Užijte si pobyt na Slovensku přímo u Oravské přehrady v Penzionu Slanický dvor, který nabízí lahodnou polopenzi a welcome drink. Nedaleko na vás čeká zimní zábava v moderních skiareálech. Těšte se také na slevy na různé atrakce jako jsou termální lázně či laser game, anebo na privátní wellness centrum s vířivkou a saunami (finská a infra).

O ubytování

Stylový Penzion Slanický dvor je ubytovací komplex přímo na břehu třpytící se Oravské přehrady. Ubytování poskytuje ve dvou sousedících budovách - Slanická izba a Slanický dvor. Penzion je skvělým výchozím bodem pro návštěvu všech krás Oravy.

Jen 25 km od penzionu leží Oravský hrad, který patří k nejvýznamnějším památkám hradního stavitelství na Slovensku. O kus dál najdete slavnou Oravskou lesní železnici (30 km). Ta je světovým technickým unikátem a proveze vás 7 km dlouhou trasou s panoramatickými výhledy.

Zábavu i relax ve vodě hledejte v Aquaparku Meander (28 km) s geotermální léčivou vodou, tobogány a 9 bazény, včetně bazénu s mořskými vlnami, nebo v polském Aquaparku Chochołowska Termy (30 km), který nabídne téměř 3 000 m² vodní plochy.

V létě bude skvělým místem ke koupání také samotná Oravská přehrada. Navštivte i Slanický ostrov (1,1 km) s barokním kostelíkem, ve kterém najdete několik historických a uměleckých expozicí. V zimě se zase můžete vydat na lyže do skiareálu Orava Snow (29,5 km) s 8,5 km lyžařských tratí nebo malý areál Ski Pohoda Krušetnica (16 km).

Kde budete spát?

Ubytujete se v pokoji vybaveném masivním dřevěným nábytkem a laděném do přírodních barev. Každý pokoj má vlastní koupelnu se sprchovým koutem, malé posezení a televizi.

  • Dvoulůžkový pokoj měří 18 m² a je vybavený pohodlnou manželskou postelí. V případě potřeby je možné zvolit i variantu s přistýlkou.

  • Dvoulůžkový pokoj s balkónem je výrazně větší – měří 36 m². Kromě manželské postele v něm najdete také malou pohovku, i tento pokoj umožňuje přistýlku. Navíc má také balkón s posezením a krásným výhledem na Oravskou přehradu.

  • Chata (52 m²) neboli malý domek v řadové výstavbě vám poskytne dostatek prostoru a soukromí. V přízemí najdete obývací pokoj a vybavenou kuchyňku, v prvním patře se potom nacházejí 2 samostatné ložnice, z nichž každá má vlastní koupelnu. Jde tak o ideální variantu pro rodinu i skupinu přátel.

Na čem si pochutnáte?

Restaurace laděna do lidového stylu se nachází v budově Slanická izba se slunnou terasou. Pochutnáte si zde na tradičních slovenských specialitách, ale i na pokrmech mezinárodní kuchyně. Místní kuchaři vaří převážně z drůbeže, ryb, zvěřiny, poradí si však i při přípravě bezmasých jídel. Lahodné víno zase okusíte ve vinotéce.

Kde budete relaxovat?

V areálu penzionu se nacházejí také 2 venkovní bazény – plavecký a dětský se skluzavkou. Kdo ale preferuje odpočinek ve wellness, ten by měl rozhodně navštívit privátní relaxační zónu s finskou saunou, infrasaunou a hydromasážní vířivkou doplněnou odpočinkovými lehátky uvnitř penzionu.

Cestujete s dětmi?

Pro děti je připravená zábava za každého počasí – vyhrají si na venkovním dětském hřišti i ve vnitřním dětském koutku.

Něco navíc

V penzionu se konají časté vystoupení lidových souborů a hudebníků. Nejeden večer si tak budete moci zpříjemnit posezením při živé goralské muzice.

Penzión Slanický Dvor

Penzión Slanický Dvor

Slanická osada 2296 , Námestovo
Slovenská republika

Provozuje společnost:
MP Slanický Dvor s.r.o. IČ: 51752506


+421 904 929 555

recepcia@slanica.sk

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
za 10 €/noc
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Restaurace
Dětský koutek
Dětské hřiště
Kolárna
Půjčovna kol
Wellness

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
1,9 km
Vzdálenost od jezera
20 m
Zastávka
1 km
Aquapark
34 km
Sjezdovka
13,4 km
Běžkování
33 km