Užijte si parádní pobyt v Praze nedaleko centra. Hotel NH Prague City **** vás ubytuje v komfortních pokojích, každé ráno vás potěší snídaně formou bufetu. Na dosah budete mít historické centrum i řadu skvělých památek.

Ověřeno Travelkingem

“Pobyt v Hotelu NH Prague City**** byl velice příjemný. Mezi největší přednosti ubytování patří poloha blízko centra a snadné napojení na hromadnou dopravu – je tak ideálním výchozím bodem pro poznávání krás Prahy. Pokoj byly opravdu čisty a útulně zařízený. Veliká pohodlná postel byla zárukou kvalitního spánku a bohatá bufetová snídaně nám dodala síly na procházky po městě. Určitě doporučuji návštěvu Valdštejnské zahrady a krásnou procházku kousek od Prahy v Průhonickém parku.” Přečtěte si celou recenzi

Zuzana Andělová - Zákaznická podpora
Osobně ověřeno v: Červenci 2023

O ubytování

Hotel NH Prague City **** se nachází v atraktivní lokalitě ve čtvrti Smíchov s výbornou dostupností k nejslavnějším pražským památkám. Procházkou překrásnými Kinského zahradami se dostanete na slavnou Petřínskou rozhlednu (2,5 km), kousek je to k Tančícímu domu (1,5 km), na Václavské náměstí (3 km) nebo Staroměstské náměstí (3,3 km). Pomocí jedinečné lanovky se můžete vyvézt k sesterskému hotelu NH Collection Prague, který je umístěný na vrcholku kopce.

Praha nabízí spoustu atrakcí i pro ty, kteří si na památky příliš nepotrpí. Máte rádi zvířata? Vyrazte do pražské zoo (7,1 km), Světa medúz (4,7 km) nebo Mořského světa (5,9 km). Zvídavé jistě zláká Planetárium Praha (5,7 km), Muzeum komunismu (3,7 km), či Národní technické muzeum (4,6 km). Za zábavou a relaxem se vydejte do největšího vodního světa ve střední Evropě – Aquapalace Praha (18,8 km), notnou dávku adrenalinu zase si užijete ve větrném tunelu Hurricane Factory (13,3 km).

Kde budete spát?

Ubytováni budete v jednom z komfortních pokojů kategorie Standard o velikosti 24-25 m². Pokoje jsou klimatizované a vybavené LCD televizi, WiFi připojením, minibarem, rychlovarnou konvicí, psacím stolem a malým posezením. K dispozici budete mít i vlastní koupelnu s fénem a toaletními potřebami.

Na čem si pochutnáte?

V hotelové restauraci Costa Praga se servírují rozmanité snídaňové bufety s širokou nabídkou pokrmů. Po celý den je otevřený Red Bar, kde si můžete vychutnat svůj oblíbený nápoj či drobné občerstvení.

Za specialitami italské kuchyně se vydejte do restaurace Ristorante II Giardino Toscano, která se nachází v sousedním hotelu NH Collection Prague ****. Najdete zde také Sky Lounge bar s dechberoucím výhledem.

Kde budete relaxovat?

Po dni plném aktivit si můžete vychutnat příjemné chvíle odpočinku a relaxu v hotelovém wellness se saunou a parní lázní, kde nabízejí i thajské masáže.

Něco navíc

Pokud nemáte ani na dovolené pohybu nikdy dost, využijte moderní fitness centrum s 15 cvičebními stroji nebo blízké tenisové kurty.

Hotel NH Prague City ****

Hotel NH Prague City ****

Mozartova 261/1 , Praha Smíchov
Česká republika

Provozuje společnost:
MP Development akciová společnost IČ: 60194049


+420 257 153 111

nhprague@nh-hotels.com

Check In
od 15:00
Check Out
do 12:00
Domácí mazlíček
900 Kč/pobyt, max. výška: 40 cm, vodicí psi zdarma
Bezbariérovost
Částečná
Parkování
Parkování za 335 Kč/noc - v hotelovém podzemním parkovišti na adrese Mozartova 261/1

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Sauna
Možnost procedur
Restaurace
Fitness
Minibar
Fén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
3,3 km
Zastávka
0,2 km
Aquapark
20 km