Užijte si přírodu i odpočinek v Jánské dolině v komfortním Penzionu Limba ***. Okolí je plné termálů a oblíbených výletních cílů, do aquaparku Tatralandie to budete mít jen 14 km. Ubytováni budete v komfortních pokojích s televizí a WiFi připojením, pochutnáte si na snídaních formou bufetu a zabavíte se při fotbálku, kulečníku či stolním tenisu. Dítě do 14 let má navíc ubytování a stravu za výhodnou cenu.

O ubytování

Penzion Limba *** je útulné ubytování v srdci Nízkých Tater, přímo v Jánské Dolině. Krásnou dovolenou zde strávíte s rodinou i s přáteli. V okolí je spousta turistických tras vedoucích k dominantám Národního parku Nízké Tatry: vrcholy Ďumbier (17 km) a Chopok (19 km), Demänovský kras (16 km) či Vrbické pleso (19 km). Překrásné panoramatické výhledy si užijte z blízké vyhlídky nad Liptovským Jánem (4 km) a z vrcholu Poludnica (5 km).

Nedaleko hotelu najdete termální koupaliště (2 km), případně se můžete vydat do aquaparku Tatralandia (14 km). Nízké Tatry nabízí ideální podmínky pro zimní sporty. Leží zde největší lyžařské středisko na Slovensku Jasná Chopok (25 km) či ski areály Žiarce (12 km) a Opalisko (11 km). Oblíbenými turistickými cíli jsou bobová dráha Pavčina Lehota (18 km) a Liptovský Hrádok (8 km).

Kde budete spát?

Penzion nabízí ubytování v komfortních dvou, tří a čtyřlůžkových pokojích vybavených LCD televizí, WiFi připojením a koupelnou se sprchovým koutem. Část pokojů má navíc i balkóny s výhledem na okolní přírodu Nízkých Tater.

Na čem si pochutnáte?

Ke společným prostorům patří recepce, restaurace a bar. V restauraci se podávají snídaně, obědy i večeře. Vaří se domácí kuchyně, takže si během vašem pobytu pořádně smlsnete. Něco dobrého si můžete připravit také venku, kde je vám k dispozici ohniště.

Něco navíc

Zabavíte se během kulečníku, stolního tenisu či fotbálku.

Penzión Limba ***

Penzión Limba ***

Jánska Dolina 2070/280 , Liptovský Ján
Slovenská republika

Provozuje společnost:
LIMBA LIPTOV s.r.o. IČ: 48286346


+421 905 983 716

recepcia@penzionlimba.com

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
za 10 €/noc
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Kolárna
Lyžárna

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
2,1 km
Zastávka
1,1 km
Aquapark
15,3 km
Sjezdovka
11 km
Běžkování
11 km

Tipy na výlet

Nízké Tatry

Nízké TatryTip na výlet

Nízké Tatry nabízí perfektní zázemí, podmínky pro turistiku, lyžování a koupání. Centrem národního parku je Demänovská dolina, která je středem zdejšího turistického ruchu. V Tatrách se dají podnikat skvělé túry, stačí si jen vybrat trasu nebo cyklotrasu. Mezi nejoblíbenější cíle výletu patří Liptovská Mara, Jánská Dolina, turisticky nejoblíbenější hora Chopok a nejvyšší Ďumbier. Výstup na Ďumbier je fyzicky namáhavý, ale zvládnete jej i během jednoho dne. Skvělou trasou je přechod od Chopku k Čertovici, nabídne vám totiž úžasný výhled do okolních dolin.

Více informací
Chopok
Chopok
Ďumbier
Ďumbier
Demänovská ledová jeskyně
Demänovská ledová jeskyně