Úchvatná tatranská příroda, relaxační chvíle v lázních a lyžování do půl hodinky jízdy, to vše vás čeká na dovolené ve Ville Michaela. Těšit se můžete na moderní studio nebo apartmán s plně vybavenou kuchyní, do nejbližšího aquaparku to budete mít jen 950 m a v okruhu několika kilometrů na vás čeká nespočet skvělých výletních cílů, jako je Liptovská Mara nebo vesnice Vlkolínec.

O ubytování

Villu Michaela najdete v obci Bešeňová v krásném regionu Liptov. Okolí je plné přírodních i kulturních památek, nudit se zde proto rozhodně nebudete. Jen cca 6 km od vily leží Liptovská Mara, jedna z největších vodních nádrží na Slovensku. Užijete si zde koupání, rybolov, vodní sporty a spoustu dalších zážitků. Kousek od Liptovské Mary je další, menší nádrž - Bešeňová (1 km), o příležitosti ke koupání tak opravdu nebudete mít nouzi.

Za poznáním můžete vyrazit do nedalekého archeologického centra Havránok (8,9 km), keltského opevnění z 1. století př.n.l., nebo do archeoparku Liptovia (7 km), uměle vybudovaného areálu, který slouží jako interaktivní muzem. Za návštěvu stojí také obec Vlkolínec (15,7 km), která je pro svou zachovalou historickou architekturu zapsaná na seznamu UNESCO. Vydat se sem můžete i v zimě, kdy sněhová pokrývka ještě umocňuje krásnou atmosféru místa.

V zimních měsících vám krásnou podívanou poskytne i Brankovský vodopád (19,4 km), který se řadí mezi pět nejvyšších vodopádů na Slovensku a v tuhých mrazech vytváří nádhernou ledovou stěnu. Užít si můžete také blízkost několika lyžařských areálů, jako je Malinô Brdo (14 km) s 12 km sjezdovek a snowtubingem nebo lyžařské středisko Smrekovica (24 km) s velkým množstvím přírodního sněhu a přírodním kluzištěm.

Kde budete spát?

Ubytujete se v komfortním studiu nebo apartmánu s moderním nábytkem, k dispozici budete mít plně vybavenou kuchyni (sporák/varná deska, mikrovlnná trouba, rychlovarná konvice, lednička), koupelnu se sprchovým koutem a WiFi připojení.

Studia (22 m²) jsou jednopokojová, vybavená manželskou postelí nebo oddělenými jednolůžky, kuchyňským koutem, gaučem a televizí. Zvolit si můžete také variantu 2+1, kde je ke dvěma klasickým postelím navíc ještě přistýlka.

Apartmány (44 m²) jsou větší, mají oddělenou ložnici a obývací část. V ložnici najdete manželskou postel a 2 jednolůžka, navíc je možné přidat i přistýlku, apartmán je tak vhodný až pro 5 osob. V obývací části s kuchyňským koutem je pohodlná pohovka k posezení a televize.

Na čem si pochutnáte?

Díky plně vybavené kuchyni si můžete jakékoliv jídlo připravit rovnou v apartmánu. Za vyzkoušení ale stojí i dobré restaurace v okolí, tradiční slovenská jídla můžete ochutnat třeba v Kolibě Bešeňovka (400 m).

Kde budete relaxovat?

Nedaleko penzionu najdete hned několik míst, kde si dopřát skvělou relaxaci. Nejblíže to budete mít od Vodního parku Bešeňová (950 m), kde na vás čeká bazénová část se 9 celoročními bazény, včetně 4 termálních a 2 dětských, a 8 letními bazény s divokou řekou a venkovními tobogány. Nechybí ani saunový svět s 5 saunami (finská, bylinková, římská, solná, mentolová) a nabídka masáží a dalších relaxačních procedur.

Zajet si můžete také do oblíbeného aquaparku Tatralandia (16 km) se 14 termálními bazény, 26 tobogány, Tropickým rájem a Keltským saunovým světem s 21 saunami, nebo do lázní Lúčky (6 km), kde si užijete relaxační a ozdravné procedury v krásném horském prostředí.

Villa Michaela

Villa Michaela

Bešeňová 114 , Bešeňová
Slovenská republika

Provozuje společnost:
Katarina Schlegerová IČ: 34845658


+421 910 516 216

villamichaela.besenova@gmail.com

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Zakázán
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Wi-Fi zdarma
Dětské hřiště
Kolárna
Lyžárna
Fén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
0,2 km
Vzdálenost od jezera
2 km
Zastávka
0,2 km
Aquapark
1,2 km
Sjezdovka
12 km
Běžkování
13,5 km