Krásný pobyt v Krkonoších prožijete celoročně v Pensionu Relax v Peci pod Sněžkou. V moderně zařízeném prostředí vás čekají snídaně formou bufetu, 50 % sleva na půjčení elektrokol a především skvělá dostupnost ke všem lákadlům Krkonoš.

Ověřeno Travelkingem

“Pension Relax je ideálním ubytováním při návštěvě Krkonoš. Cítili jsme se zde velmi dobře. Pokoj byl pohodlně zařízený a čistý, strava vynikající a personál moc milý. Navíc je tu možnost relaxace ve formě privátního wellness s vířivkou a saunou, kde jsme si po celodenním výletu na Sněžku skvěle odpočinuli. Stihli jsme i pár výletů, ale určitě doporučuji delší pobyt, protože aktivit je v okolí opravdu mnoho.” Přečtěte si celou recenzi

Zuzana Andělová - Zákaznická podpora
Osobně ověřeno v: Červenci 2022

O ubytování

Pension Relax stojí v malebném horském středisku Pec pod Sněžkou - Velká Úpa na úpatí hory Sněžky. Pension je moderně zařízený a jak napovídá jeho název, hosté by zde měli hlavně relaxovat. Nemusíte se ale bát ani nedostatku vyžití, v okolí najdete celou řadu krásných výletních cílů a zajímavých atrakcí, včetně Relax parku (2,6 km) s bobovou dráhou a dalšími aktivitami.

Pěšky si projděte Javorskou cestu (2,2 km) a vydejte se k vodopádům Vavřincova dolu (3,3 km) nebo k Velkým Tippeltovým boudám (6,1 km) – jedné z nejzachovalejších ukázek lidové architektury v Krkonoších. Pokračovat můžete k lesnímu hrádku Aichelburg (3,7 km) z roku 1863 nebo na Cestu kolem Černohorských vodopádů (7,5 km). A vynechat byste neměli ani návštěvu krásného Černohorského rašeliniště (7,6 km) nebo slavné Stezky korunami stromů (13,5 km).

V zimě to k nejbližšímu lyžařskému centru, Skiport Velká Úpa, budete mít jen 350 m. A hned můžete řádit na 2,4 km sjezdovek. Do vyhlášeného Skiareálu Pec pod Sněžkou (2,5 km) pak dojedete autem během pár minut. Otestovat můžete i oblíbené skiareály Černý důl (18 km) a Černá hora (12,5 km) se sáňkařskou dráhou. Nebo si zajeďte na lyžovačku do Špindlerova Mlýna (44 km), autem jste tam za cca třičtvrtě hodiny.

Kde budete spát?

Ubytováni budete v pohodlně zařízeném pokojí s LCD televizí, WiFi připojením a vlastní koupelnou se sprchovým koutem. Většina pokojů má také možnost přistýlky a některé mají krásný výhled na řeku.

Na čem si pochutnáte?

V restauraci penzionu s moderním interiérem se občerstvíte teplými a studenými nápoji, polévkami, hotovými jídly i hamburgery. V létě je k dispozici venkovní zahrádka.

Kde budete relaxovat?

Jak již jeho název napovídá, penzion disponuje vlastním wellness centrem s vířivkou a saunou, kde zapomenete na všechny starosti.

Něco navíc

O zábavu se postarají 2 bowlingové dráhy přímo v penzionu. K výletům se vám pak bude hodit půjčovna elektrokol.

Pension Relax

Pension Relax

Pec pod Sněžkou – Velká Úpa 140 , Pec pod Sněžkou
Česká republika

Provozuje společnost:
Smarterra Czech Services s.r.o. IČ: 03738787


+420 608 830 030

info@pensionrelax.cz

Check In
16:30 - 20:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
za 200 Kč/noc
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Parkování za 200 Kč/noc

Možnosti ubytovacího zařízení

Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Restaurace
Kolárna
Lyžárna
Půjčovna kol
Baby friendly
Wellness

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
2,4 km
Zastávka
0,2 km
Aquapark
21 km
Sjezdovka
0,4 km
Běžkování
0,2 km