Prožijte klidný pobyt v oblíbených slovenských lázních Piešťany s ubytováním v rodinné Ville Pšenek. Každé ráno si vychutnáte snídani přímo na pokoji či na letní terase. Čeká vás také odpočinek v infra sauně a během uvolňující relaxační masáže. Bydlet budete v dvoulůžkovém pokoji a k dispozici vám bude společná kuchyňka.

O ubytování

Villa Pšenek se nachází v malebné obci Banka, která leží na levém břehu řeky Váh a zároveň pouze 1 km od lázní Piešťany. Během pobytu si užijete nedotčenou přírodu, příjemnou relaxační atmosféru, kulturní vyžití, a především dokonalý odpočinek.

Do Piešťan se z villy pohodlně dostanete autem, nebo po turistických či cyklistických trasách, kterých je v okolí lázeňského města spousta. Lázeňský ostrov je vzdálen pouze 1,8 km. Zde můžete přímo z pramene ochutnat piešťanskou minerální vodu nebo vyzkoušet světově unikátní procedury s léčivým sirným bahnem. Součástí Lázeňského ostrova je také Golf & Country Club (3 km) s 9jamkovým hřištěm a více než stoletou tradicí. V Piešťanech můžete dále navštívit balneologické muzeum (3 km), městský park Andreja Kmeťa (3,1 km) nebo galerii Fontána (2,9 km).

K zajímavým výletním cílům v okolí patří například jeskyně Čertova pec (9 km), hrad Tematín (21 km), Čachtický hrad s muzeem (29 km) nebo Smolenický zámek (40 km). Daleko to není ani do dvou krásných historických měst – Trnavy (35 km), které se přezdívá slovenský malý Řím a Nitry (40 km), jejíž dominantou je úchvatný Nitranský hrad.

Kde budete spát?

Pokoj Standard je dvoulůžkový, disponuje manželskou postelí, nebo dvěma jednolůžky. Neumožňuje přistýlky, je proto vhodný maximálně pro dvě osoby. Součástí vybavení je také minibar, televize, WiFi připojení a stolek s posezením. Nechybí ani vlastní koupelna s toaletou, sprchovým koutem a umyvadlem.

Rodinný pokoj je oproti variantě Standard větší, ubytuje až 4 osoby. Vybavení jinak zůstává stejné, k dispozici tedy budete mít koupelnu se sprchou a toaletou, televizi, WiFi připojení, minibar a stolek s posezením.

Na čem si pochutnáte?

Každé ráno si pochutnáte na vynikající snídani, která má dle obsazenosti bufetovou, nebo servírovanou formu. V létě se snídaně podává na terase, v zimě vám ji personál donese až na pokoj.

Během pobytu můžete navíc bezplatně využívat venkovní gril a kotel na guláš.

Kde budete relaxovat?

Součástí villy je útulné wellness s vířivkou a infra saunou. Za poplatek si zde můžete dopřát různé druhy masáží a relaxačních procedur.

Villa Pšenek

Villa Pšenek

Cesta J. Alexyho 5249/45 , Banka
Slovenská republika

Provozuje společnost:
Anna Pšenek IČ: ubytovánívsoukromí


+421 911 034 322

anna@villapsenek.sk

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
za 5 €/noc
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Možnost procedur
Dětské hřiště
Lyžárna
Půjčovna kol
Minibar
Wellness

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
2,5 km
Vzdálenost od jezera
1,6 km
Zastávka
100 m
Aquapark
2 km
Sjezdovka
20,6 km