Luxusní Demänová Rezor bude rájem pro celou rodinu. Děti si zde užijí bohatý animační program, hřiště Kids Zone a velkou zábavní zónu FUN Centre. Dospělé zase uchvátí luxusní wellness a skvělá gastronomie. Ubytujete se ve stylovém apartmánu, každý den si vychutnáte snídani i večeři formou bohatých bufetů a dokonale odpočatí se můžete pustit do zábavných aktivit, zalyžovat si na nedaleké sjezdovce nebo vyrazit poznávat krásnou oblast Liptova.

O ubytování

Demänová Rezort najdete v parádní lokalitě pod Tatrami, v pěkném městečku Liptovský Mikuláš nedaleko jezera Liptovská Mara. Rezort je ideálním místem pro rodiny s dětmi i páry. Užijete si zde výtečné pokrmy, relaxaci ve wellness i sport.

Zároveň jde o perfektní výchozím bod pro poznávání okolí. Přímo z oken či terasy některých apartmánů uvidíte Kriváň, Vysoké Tatry, Nízké Tatry a Chopok. Na dosah budete mít také krásné jeskyně, projděte si třeba Demänovskou ledovou jeskyni (5 km) nebo Stanišovskou jeskyni (17 km), která je, coby zimoviště netopýrů, vyhlášená přírodní památkou.

V zimě si užijete udržované sjezdovky SKI Centra Demänová, které je přímo součástí rezortu. Těšit se zde můžete na 550 m dlouhou běžkařskou trať s nočním osvětlením, lehkou a středně těžkou sjezdovku, snowtubing i lyžařskou školu. Náročnější lyžaři mohou vyrazit do oblíbeného střediska Jasná (11 km) s 48 km sjezdovek všech obtížností, včetně 6 těžkých.

Za zábavou i relaxací si zajeďte do aquaparku Tatralandia (8 km) s 10 bazény, 6 skluzavkami a tobogády a tropickým rájem, nebo do termálů v Bešeňové (18,5 km), kde si kromě koupele v léčivé termální vodě užijete také relaxaci v sauně, masáže a další procedury. V létě nesmíte vynechat také Liptovskou Maru (9 km) s vodními sporty a zábavnými atrakcemi.

Kde budete spát?

Ubytováni budete v apartmánovém domě Pinea v jednom ze stylových, moderně vybavených apartmánů s vlastní koupelnou, terasou a WiFi připojením.

Apartmány Smart jsou vybaveny manželskou postelí bez možnosti přistýlky, televizí a telefonem. Součástí apartmánu je vybavený kuchyňský kout a koupelna se sprchou. Terasa s výhledem do přírody má cca 6 m².

Apartmán Standard nabízí manželskou postel a možnost až 2 přistýlek formou rozkládacího gauče. Dále je zde obývací pokoj s kuchyňským koutem, vlastní koupelna se sprchou, televize, telefon a prostorná terasa s pěkným výhledem o ploše 12 m².

Apartmán Relax Loft bude ideální volbou pro rodiny nebo větší skupiny, ubytuje totiž až 6 osob. Skládá se z obývacího pokoje s vybaveným kuchyňskou koutem, rozkládací pohovkou a televizí, spacího patra a ložnice s dvoulůžkovými postelemi. V koupelně apartmánu je vana a z terasy o velikosti 8 m² budete mít výhled na resort.

Apartmán Jacuzzi Lux je specialitkou pro náročné. Dominuje mu prostorná terasa se soukromou vířivkou, ze které si můžete užívat krásný výhled na pohoří Nízkých Tater. Navíc má tento apartmán ještě další, menší terasu o patro níže. Skládá se ze 2 samostatných ložnic a obývacího pokoje s kuchyňským koutem, televizí a rozkládací pohovkou. Pozitivem jsou 2 koupelny, i ve větším počtu osob (apartmán jich ubytuje až 6) tak budete mít stále dostatek komfortu a soukromí.

Na čem si pochutnáte?

Těšte se na chutné snídaně i večeře servírované formou bufetu. V případě nižší obsazenosti vám připraví večeři v restauraci Pinus, vzdálené cca 100 m od apartmánů, kam si můžete zajít i na oběd. Ochutnáte zde tradiční slovenské pokrmy, speciální sezónní nabídku a na výběr je i dětské, bezlepkové či vegetariánské menu.

Pokud máte chuť na trochu exotiky, vyzkoušejte indickou restauraci Safran. Na osvěžující drink zavítejte do Panorama cocktail baru, pro čerstvé pečivo, vynikající sýry a další pochutiny zase do pekárny Kriváň. Nechybí ani Snack Bar, který jistě oceníte během dovádění ve ski areálu.

Kde budete relaxovat?

V nádherném wellness centru uvolníte tělo i mysl, protože není nic lepšího než po celém dni lyžování a turistiky na chvilku vypnout. K tomu vám poslouží vířivku, finská sauna, infrasauna, pára, ochlazovací venkovní bazének a ledové sprchy. Nechybí ani relaxační zóna, Kneippův chodník a tepidárium. Novinkou je vyhřívaný dětský bazének. V létě je k dispozici také venkovní část s lehátky, kde můžete nachytat bronz. Dopřát si navíc můžete masáž či některou z dalších procedur.

Od rána do 17:00 hodin mohou wellness využívat i děti, a dokonce pro ně zde bývá připravené např. dětské saunování při nižších teplotách. Od 17:00 hodin je wellness zóna otevřená pouze pro dospělé.

Cestujete s dětmi?

Děti si tento rezort zamilují. Připravena je pro ně Kids zone v podobě krásného dřevěného hřiště, kde nechybí různé prolézačky, houpačky, klouzačky a trampolína. Kromě zmíněného saunování pro děti se mohou těšit i na další animační program, třeba mini aqua aerobic v dětském bazénku, minidisco, dětské kino, tvořivé dílny či pohybové hry.

Něco navíc

Pro děti i dospělé je tu Fun centrum plné zábavy. Vyřádíte se tu v několikapatrovém 3D bludišti, na mini zipline, bungee trampolínách, jump zóně, ale také v bike parku a na lezecké stěně. Jen o kousek dál, v restauraci Pinus, najdete air hokej, stolní fotbal, boxerskou hrušku a basketbalový automat.

Demänová Rezort

Demänová Rezort

Demänovská cesta 584 , Liptovský Mikuláš
Slovenská republika

Provozuje společnost:
DEMÄNOVÁ VILLAGE, s.r.o. IČ: 46969462


+421 918 929 444

recepcia@demanovarezort.sk

Check In
od 15:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
za 15 €/noc
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Možnost procedur
Lázně
Restaurace
Dětský koutek
Dětské hřiště
Lyžárna
Fitness
Půjčovna kol
Fén
Wellness
Venkovní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
5,5 km
Vzdálenost od jezera
9 km
Zastávka
0,7 km
Aquapark
5,6 km
Sjezdovka
6 km