Vydejte se na skvělý pobyt do Středních Čech nedaleko Karlštejna a Prahy. Kromě návštěvy krásných památek si užijete luxusní ubytování v Hotelu Panská zahrada ****, chutné snídaně formou bufetu a také relaxaci ve wellness s vířivkou a saunou.

Ověřeno Travelkingem

“Na pobytu jsem byla s kamarádkami, měly jsme super rodinné, propojené pokoje. V hotelu bylo krásně čisto, všechno vonělo novotou. Jídlo bylo vynikající a personál velice milý. Kytici, kterou jsem si objednala jako výzdobu k večernímu stolu, jsem nakonec od Hotelu dostala darem. Byly jsme tam na jednu noc, takže jsme nevyrazily na žádný výlet, udělaly jsme si jen procházku po Dobřichovicích. Blízko je ale Karlštejn, takže je určitě kam se podívat.”

Zuzana Košnerová - Zákaznická podpora
Osobně ověřeno v: Září 2021

O ubytování

Hotel Panská Zahrada **** se nachází v malebném městečku Dobřichovice nedaleko břehu řeky Berounky a pouhých 300 m od krásného renesančního zámku.

Okolí je doslova rájem pro turisty i cykloturisty. Vydejte se po značených trasách ke zřícenině hrádku Karlík (3 km), na hrad Karlštejn (8 km) nebo k lomům Velká a Malá Amerika (11 km). Nádherné výhledy do širokého okolí na Řevnice, Třebaň a hrad Karlštejn se před vámi otevřou na vyhlídce Hvíždinec (5 km). Oblíbeným výletním cílem je také Chráněná krajinná oblast Český kras (10 km) a její součást národní přírodní rezervace Koda.

V létě přijde vhod přírodní biotop v Radotíně (10,5 km) a ochladit se můžete také v podzemí, při prohlídce Koněpruských jeskyní (17,8 km), které jsou nejdelším jeskynním systémem v Čechách, nebo při exkurzi do Chrustenické šachty (18 km), kde se ukrývá zhruba 600 metrů zpřístupněných chodeb bývalého 8. patra dolu s necelým kilometrem kolejí o důlním rozchodu 450 m a několik stovek exponátů důlní techniky.

Kde budete spát?

Ubytováni budete v moderně zařízeném dvoulůžkovém pokoji. Některé pokoje mají vlastní vstup na zatravněnou předzahrádku. Všechny pokoje jsou vybaveny klimatizací, trezorem, ledničkou, WiFi připojením a vlastní koupelnou s podlahovým vyhříváním, sprchou, fénem a přírodní kosmetikou.

Na čem si pochutnáte?

Součástí hotelu je rodinná restaurace, ve které se můžete těšit na poctivou domácí kuchyni. Velký důraz je kladen na čerstvost a lokální původ surovin. Pestrá nabídka se často mění s ohledem na sezónnost. Ochutnáte zde například domácí chléb či bramborové noky nebo žebírka z vlastní udírny.

Kde budete relaxovat?

Den vám zpříjemní hotelové wellness s krytým bazénem, infra a finskou saunou i vířivkou.

Hotel Panská Zahrada ****

Hotel Panská Zahrada ****

Anežky České 432 , Dobřichovice
Česká republika

Provozuje společnost:
Manor Garden s.r.o. IČ: 09660810


+420 226 230 900

hotel@panskazahrada.cz

Check In
14:00 - 22:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Zakázán
Bezbariérovost
Částečná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Restaurace
Dětské hřiště
Půjčovna kol
Fén
Wellness
Vnitřní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Zastávka
0,2 km
Aquapark
35 km
Běžkování
10 km

Tipy na výlet

Hrad Karlštejn

Hrad KarlštejnTip na výlet

Kdo by neznal Karlštejn, hrad, který inspiroval Vrchlického k napsání Noci na Karlštejně. Tento gotický hrad, který v roce 1348 nechal vystavět Karel IV., aby zde uložil korunovační klenoty, najdete jihozápadně od Prahy. Prohlédnout si zde můžete nejen zmíněné klenoty, ale také svaté relikvie. Prohlídkový okruh zahrnuje Císařský palác, Pokladnici a Klenotnici. Rozšířený okruh pak Velkou věž s Kaplí sv. Kříže.

Otevírací doba:

  • 1.5. - 31.5. a 1.9. - 30.9. denně (mimo pondělí) od 9:30 do 17:30 hodin
  • 1.6. - 30.6. denně (mimo pondělí) od 9:00 do 17:30 hodin
  • 1.7. - 31.8. denně od 9:00 do 18:00 hodin
  • 1.10. - 9.1. otevřeno v různé časy (nutno se informovat předem)

Vstupné:

  • Základní okruh: 220 Kč/dospělí, 180 Kč/mláděž a senioři, 110 Kč/děti
  • Výběrový okruh: 520 Kč/dospělí, 420 Kč/mládež a senioři, 260 Kč/děti
  • Vyhlídková věž: 170 Kč/dospělí, 140 Kč/mládež a senioři, 90 Kč/děti
Více informací
Zámek Dobřichovice
Zámek Dobřichovice
Praha
Praha
Aquapalace Praha
Aquapalace Praha