Vydejte se na Slovensko do Veľkého Mederu a ubytujte se v Apartmánech Alice. Ty leží jen 1 km od termálního koupaliště Thermal Corvinus, kde si skvěle odpočinete v horké vodě. Apartmány jsou ideální pro 5 či 6 osob, nabízí také vlastní kuchyňku a využít tu můžete vířivku, altánek s možností grilování a pro děti je tu parádní hřiště.

O ubytování

Apartmány Alice se nachází v lázeňské městečku Velký Meder na jihu Slovenska. Areál oblíbených termálních lázní Thermal Corvinus je vzdálen pouze 1 km od ubytování, a tak si zde užijí pobyt všichni milovníci vodních radovánek a relaxace v léčivé pramenité vodě.

Celoročně otevřený lázeňský komplex nabízí 13 bazénů, tobogány, divokou vodu a další atrakce i saunový svět. Zajímavostí je, že právě ve Velkém Mederu využívají nejteplejší pramen termální vody na Slovensku o teplotě 92 °C.

Pokud odpočinek rádi kombinujete s výlety, můžete se vydat například do nedalekého maďarského města Györ (36 km) se skvělými termálními lázněmi, památkami a restauracemi s maďarskými specialitami. Daleko to není ani do dvou historických hraničních měst ležících na soutoku řek Váh a Dunaj. Zajímavé dějiny města Komárno (39 km) na slovenské straně na vás budou dýchat na každém kroku a prohlédnete si zde impozantní protitureckou pevnost ze 16. století, která nebyla nikdy dobyta. Zachovalým pevnostním systémem a mnoha památkami se pyšní také město Komárom (41 km) na maďarské straně hranice.

Pro cykloturisty je k dispozici cyklistická trasa Dunaj, která se sem táhne až z Německa a je jednou z nejznámějších v Evropě. Milovníci přírody mohou podél říčního toku objevovat krásy CHKO Dunajské luhy.

Kde budete spát?

Čtyřlůžkový apartmán je umístěn v přízemí budovy. Skládá se z kuchyně, ložnice a vlastní koupelny. Kuchyň je vybavena lednicí, mikrovlnnou troubou, plotýnkovým vařičem a veškerým potřebným nádobím. V ložnici je manželská postel, dvě samostatná lůžka a LCD televize. Rozkládací gauč v kuchyni lze použít jako přistýlku až pro dvě děti. Součástí je také WiFi připojení.

Pětilůžkový apartmán se nachází v poschodí a skládá se z kuchyně, dvou ložnic, koupelny a balkonu. Kuchyň je vybavena lednicí, mikrovlnnou troubou, plotýnkovým vařičem a veškerým potřebným nádobím. V jedné ložnici jsou dvě jednolůžka, ve druhé ložnici manželská postel a jedno jednolůžko. Součástí vybavení je také LCD televize a WiFi připojení.

Na čem si pochutnáte?

Kromě vybavené kuchyně v každém z apartmánů mohou hosté využívat altánek se zázemím pro grilování.

Cestujete s dětmi?

Pro malé hosty čeká spousta zábavy na dětském hřišti s houpačkou, skluzavkou a trampolínou.

Apartmány Alice

Apartmány Alice

Pavla Országha Hviezdoslava 8 , Veľký Meder
Slovenská republika

Provozuje společnost:
Alica Vinczeová IČ: 51542277


+421 907 232 536

info@alice-apartmany.sk

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Zakázán
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Wi-Fi zdarma
Vířivka
Dětské hřiště

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
0,7 km
Vzdálenost od lázní
1 km
Zastávka
0,5 km
Aquapark
1 km

Tipy na výlet

Aquapark Thermal Corvinus

Aquapark Thermal CorvinusTip na výlet

Hlavním lákadlem Veľkého Mederu je termální komlex Thermal Corvinus, který nabízí 13 bazénů s termální léčivou vodou. Osm z nich je v provozu celoročně a vyblázní se v nich malí i velcí návštěvníci. Na děti tu čeká zábavní i dětský bazén a k tomu řada celoročně dostupných tobogánů. Vy si můžete dopřát oddych v perličkovém bazénu, krytém i polokrytém sedacím bazénu, anebo v relaxačním bazénu. Odpočinek můžete střídat s aktivním plaváním v plaveckém bazénu. V létě jsou k dispozici také venkovní bazény - plavecký, italský či skokanský bazén, 2 dětské bazény a další tobogány. Milovníky pravé letní pohody nadchne bazén s vlnobitím a proudová řeka. Ve všech 13 bazénech je termální voda s teplotou 20-38 °C, která má blahodárné účinky na pohybové ústrojí, páteř a svalstvo a má regenerační účinky na lidský organismus. Navštívit tu můžete také Saunový svět s 5 druhy saun, kde se pravidelně konají i rituály. Ještě se necítíte dokonale odpočatí? V tom případě je čas na proceduru v podobě masáže, bahenního zábalu či pedikúru rybičkami Garra rufa.

Otevírací doba:

  • Denně: 9:00–20:00 hodin

Vstupné: (může se měnit podle sezóny)

  • Dospělí: 15,90 €/den
  • Děti do 15 let a senioři: 12,9 €/den
Více informací
Velký Meder
Velký Meder
Dunajská Streda
Dunajská Streda
Komárno
Komárno