Vydejte se do Mariánských Lázní. Čeká vás balíček až 3 procedur, lahodná polopenze a nádherné ubytování ve Schlosshotelu Marienbad *** kousek od kolonády v kouzelných Mariánských Lázních. Při pobytu na více nocí navíc dostanete vstupenku na 1 hodinu do bazénu.

Věděli jste, že...?

Budova hotelu je renovovaná, ale šetrně, tak aby se zachovalo její kouzlo a historický styl. Majiteli hotelu je chorvatská rodina, která s sebou přinesla unikátní chorvatskou kulturu, kterou se snaží dodržovat i u nás v Česku.


O ubytování

Schlosshotel Marienbad *** se nachází v Mariánských Lázních v budově postavené v roce 1993 v klasicistním stylu, která skvěle zapadá do atmosféry lázeňského města.

Jen pár kroků od hotelu budete mít krásný lesopark, který přímo láká k procházkám. Vydejte se třeba k Medvědímu pramenu (1,6 km), Balbínově pramenu (2,5 km) nebo Myšímu pramenu (3,6 km). Ke kolonádě Ferdinandova pramene dojdete příjemnou půlhodinovou procházkou a dále můžete pokračovat k Hlavní kolonádě se Zpívající fontánou (3,7 km) a ochutnat blahodárnou termální vodu, například z Mariina nebo Lesního pramene (4 km).

Historickou atmosféru doplněnou o moderní wellness procedury si užijete v nádherných Římských lázních (3,5 km) z roku 1896 se 3 termálními bazény, vířivkou, saunou, sanariem, Kneippovým chodníkem a odpočívárnou. Za návštěvu stojí i park Boheminium (6 km), který nabízí expozici více než 70 miniatur významných staveb z celého Česka. V nádherné okolní krajině je navíc celá řada vyhlídek, například Clementsova (5 km), Mescéryho (5 km) či Karola (3 km). Příjemnou procházkou potom dojdete i ke zřícenině hradu Hamrníky (2 km).

Kde budete spát?

Dvoulůžkový pokoj Standard poskytuje komfortní ubytování a vybavení v podobě manželské king size postele, televize, WiFi připojení a minibaru. Součástí je také vlastní koupelna.

Dvoulůžkový pokoj Standard s balkonem poskytuje komfortní ubytování a vybavení v podobě manželské king size postele, televize, WiFi připojení a minibaru.

Pokoj Superior s balkonem nebo terasou je vybaven vkusným nábytkem. Kromě king size postele v něm najdete televizi, WiFi připojení, minibar a samozřejmě také vlastní koupelnu se sprchou. Pokoj se nabízí ve dvou i třílůžkové variantě.

Pokoj Family s vanou je buď třílůžkový či čtyřlůžkový a je vybaven stylovým nábytkem. Kromě king size postele a jedné či dvou jednolůžkových přistýlek v něm najdete televizi, WiFi připojení, minibar a samozřejmě také vlastní koupelnu s vanou.

Na čem si pochutnáte?

V hotelové restauraci Balkaňeros se zahradní terasou si opravdu pochutnáte. Jídelní lístek je plný chorvatských specialit, ale i výtečných českých pokrmů, salátů a burgerů.

Kde budete relaxovat?

Hotel má krásné nádvoří určené k relaxaci a také balneo-rehabilitační centrum. Léčba je zde zaměřená na srdečně-cévní onemocnění, cukrovku, nemoci pohybového ústrojí, preventivně se pak používá i proti civilizačním chorobám. Dopřejte si třeba relaxační masáž, ozdravný zábal, pleťovou masku, vířivou koupel magnetoterapii či jiné procedury, nabídka je opravdu široká. Přidat rovnou můžete i kontrolní prohlídku u lékaře, díky které se dozvíte více o svém zdravotním stavu.

Schlosshotel Marienbad ***

Schlosshotel Marienbad ***

Klimentov 132 , Velká Hleďsebe - Mariánské Lázně
Česká republika

Provozuje společnost:
FLAMARK - HOTELS s.r.o. IČ: 03081648


+420 734 449 731

reservation@schlosshotel.cz

Check In
14:00 - 14:00
Check Out
11:00 - 11:00
Domácí mazlíček
za 200 Kč/noc
Bezbariérovost
Úplná
Parkování
Na veřejném parkovišti zdarma, 75 Kč/noc v areálu hotelu

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Možnost procedur
Lázně
Restaurace
Kolárna
Lyžárna
Půjčovna kol
Konferenční místnost
Minibar
Fén
Wellness

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
2,6 km
Vzdálenost od lázní
3,8 km
Zastávka
50 m
Sjezdovka
3,1 km