Lázeňský pobyt s nespočtem lázeňských procedur na vás čeká v Mariánských Lázních v Hotelu Flora ***. Kromě relaxačně-léčebných procedur si budete moci plnými doušky užívat plnou penzi, neomezený bazén a blízkost krásných historických památek a atrakcí, včetně slavné Zpívající fontány.

Ověřeno Travelkingem

“Pro můj první pobyt v Mariánských Lázních byl hotel Flora*** skvělou volbou. Díky jeho lokalitě jsme to k nejbližší kolonádě měly doslova jen pár kroků. Pokoj byl menší, ale moderní a čistý. Mile nás překvapila také strava, a to především tříchodové večeře, u kterých byla možnost volby ze 4 hlavních jídel. Z okolních výletů určitě doporučuji navštívit park Boheminium, kde můžete vidět miniatury všech nejkrásnějších staveb České republiky. ” Přečtěte si celou recenzi

Eliška Kordulová - Content Marketing Manager
Osobně ověřeno v: Říjnu 2023

O ubytování

Hotel Flora *** má výbornou polohu přímo v centru klidné lázeňské čtvrti Mariánských Lázní, cca 50 metrů od kolonády a léčivých pramenů. Ke Zpívající fontáně je to 230 metrů, k Mecséryho vyhlídce 750 metrů a ke krásné Obůrce Hvozd 2,9 km.

Na delší výlet se vypravte na empírový zámek Kynžvart (10 km), do kláštera premonstrátů v Teplé (15,1 km) nebo na zámek Bečov (25,2 km). Pokud vás místo historických památek zajímá spíše přírodní bohatství regionu, navštivte přírodní rezervaci Kladská (8 km) s rybníkem a naučnou stezkou Kladské rašeliny. Vydat se můžete také do národní přírodní rezervace Soos (39,5 km), které se přezdívá česky Yellowstone, či do Slavkovského lesa (21,3 km).

V případě nepřízně počasí se kromě wellness centra hotelu můžete zrelaxovat také v pivních lázních, které jsou součástí rodinného pivovaru Chodovar (11,4 km). V zimě si pobyt můžete zpestřit lyžováním v nedalekém skiareálu Mariánky (1 km) s 1,6 km sjezdovek nebo běžkováním po upravovaných stopách, které vedou přímo kolem hotelu. Otestujte také ledovou plochu v zimním stadionu (1,9 km), nebo se zahřejte svařeným vínem na vánočních trzích na kolonádě.

Kde budete spát?

Hotel Flora *** nabízí ubytování v útulně zařízených pokojích se sprchou, WC a fénem, telefonem a televizí. Za poplatek je možné využít také trezor a ledničku. Některé pokoje jsou navíc s balkonem.

  • Dvoulůžkový pokoj má plochu 18 m² a může být vybavený manželskou postelí nebo 2 samostatnými jednolůžky.
  • Třílůžkový pokoj měří 20 m² a najdete v něm manželskou postel a rozkládací pohovku nebo 2 oddělené postele a rozkládací pohovku.

Na čem si pochutnáte?

V hotelu poskytují stravování dvě restaurace, Edelweiss a Rose, kdy si v každé z nich pochutnáte na znamenitých pokrmech české i mezinárodní kuchyně.

Kde budete relaxovat?

Součástí budovy je léčebné oddělení, kde si hosté mohou domluvit léčebný program s lékařem nebo zakoupit jednotlivé procedury. Wellness studio nabízí vysoce kvalitní kosmetiku s bio produkty, manikúru, zvýrazňovaní řas speciální technikou a vodní bio olejové zábaly nohou. K dispozici je také infrasauna a v sousedním, propojeném hotelu Maxim je možné zdarma využít bazén s protiproudem (cca 4 x 9 m).

Něco navíc

Nechybí prostory pro úschovu jízdních kol a lyží, bez obav si tak přibalte i své sportovní náčiní.

Hotel Flora ***

Hotel Flora ***

Purkyňova 128/1 , Mariánské Lázně
Česká republika

Provozuje společnost:
Hotel FLORA ML s.r.o. IČ: 02307952


+420 354 423 473

info@hotelflora-ml.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 11:00
Domácí mazlíček
Mazlíček povolen za poplatek 150 - 300 Kč/noc (dle velikosti rasy)
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
250 Kč/noc pro rok 2023 a 300 Kč/noc pro rok 2024 - nutná rezervace

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Sauna
Možnost procedur
Lázně
Restaurace
Kolárna
Lyžárna
Fén
Wellness
Vnitřní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
100 m
Vzdálenost od lázní
10 m
Zastávka
100 m
Sjezdovka
1 km
Běžkování
1 km

Tipy na výlet

Mariánské Lázně

Mariánské LázněTip na výlet

V Mariánských Lázních vás čekají proslulé lázeňské parky a kolonády, nádherné architektonické budovy, mnoho kulturního i společenského vyžití a především několik desítek léčivých pramenů. Nejznámějšími jsou Ferdinandův, který byl také úplně prvním využívaným pramenem, dále Lesní pramen a Ambrožův. K pitným kúrám slouží prameny Křížový, Karolinin a Rudolfův. Mariánské Lázně se vždy těšily oblíbenosti u slavných osobností a šlechty. Za zmínku stojí například anglický král Eduard VII nebo skladatel J. W. Goethe. Dnes jsou druhými největšími českými lázněmi.

Co patří mezi skvosty Mariánských Lázní?

  • Zpívající fontána
  • Hlavní lázeňská kolonáda (Kolonáda Maxima Gorkého)
  • Kolonáda Ferdinandova pramene

Navštivte také Park Boheminium. Můžete zde obdivovat miniatury českých památek. K procházkám jsou ideální Skalníkovy sady, park u Lesního pramene nebo vycházková trasa Královská cesta.

Pokud se chcete vydat na výlet mimo město, doporučujeme hrad Loket nebo hrad a zámek Bečov nad Teplou, kde se nachází relikviář svatého Maura.

Více informací
Park Boheminium
Park Boheminium
Mecséryho vyhlídka
Mecséryho vyhlídka
Zámek Kynžvart
Zámek Kynžvart