nad třemi vinnými sklípky. Lokalita je ideální pro výlety pěšky i na kole. Centrum Znojma s krásným hradem je vzdáleno pouze 5 km. Prozkoumat zde můžete tajemné znojemské podzemí, jehož chodby a sklepy tvoří nejrozsáhlejší podzemní komplex v Česku. V Louckém klášteře (2,5 km) najdete obří vinné sklepy a muzeum vinařství. Skvělé podmínky pro koupání nabízí vodní nádrž Vranov (25 km), která se řadí mezi nejteplejší přehrady v České republice.

Kde budete spát?

Ubytováni budete ve dvoulůžkovém pokoji vybaveném WiFi připojením a s vlastní koupelnou.

Na čem si pochutnáte?

Každé ráno pobytu si vychutnáte snídani ve formě bufetu. Večer se podávají večeře s možností výběru z menu. Přímo ve vinařství je možné za příplatek zajistit degustaci vína s občerstvením.

Penzion a vinařství Dobrovolný

Penzion a vinařství Dobrovolný

Růženy Svobodové 2463/22 , Znojmo
Česká republika

Provozuje společnost:
JOSEF DOBROVOLNÝ IČ: 40958523


603889022

vinarstvi.dobrovolny@seznam.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
za 100 Kč/noc
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma

Okolí ubytovacího zařízení

Zastávka
0,1 km