Odpočiňte si na Slovensku v proslulých lázních Bojnice. V ceně je ubytování ve Wellness Penzionu Maxim *** s polopenzí a vstup do wellness centra s vířivkou a saunami. Zaručeně vás nadchne kouzelné prostředí města s pohádkovým zámkem i okolní přírodou.

O ubytování

Wellness Penzión Maxim *** se nachází v klidné části Bojnic, lázeňského města nedaleko řeky Nitry, a je obklopený krásnou zahradou a přírodou. Přibližně kilometr od penzionu najdete vyhlášený zámek Bojnice, který patří k nejznámějším památkám Slovenska. Nedaleko zámku pak čeká termální koupaliště Čajka (1,7 km) s bazény napuštěnými termální lázeňskou vodou a atrakcemi pro děti. K dominantám města se řadí i Bojnické lázně (3,1 km), léčebné domy Mier, Baník a Janov kúpeľ jsou navíc přístupné veřejnosti.

A tím výčet zajímavostí v okolí zdaleka nekončí – vyrazte třeba do místní zoo (1,1 km), která je nejstarší v republice a s cca 390 druhy zvířat také jedna z nejbarvitějších. Navíc jde o jedinou slovenskou zoo, kde žijí sloni afričtí. Nadšence do historie zase okouzlí Prepoštská jeskyně (1,6 km), coby vyhlášená archeologická lokalita s nálezy přítomnosti neandrtálskeho pračlověka, a přidružené Muzeum pravěku. Cca 40minutovou procházkou se z města dostanete k unikátní vyhlídkové věži, odkud budete mít celou lokalitu jako na dlani. A v zimě nezapomeňte otestovat skiareály v okolí, třeba Cigeľ (11,4 km), Kľačno (17,5 km) nebo Čičmany (29,3 km).

Kde budete spát?

Ubytováni budete v útulně zařízeném pokoji s pěkným výhledem do okolí. Součástí pokoje je koupelna se sprchovým koutem a fénem a k vybavení patří také malá chladnička. K dispozici budete mít WiFi připojení. Některé pokoje mohou mít i balkon.

Na čem si pochutnáte?

V penzionu je jídelna, ve které se servíruje chutná polopenze. Večery si můžete zpříjemnit posezením v baru nebo u krbu.

Kde budete relaxovat?

K odpočinku vybízí hotelové wellness. Odreagujte se při masáži, v masážním křesle, v sauně či odpočívárně. K dispozici je klasická finská, parní i infra sauna. Zarelaxovat můžete také ve vířivce.

Wellness Penzion Maxim ***

Wellness Penzion Maxim ***

Rekreačná 1485 , Bojnice
Slovenská republika

Provozuje společnost:
RCS spol. s r. o. IČ: 31618162


+421 908 727 578

maxim@maxim-penzion.sk

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Zakázán
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Lyžárna
Konferenční místnost
Fén
Wellness

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
1,2 km
Vzdálenost od lázní
2,3 km
Zastávka
0,8 km
Aquapark
2,3 km
Sjezdovka
13,3 km
Běžkování
13,3 km

Tipy na výlet

Bojnický zámek

Bojnický zámek Tip na výlet

Bojnický zámek je známý z pohádky Šíleně smutná princezna a se svou historií sahající až do 11. století patří k nejstarším a nejvýznamnějším památkám na Slovensku. Objevujte jeho zákoutí a historii na jedné z prohlídek nebo se jen tak kochejte nádhernou architekturou.

Prohlídkové okruhy:

  • Zámecký okruh – Hraběcí byt, Střední hrad, hrobka rodiny Pálfiovců, francouzský park a jeskyně. Prohlídka trvá přibližně 60–75 minut. Vstupné 10 €/dospělí, 7 €/senioři, 6 €/studenti a děti do 18 let, 4 €/děti do 15 let a 1 €/děti do 6 let
  • Galerijní okruh – prostory Sloupové síně, Huňadyho sálu, přilehlých kluboven, zámecké kapličky a salónků zámeckého apartmánu. Prohlídka trvá přibližně 60 minut.
  • Večerní prohlídka zámku s průvodcem v dobovém kostýmu, s výkladem o historii zámku, občas jen při světle svíčky, obohacena o staré zámecké legendy. Prohlídka trvá přibližně 75 minut a je možná pouze po předchozí domluvě. Vstupné 11 €/osoba.
Více informací
ZOO Bojnice
ZOO Bojnice
Lázně Bojnice
Lázně Bojnice
Vyhlídková věž Bojnice
Vyhlídková věž Bojnice