Užijte si skvělou dovolenou ve Vysokých Tatrách nedaleko Štrbského plesa. Ubytováni budete v Hotelu Sipox ***, kde vás čeká chutná polopenze, odpočinek v Relaxcentru s bazénem a vířivkou, ale také sportovní vyžití ve fitness centru. Dítě do 5 let má pobyt zdarma.

O ubytování

Hotel Sipox *** leží v malebném údolí řeky Mlynice v obci Štrba a nabízí nádherné výhledy na štíty Vysokých Tater. Parádní aktivní dovolenou si zde užijete v každém ročním období. Okolí hotelu je protkáno řadou turistických a cyklistických tras. Vydejte se třeba ke Štrbskému plesu (8 km), na Gerlachovský štít (25 km) či na Lomnický štít (30 km). V této části Vysokých Tater jsou rovněž vynikající podmínky pro horolezectví. Najdete zde také mnoho kilometrů běžeckých tras a spoustu lyžařských areálů, například Ski areál Štrbské pleso nebo Ski Starý Smokovec (30 km). V nedalekém Popradu (20 km) se nachází oblíbené AquaCity Poprad.

Kde budete spát?

Ubytováni budete v pohodlném dvoulůžkovém pokoji s vlastní koupelnou. K vybavení pokoje patří televize, WiFi připojení a telefon.

Na čem si pochutnáte?

V příjemné hotelové restauraci s terasou si pochutnají i ty nejmlsnější jazýčky. Každé ráno se můžete těšit na vynikající snídani formou bufetu. Přes den je možné objednávat pokrmy z jídelního lístku. Večer se podávají servírované večeře s možností výběru z menu. V letní sezóně se na terase pořádají oblíbené večery s grilováním.

Kde budete relaxovat?

Po dni stráveném aktivitami v nádherných Vysokých Tatrách zajisté přijde vhod odpočinek v hotelovém wellness centru. Najdete zde krytý bazén, vířivku a finskou i parní saunu. Sportovní nadšenci si mohou dát do těla ve fitness.

Cestujete s dětmi?

Spoustu her a zábavy čeká na nejmenší hosty v dětském koutku.

Hotel Sipox ***

Hotel Sipox ***

Mlynská 468/2 , Štrba
Slovenská republika

Provozuje společnost:
GALAXY, s.r.o. IČ: 36191051


+421 52 779 1131

infohotelsipox@gmail.com

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
za 10 €/noc
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Restaurace
Dětský koutek
Fitness
Konferenční místnost
Wellness
Vnitřní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Zastávka
0,6 km
Aquapark
20 km
Sjezdovka
14 km
Běžkování
4,7 km

Tipy na výlet

Vysoké Tatry

Vysoké Tatry Tip na výlet

Nejvýznamnější hory na Slovensku každoročně navštíví tisíce turistů. Láká je výstup na nejvyšší horu Slovenska, Gerlachovský štít (2 654,4 m n. m.). Vydat se sem můžete i tehdy, pokud si na adrenalinový výstup zrovna netroufáte - Tatranský národní park můžete projít po stovkách kilometrů turistických stezek a cyklotras.

Co ve Vysokých Tatrách nesmíte vynechat?

  • nejznámější hory Kriváň a Lomnický štít (dostupný i lanovkou)
  • Štrbské pleso či Veľké a Malé Hincovo pleso
  • jízdu pozemní lanovkou ze Starého Smokovce na Hrebienok
  • Tricklandii
  • Bobovou dráhu v Tatranské Lomnici
  • Nedaleké aquaparky Tatralandia a Aquacity Poprad

V zimě vám Vysoké Tatry připraví nezapomenutelný výhled na zasněženou krajinu i bohaté sportovní vyžití. Zalyžujte si například v lyžařském středisku v Tatranské Lomnici, v Ski areálu v Starém Smokovci nebo v Lopušné dolině. Navštívit můžete také expozici zimních sportů v Ski Muzeu.

Více informací
Lomnický štít
Lomnický štít
AquaCity Poprad
AquaCity Poprad
Bobová dráha v Tatranské Lomnici
Bobová dráha v Tatranské Lomnici