Užijte si unikátní zážitek plný adrenalinu v podobě letu nad vodou za pomoci Flyboardu, Hoverboardu či Jetpacku.

Flyboard jsou vlastně boty připevněné k desce, pod ní tryská voda a ke správné funkci je zapotřebí také vodní skútr, který mechanismu dodává tlak. Díky tomu se dá doletět až do výšky 12 m! Můžete však také různě skákat, plavat a skotačit, jak jen budete chtít. Je to snazší, než by se mohlo zdát. Stačí chvilka tréninku s instruktorem a během pár minut budete létat jako pták.

Oblíbený je také let s Jetpackem, který je něco mezi sedačkou a batohem, který se upevní na záda z něj tryská voda díky hadici napojené na vodní skútr. V rukou pak držíte ovládání (páky). Doletět můžete až do výšky 7 m. Let s Jetpackem je trošku složitější, ale určitě se dá zvládnout. Zapotřebí je fyzická síla a dobrá koordinace těla.

Potom je tu také Hoverboard, který připomíná snowboard. Nohy se zde nasunují do vázání, ze spodu prkna je pak nainstalovaná tryska. Po vodní hladině se tak pohybujete skoro jako na surfu, zároveň však můžete letět ve vzduchu až do výšky 6 m. I zde je jistou výhodou dobré držení rovnováhy a koordinace těla.