Lendava je Slovinské město, které leží asi 3 km od hranic s Maďarskem a 4 km od hranic s Chorvatskem. Známé je především pro své unikátní termální prameny s parafínovou vodou. Díky ubytování v Thermal Resort Lendava ***, který je s lázněmi propojený, si užijete relaxaci v horké vodě kdykoli se vám bude chtít. K dispozici je 5 venkovních bazénů a také 3 vnitřní. Vybrat si můžete ubytování ve dvoulůžkovém pokoji přímo v budově hotelu, anebo pak ve studiu či apartmánu až pro 5 osob. V každém případě vás čeká také chutná polopenze formou bufetu a welcome drink.

O ubytování

Thermal Resort Lendava *** se nachází v lázeňském městě Lendava v nejvýchodnějším cípu Slovinska. Přijeďte si užít pohodový pobyt v blízkosti Maďarska i Chorvatska, spoustu skvělého jídla a především relaxaci v unikátní parafínové termální vodě.

Kromě odpočinku v ozdravné vodě se zde ovšem můžete věnovat i objevováním mnoha krásných míst. Dominantou starobylého centra města je hrad Lendava (2 km). Dále zde najdete mnoho historických budov a s dějinami města a jeho okolí se můžete seznámit při prohlídce expozic oblastního muzea (1, 8 km). Krajem vinic vás provedou četné cyklistické stezky a jako na dlani si Lendavu prohlédnete z rozhledna Vinarium (2,3 km).

Pokud patříte k milovníkům lázeňství, můžete vyzkoušet i legendární maďarské lázně! Nebudete to do nich mít daleko – termální lázně Lenti s energetickým parkem sv. Jiří jsou vzdáleny jen 17 km.

Během pobytu ovšem stihnete navštívit i Chorvatsko. Podél hranice s Chorvatskem se rozprostírá Regionální park Mura-Drava (5 km) protkaný říčními rameny i cyklotrasami. Za vidění stojí také chorvatské město Varaždin (32 km), kterému se přezdívá „Malá Vídeň“. Jeho centrum je plné barokních paláců a jeho dominantou je hrad zasazený v anglickém parku.

Kde budete spát?

Resort obklopený zelení zahrnuje hotel, apartmánový komplex a kemp. Na vás již čeká útulný, klimatizovaný apartmán s vlastní koupelnou a WiFi, kde si užijete dovolenou v naprostém pohodlí s výhledem na rozmanitou lendavskou přírodu nebo okolní vinice.

Apartmán 2+1 (30 m²) je koncipovaný jako garsonka a skládá se ze spací části s manželskou postelí, obývací části s plně vybaveným kuchyňským koutem a koupelny. Součástí vybavení je televize, psací stůl, jídelní stůl či kávovar. Pohovku v obývací místnosti je možné použít jako přistýlku pro 1 osobu. K apartmánu patří také venkovní terasa nebo balkon.

Apartmán 3+1 (35 m²) zahrnuje samostatnou ložnici, obývací pokoj propojený s plně vybavenou kuchyňkou a koupelnu. V ložnici najdete manželskou postel a jednolůžko, v obýváku je rozkládací pohovka vhodná jako přistýlka. Nechybí televize, psací stůl, jídelní stůl a kávovar. I tento apartmán má vlastní balkon či terasu.

Apartmán 4+1 (57 m²) nabízí soukromí 2 ložnic s manželskými postelemi, obývací pokoj s vybaveným kuchyňským koutem a koupelnu. V obýváku je navíc rozkládací pohovka, kterou lze využít jako přistýlku. K vybavení dále patří televize, psací stůl, jídelní stůl nebo kávovar. Ani v tomto apartmánu nebudete ochuzeni o balkon či terasu.

Na čem si pochutnáte?

V hotelové restauraci si pochutnáte na lokálních specialitách i lahodné mezinárodní kuchyni. Všechna jídla jsou připravena výhradně z kvalitních surovin od místních dodavatelů, a tak se vaše chuťové buňky mají skutečně na co těšit. Snídaně i večeře mají formu bohatého bufetu, a tak si užijete vydatný start i zakončení každého dne pobytu.

Pokud vás během dne přepadne hlad, zaženete jej v moderní taverně s terasou se širokou nabídkou jídel i domácích dezertů. Na svůj oblíbený nápoj můžete od rána do večera skočit do hotelového baru.

V lázeňském areálu se můžete posilnit v Bikini baru a během letní sezóny doporučujeme ochutnat grilované speciality z BBQ baru umístěného před hotelem.

Kde budete relaxovat?

Součástí hotelu jsou termální lázně o rozloze téměř 2 000 m². Součástí areálu jsou vnitřní i venkovní bazény s unikátní termominerální vodou, kterou jinde v Evropě nenajdete. Pro vysoký obsah parafínu má zdejší termální voda zelenou barvu. Prameny o teplotě 62ºC tiší neduhy pohybového aparátu a podpoří úplné uvolnění těla i mysli.

K odpočinku i vodním radovánkám slouží vnitřní bazén (32–34 °C), rekreační bazén (30-32 °C), dětský bazén (28-32 °C), bazének s přírodním gejzírem (36-38 °C), velký venkovní plavecký bazén se skluzavkami (26-29 °C), přírodní venkovní bazén (36-38 °C) a venkovní dětský bazén (26-29 °C). Kromě toho zde najdete vodopády, masážní trysky, rychlou řeku, tobogány a další atrakce pro vodní živly.

Prohřát se můžete v saunovém světě s finskou, infra a parní saunou. Pro ještě větší relaxační prožitek je možné si dopřát při masáží a dalších léčebných procedurách. Milovníky pohybu zajisté potěší, že resort má vlastní posilovnu.

Thermal Resort Lendava ***

Thermal Resort Lendava ***

Tomšičeva ulica 2A , Lendava
Slovinsko

Provozuje společnost:
Terme Lendava d.o.o. IČ: 8281386000


+386 0 2577 4413

reservation@wellnessresortlendava.com

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Zakázán
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Možnost procedur
Lázně
Restaurace
Dětské hřiště
Minibar
Fén
Wellness
Vnitřní bazén
Venkovní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
2 km
Vzdálenost od lázní
10 m
Zastávka
1,1 km
Aquapark
10 m