Ve Spa & Wellness Hotelu Orchidea *** ve Velkém Mederu na vás čeká dovolená plná relaxace. Hned přes ulici od hotelu najdete slavný termální aquapark Thermal Crovinus s mnoha bazény, tobogány a dalšími atrakcemi, kam budete mít 2x celodenní vstup zdarma. Navíc si pochutnáte na vynikající polopenzi se snídaněmi i večeřemi formou bufetu.

O ubytování

Umístění Spa & Wellness Hotelu Orchidea *** vytváří dokonalé prostředí pro aktivní relaxaci. Najdete jej totiž ve městě Velký Meder na západě Slovenska, jen pár metrů od termálního aquaparku Thermal Corvinus a 25,6 km od slavného lázeňského města Győr.

V aquaparku Thermal Corvinus (76 m) na vás čeká 13 bazénů s termální vodou, obrovské tobogány, divoká řeka a různorodé další vodní atrakce. Nechybí ani saunový svět s 5 druhy saun a pestrá nabídka masáží a dalších procedur. Plně odpočatí se můžete třeba projet na koni na ranči Czajlik (25,4 km), zažít adrenalinovou jízdu na autodromu Slovakia ring (32,1 km) nebo se projet lodí na přehradní nádrži Vodní dílo Gabčíkovo (22,4 km). Na výlet si vyrazte do přírodní rezervace Klátovské rameno (23,8 km) nebo chráněné přírodní oblasti Číčovské mrtvé rameno (12,5 km). Nadšení cyklisté také jistě ocení zajímavé cyklostezky, jako je například Dunajská cyklomagistrála.

Za památkami můžete vyrazit třeba do Dunajské Stredy (21,5 km), kde uvidíte římsko-katolický kostel sv. Juraje ze 14. století, Žlutý zámek, který je v současnosti sídlem Žitnoostrovského muzea, nebo radnici z roku 1902, jejíž součástí bývala i strážnice a dvě vězeňské cely. Kousek od hranice tvořené řekou Dunaj potom najdete maďarské město Györ (25,6 km) známé svou lázeňskou kulturou a bohatou historií. Projděte se po nádherném barokním náměstí Bécsi kapu tér a pokochejte se architekturou Opatského domu z 18. století. Oddechněte si v místních lázních nebo v městském parku Batthyány tér a prohlédněte si působivou budovu radnice s téměř 60m věží. Nudit se rozhodně nebudete.

Kde budete spát?

Ubytujete se v komfortním dvoulůžkovém pokoji (cca 24 m²) s balkónem. Součástí pokoje je vlastní koupelna se sprchovým koutem nebo vanou a fénem. Postele v pokoji mohou být oddělené nebo spojené do dvoulůžka, v případě potřeby se dá přidat i přistýlka. K vybavení dále patří televize, WiFi připojení, chladnička, telefon a trezor.

Na čem si pochutnáte?

Menu hotelové restaurace zahrnuje chutná slovenská, česká i mezinárodní jídla. Součástí hotelu je také malá útulná kavárna, kde si odpoledne vychutnáte šálek kávy a zákusek. A den můžete zakončit sklenkou něčeho dobrého, například exkluzivním vínem ze sklepa Topoľčianky.

Kde budete relaxovat?

Hotelové wellness centrum se dělí na bazénový svět a saunový svět. V bazénovém světě si zaplavete v 10 m dlouhém plaveckém bazénu s protiproudem a odpočinete si v perličkové lázni, v saunovém světě se prohřejete ve finské sauně, aromatické parní sauně nebo v solné kabině. Ke zchlazení vám poslouží ponorný ochlazovací bazének, ledopád nebo ledové vědro a k následné relaxaci můžete využít odpočívárnu s vyhřívanými lehátky.

Dokonalým završením vašeho wellness zážitku může být některá z masáží či ozdravných a relaxačních procedur, například rašelinový zábal, detoxikační peeling nebo turecká očistná masáž Hammam.

 Spa & Wellness Hotel Orchidea ***

Spa & Wellness Hotel Orchidea ***

Rozmarínová 3326/2 , Veľký Meder
Slovenská republika

Provozuje společnost:
ORCHID, s.r.o. IČ: 36269841


+421 315 919 001

hotelorchidea@hotelorchidea.sk

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
za 15 €/noc - jen malá plemena
Bezbariérovost
Částečná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Možnost procedur
Lázně
Restaurace
Dětské hřiště
Kolárna
Konferenční místnost
Minibar
Fén
Wellness
Vnitřní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
1,2 km
Vzdálenost od lázní
76 m
Zastávka
0,5 km

Tipy na výlet

Aquapark Thermal Corvinus

Aquapark Thermal Corvinus Tip na výlet

Hlavním lákadlem Veľkého Mederu je termální komlex Thermal Corvinus, který nabízí 13 bazénů s termální léčivou vodou. Osm z nich je v provozu celoročně a vyblázní se v nich malí i velcí návštěvníci. Na děti tu čeká zábavní i dětský bazén a k tomu řada celoročně dostupných tobogánů. Vy si můžete dopřát oddych v perličkovém bazénu, krytém i polokrytém sedacím bazénu, anebo v relaxačním bazénu. Odpočinek můžete střídat s aktivním plaváním v plaveckém bazénu. V létě jsou k dispozici také venkovní bazény - plavecký, italský či skokanský bazén, 2 dětské bazény a další tobogány. Milovníky pravé letní pohody nadchne bazén s vlnobitím a proudová řeka. Ve všech 13 bazénech je termální voda s teplotou 20-38 °C, která má blahodárné účinky na pohybové ústrojí, páteř a svalstvo a má regenerační účinky na lidský organismus. Navštívit tu můžete také Saunový svět s 5 druhy saun, kde se pravidelně konají i rituály. Ještě se necítíte dokonale odpočatí? V tom případě je čas na proceduru v podobě masáže, bahenního zábalu či pedikúru rybičkami Garra rufa.

Otevírací doba:

  • Denně: 9:00–20:00 hodin

Vstupné: (může se měnit podle sezóny)

  • Dospělí: 15,90 €/den
  • Děti do 15 let a senioři: 12,9 €/den
Více informací
Velký Meder
Velký Meder
Tarzánie Velký Meder
Tarzánie Velký Meder
Slovakia Ring
Slovakia Ring