Penzion Nesvady leží ve stejnojmenném městečku v okrese Komárno na Slovensku. Nabízí ubytování v moderních dvoulůžkových studiích s kuchyňkou, obývací částí i balkonem a zdarma vám tu zapůjčí dětskou postýlku. Penzion je vzdálený jen 350 m od místních termálních lázní Thermal Nesvady, kde najdete 6 bazénů. V některých z nich si užijete geotermální vodu.

O ubytování

Penzión Nesvady se nachází v malebném slovenském městečku Nesvady. Vydejte se za odpočinkem i krásami jihu Slovenska.

Termální lázně Thermál Nesvady leží jen 500 m od penzionu, a tak to za odpočinkem i radovánkami v bazénech s léčivou termální vodou budete mít opravdu kousek. Vyzkoušet můžete ovšem i další nedaleké termály: Aquapark Thermal Corvinus ve Veľkém Mederu (35 km) nebo termální a zážitkové lázně v maďarském městě Györ (64 km), kde je k vidění také nádherné historické centrum.

K zajímavým výletním cílům patří město Komárno (26 km) ležící na soutoku řek Váh a Dunaj a na samotné hranici s Maďarskem. Za vidění zde stojí obrovská protiturecká pevnost ze 16. století. Navštívit zde můžete také Podunajské muzeum a termální lázně. Na druhém břehu řeky Dunaj leží maďarské město Komárom (27 km), jež je s Komárnem propojeno Alžbětiným mostem. Hlavními turistickými zajímavostmi města jsou Hvězdicová, Monoštorská a Igmándská pevnost (27,5 km). Za krásnou přírodou se vydejte do CHKO Dunajské luhy (41 km).

Kde budete spát?

Ubytováni budete v komfortním dvoulůžkovém studiu. Součástí je plně vybavený kuchyňský kout, obývací místnost s vlastní koupelna. K vybavení náleží klimatizace, LCD televize, WiFi připojení a moderní nábytek. Rozkládací pohovku v obývací místnosti lze využít jako přistýlku. Každé studio disponuje terasou, nebo balkonem s venkovním posezením. Jednotlivá studia je možné propojit přes dveře, což je ideální možnost pro rodiny či větší skupiny.

Na čem si pochutnáte?

Studiová kuchyňka je plně vybavena. Najdete v ní ledničku, keramickou varnou desku, mikrovlnnou troubu a veškeré potřebné nádobí.

Penzion Nesvady

Penzion Nesvady

Fialková ulica 2987 , Nesvady
Slovenská republika

Provozuje společnost:
Penzión Nesvady a.s. IČ: 53786921


+421 905 607 320

info@ubytovanienesvady.sk

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Zakázán
Bezbariérovost
Částečná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od lázní
1,2 km
Zastávka
0,7 km

Tipy na výlet

Termální lázně Thermál Nesvady

Termální lázně Thermál Nesvady Tip na výlet

Slovenské lázně Thermál Nesvady jsou léčivým rájem pro každého, kdo si potřebuje odpočinout. Nacházejí se asi 9 kilometrů od města Nové Zámky a 23 kilometrů od Komárna. Oddejte se tu odpočinku v pěti bazénech s geotermální vodou, která zde vyvěrá z hloubky jednoho a půl kilometru. Ve vodě uvolníte namáhané svalstvo a necháte zrelaxovat tělo i mysl. Využívat můžete i léčivých účinků termálního pramenu, který pomáhá s pohybovými, kožními a nervovými problémy.

Lázně Thermál Nesvady jsou ideálním místem pro rodiny s dětmi, pro malé ratolesti je tu totiž připraveno mnoho atrakcí i animační program. V létě si mohou užívat vodních radovánek ve venkovních bazénech, v brouzdališti nebo na unikátním nafukovacím Pirátském pobřeží, kde se na moment stanou opravdovými piráty. Vy zase u letního koupaliště oceníte relax na lehátku na bazénové terase, louku na opalování nebo bufet a restauraci, abyste potěšili i své chuťové pohárky.

Na co se do lázní Thermál Nesvady těšit?

  • Pět bazénů – dva s geotermální vodou (38-39 °C), dětský bazén (32 °C), rekreační bazén (30 °C) a ochlazovací bazének.
  • Letní venkovní koupaliště – lehátka, dětské hřiště, louka na opalování, krásné prostředí
  • Pirátské pobřeží – největší vodní nafukovací atrakce na Slovensku, s animačním programem pro děti
  • Profesionální masáže – klasické masáže, masáže s lávovými kameny nebo tzv. baňkování, které má příznivý vliv na funkci nervového systému
  • Občerstvení v restauraci a bistru

Lázně Nesvady mají otevřeno po celý rok denně od 10:00 do 18:00. Dospělého hosta vyjde jeden den v lázních na 12 euro, senioři, studenti a děti starší 4 let pak zaplatí 10 euro.

Více informací
Komárno
Komárno
Město Györ
Město Györ
Aquapark Thermal Corvinus
Aquapark Thermal Corvinus