Dopřejte si relaxační či ozdravný pobyt v Hotelu Zdravilišče Laško **** s vlastními termály a bezbariérovým přístupem. Hotel je obklopen krásnou přírodou, v ceně je polopenze, animační a rekreační programy, fitness a termální bazény ve dvou hotelech neomezeně. Dítě do 5 let má pobyt zdarma.

O ubytování

Hotel Zdravilišče Laško **** se nachází v zeleném parku u řeky Savinja jen 15 minut pěšky od centra lázeňském města Laško. Již 160 let se v hotelu udržuje tradice léčby pomocí termálních pramenů, zároveň nabízí moderní ubytování a wellness. Až vás omrzí procházky krásným lázeňským prostředím ve slovinském stylu nebo 190 m vzdáleném parku Zdraviliški, vydejte se třeba na výlet k zámku Celje (10 km), Pivní fontáně Žalec (16,9 km) či k jezeru Šmartinjsko (16 km).

Kde budete spát?

Ubytováni budete v pokoji Standard zařízeném klimatizací, TV, minibarem a koupelnou se sprchou, WC, fénem a županem. Samozřejmostí je také WiFi připojení. Celý hotel je bezbariérový a přizpůsobený osobám s omezením pohybu.

Na čem si pochutnáte?

V restauraci se podávají jídla mezinárodní kuchyně a dbá se na zdravou a vyváženou stravu. Na snídani i večeři si vyberete z bohatého bufetu. K dispozici je vám také kavárna a voda z termálního pramene.

Kde budete relaxovat?

Během pobytu si užijete spoustu odpočinku v termálních bazénech. Ve vnitřním areálu najdete terapeutický bazén (32 °C), hydromasážní a dětský bazén (34 °C) a Kneippův chodník. Venku vás pak čeká rekreačně masážní bazén (32 - 34 °C), kde rozhýbete a prohřejete veškeré svaly a klouby. V bazénech se můžete zapojit do cvičení a animačních programů, například vždy v 17:30 hodin se koná aqua aerobic.

Hotel Zdravilišče Laško ****

Hotel Zdravilišče Laško ****

Zdraviliška cesta 4 , Laško
Slovinsko

Provozuje společnost:
Thermana d. d. IČ: 5053854


+386 3 423 2100

info@thermana.si

Check In
od 14:00
Check Out
do 11:00
Domácí mazlíček
za 20 €/noc
Bezbariérovost
Částečná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Fén
Wellness
Vnitřní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Zastávka
1,5 km