Hilson Jasná Garden resort je opravdovým dovolenkovým rájem! Nejenže na vás přímo v areálu čeká wellness centrum, skvělá gastronomie či bohaté vyžití pro děti, navíc si ale můžete užít perfektní lokalitu jen kousek od Liptovské Mary, Demänovské doliny, několika aquaparků a zábavních center. Potěší i ubytování v moderním apartmánu s vybavenou kuchyňkou a chutná polopenze.

O ubytování

Hilson Jasná Garden resort je rozsáhlý areál s ubytováním, wellness a zábavou, který se rozkládá u Liptovského Mikuláše, v blízkosti národních parků Nízké Tatry a Velká Fatra. Ačkoliv si spoustu zábavy užijete přímo v areálu, nenechte si ujít ani zajímavé výletní cíle v okolí.

V létě si vyrazte na koupačku k Liptovské Maře (9,5 km) nebo na letní koupaliště Thermal Ráj (9,2 km). K celoročnímu koupání vám poslouží Aquapark Tatralandia (8 km), a dokonce se v okolí najde i řada termálních pramenů. Z těch čerpá například Vodní park Bešeňová (18,9 km) nebo Aqua Vital Park v Lúčkách (23,3 km). Pokud si chcete užít termální koupel v přírodě, vydejte se do Liptovského Jánu (10,5 km), kde přímo ze země, do kamenného jezírka přezdívaného „kaďa“, vyvěrá léčivý termální pramen.

Aktivnější jedinci a milovníci adrenalinu mohou vyzkoušet své limity v Areálu vodních sportů v Liptovském Mikuláši (5,8 km), projet se na Bobové dráze Žiarce (4,4 km), vyšplhat do korun stromů v lanovém centru Tarzánie (9,9 km), proletět se v Hurricane Factory (7,7 km) - jediném větrném tunelu na Slovensku nebo si vyzkoušet různorodé sporty v Liptov Aréně (7,6 km) a v Malinô Brdo ski & bike family parku (29,9 km). Ten je navíc otevřený i v zimě, kdy se můžete projet na 8 udržovaných sjezdovkách.

Příležitostí k lyžování ale budete mít v zimních měsících daleko více. Jen 450 m od resortu najdete Ski centrum Demänová, o kus dál je Ski Opalisko (6,5 km) a zajet si můžete i do velkého Ski centra Jasná v Demänovské dolině (4,5 km), Ski centra Žiarce v Pavčině Lehotě (4,4 km) nebo Ski Javorovica v Liptovském Jánu (12 km).

Kde budete spát?

Studio (16 m²) je určené pro 2 osoby. Postele je možné spojit do dvoulůžka, nebo nechat odděleně. Součástí studia je vybavený kuchyňský kout (lednice, varná deska, mikrovlnná trouba, rychlovarná konvice, nádobí) a koupelna se sprchovým koutem a WC. K vybavení dále patří jídelní stůl s židlemi, televize, WiFi připojení, fén a trezor.

Studio 2+2 je o malinko větší (18 m²) a díky dvoupatrové palandě je vhodné až pro 4 osoby. Nechybí vybavený kuchyňský kout s varnou deskou, lednicí, mikrovlnkou a rychlovarnou konvicí, jídelní stůl s židlemi, koupelna se sprchou, WC a fénem, televize, WiFi připojení či trezor.

Apartmán L (40 m²) bude vhodný pro hosty, kteří si chtějí dopřát více komfortu. Má samostatnou ložnici se 2 postelemi a televizí a obývací pokoj s rozkládací postelí pro další 2 osoby. Ani zde nechybí TV a k vybavení apartmánu patří kuchyňský kout se spotřebiči, WiFi připojení, trezor, jídelní stůl s židlemi a koupelna se sprchou, fénem a WC. Navíc má tento apartmán také vlastní balkón s venkovním posezením.

Na čem si pochutnáte?

Každé ráno si užijete snídani ve formě bohatých bufetových stolů s výběrem slaných, sladkých, studených i teplých pokrmů, včetně čerstvého ovoce a zeleniny. Snídaně se podává přímo v resortu nebo v nedaleké restauraci Drak (50 m), v případě malé obsazenosti může být i servírovaná. Součástí polopenze jsou i večeře v restauraci Drak, která nabízí tradiční slovenská jídla i mezinárodní kuchyni.

Oběd či svačinku si můžete kdykoliv během dne připravit přímo v apartmánu, díky vybavené kuchyňce. Máte ale zároveň skvělou příležitost vyzkoušet další oblíbené restaurace v okolí, třeba moderní restauraci Pinus (140 m) nebo japonské Alto sushi (4,5 km).

Kde budete relaxovat?

K odpočinku vám poslouží wellness zóna, kde se prohřejete v bylinkové nebo finské sauně a užijete si hydromasáž v horké vířivce. Součástí wellness je slunná terasa s odpočinkovými lehátky a pobyt si můžete ještě vylepšit některou z nabídky masáží.

Cestujete s dětmi?

Součástí resortu je Hilsoníkův dětský zábavní ráj. Děti se zde mohou těšit na lanovou pyramidu o ploše 100 m², dřevěné prolézačky, skluzavky, houpačky, pískoviště, veselé trampolíny, dětská odrážedla, sportovní hřiště, Mini Zoo se zvířátky a párty stan. Během sezóny (1.7.-1.9.) se v areálu navíc odehrává bohatý animační program s nejrůznější tématikou.

Něco navíc

K aktivnímu trávení času si můžete zapůjčit horské kolo a další sportovní vybavení.

Hilson Jasna - Garden resort ***

Hilson Jasna - Garden resort ***

Demänová 497 , Liptovský Mikuláš
Slovenská republika

Provozuje společnost:
MOTI s.r.o. IČ: 36287016


+421 918 060 803

info@hilsonjasna.sk

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Zakázán
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Dětské hřiště
Půjčovna kol
Minibar
Fén
Wellness

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
4 km
Zastávka
0,5 km
Aquapark
3 km
Sjezdovka
0,5 km