Fascinující přírodní úkazy a bohaté vyžití činí z Vysokých Tater turisticky nejvyhledávanější lokalitu na Slovensku. Ubytujte se přímo v jejich srdci v obci Dolný Smokovec a užívejte si možnosti, které vám nejvyšší slovenské pohoří nabízí. Z Apartmánu Srnka to budete mít blízko k celé řadě atraktivních míst. Objevte Štrbské pleso nebo Poprad, vyrazte do aquaparku s 20% slevou a zalyžujte si ve vyhlášených ski areálech.

O ubytování

Apartmán Srnka se nachází v turisticky vyhledávané obci Dolný Smokovec, v samém srdci Vysokých Tater. Majestátními štíty hor a hustými lesy se tak můžete kochat přímo z oken vašeho ubytování. Ideální poloha apartmánu přináší spoustu příležitostí k aktivnímu odpočinku v jakémkoliv ročním období. Nudy se tak bát rozhodně nemusíte.

Na dosah budete mít celou řadu atraktivních lokalit. Při svých toulkách nekrásnějším a nejvyšším slovenským pohořím byste neměli minout působivé Štrbské pleso (23 km), u kterého v létě oceníte bohaté možnosti turistiky a v zimě perfektní podmínky pro zimní sporty. Na výlety, ať už na kole nebo pěšky, můžete vyrazit také přímo od prahu svého ubytování. Lákavá je třeba trasa ke Zbojnické chatě (10,4 km), túra na Skalnaté pleso (10,5 km) nebo výšlap na Slavkovský štít (9,4 km). Na vašich cestách netknutou přírodou vám budou dělat společnost nepřekonatelné výhledy do krajiny.

Patříte-li mezi sportovní nadšence, kteří si zimu bez lyžování neumí představit, je pro vás tato lokalita správnou volbou. V okolí apartmánu objevíte vyhlášená lyžařská střediska, jako jsou Starý Smokovec – Jakubkova Lúka (3 km), Tatranská Lomnica (5,7 km) nebo Štrbské pleso (19 km). Lyžaři začátečníci nemusí za zábavou daleko. Lyžařské středisko Pod Lesom jim nabídne své služby přímo v obci Dolný Smokovec (1 km).

Na své si přijdou i milovníci historie a kultury. Navštivte nedaleký Poprad (10 km), kde na vás vedle vzácných památek čeká i proslulý AquaCity Poprad nebo Podtatranské muzeum. Nové informace o tomto pozoruhodném kraji se dozvíte také v Muzeu TANAP v Tatranskej Lomnici (6 km). Duch minulosti na vás zase dýchne na Spišském hradě (50 km), který patří mezi největší hradní komplexy ve středu Evropy.

Kde budete spát?

Ubytovaní budete v dvoupokojovém rodinném apartmánu s překrásným výhledem na Vysoké Tatry. V prostorné, elegantně zařízené ložnici vám bude k dispozici manželská postel, v obývacím pokoji poté rozkládací pohovka pro další dva hosty, ideálně pro děti. Apartmán má vlastní koupelnu se sprchovým koutem, vybavenou kuchyňku a LED televizi s Netflixem. Samozřejmostí je i bezplatné připojení k internetu.

Na čem si pochutnáte?

Ve stejné budově jako apartmán se nachází Acustico music club, kam můžete zavítat na snídani, oběd i večeři. Fantastické jídlo si můžete vychutnat během posezení u domácího klubového kina.

Apartmán Srnka

Apartmán Srnka

Dolný Smokovec 71 , Vysoké Tatry
Slovenská republika

Provozuje společnost:
Peter Jurčo IČ: 54484812


0911 414 569

info@apartmansrnka.sk

Check In
od 14:00
Check Out
do 11:00
Domácí mazlíček
za 5 €/noc
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Lyžárna
Fén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
2,2 km
Zastávka
0,1 km
Aquapark
12,6 km
Sjezdovka
2,8 km