Vydejte se do Vysokých Tater a ubytujte se v jeho nejkouzelnější části - u Štrbského Plesa. To je od Hotelu Toliar *** vzdálené pár kroků. Těšte se na komfortní pokoje, chutnou polopenzi formou bufetu a také vstup do wellness centra s bazénem, vířivkou a saunami. Parkování u Štrbského plesa může být někdy oříšek, ale to vy řešit nemusíte, protože parkování zdarma máte v ceně. Navíc má dítě do 6 let pobyt s vámi zdarma.

O ubytování

Hotel Toliar *** se nachází ve Štrbském Plese, nejvýše položené obci Vysokých Tater. Polohu v nadmořské výšce 1 355 m n. m. v obklopení nádherné přírody a přímo u nádherného jezera ocení všichni milovníci zimních sportů i vysokohorské turistiky. Překrásné jezero Štrbské pleso se rozprostírá pouze 200 m od ubytování. Přímo kolem hotelu vede řada značených turistických tras, po kterých se můžete vydat například na nedaleké vrcholy Kriváň (10 km), Kôprovský štít (10 km) a Rysy (9 km). Oblíbenými cíli turistů jsou také nádherná horská jezera Popradské pleso (5 km) a Hincovo pleso (8 km).

V zimě se můžete těšit na skvělou lyžovačku. Nejbližší ski areál Štrbské Pleso se sjezdovkami různých náročností leží jen 1 km od hotelu. Najdete tu také upravené tratě na bežkování dlouhé až 32,5 km. Další oblíbený ski areál Starý Smokovec se nachází jen 11 km od hotelu. Blízko to ale budete mít i do o něco menších středisek Lopušná dolina (11 km) nebo do Snowparku Lučivná (10 km) se 4 vleky a 3 km běžeckých tratí.

Kde budete spát?

Ubytováni budete v pohodlném dvoulůžkovém pokoji s vlastní koupelnou se sprchovým koutem a fénem. V pokoji budete mít k dispozici televizi a ledničku. Na WiFi připojení je možné se bezplatně připojit ve společných hotelových prostorech.

Na čem si pochutnáte?

V příjemné hotelové restauraci se podávají jídla tradiční slovenské kuchyně, mezinárodní a vegetariánská kuchyně i speciality na grilu. Rozhodně je tedy z čeho vybírat. Každé ráno začnete snídaní ve formě bufetu. Během dne je možné objednávat pokrmy z jídelního lístku. Večeře mají rovněž bufetovou formu. Kavárna Galérka nabízí možnost příjemného posezení s oblíbeným nápojem, domácím dezertem či lehkým občerstvením.

Kde budete relaxovat?

V prostorném wellness centru najdete několik vnitřních bazénů se slanou vodou, vířivku, bazének pro děti a odpočívárnu. Prohřát se můžete ve finské, kanadské či parní sauně. Po dlouhém dni stráveném v horách zajisté přijde vhod možnost dopřát si některou z pestré nabídky masáží.

Cestujete s dětmi?

Na malé hosty čeká spousta zábavy na dětském hřišti.

Hotel Toliar ***

Hotel Toliar ***

Poštová 4021/8 , Štrba - Štrbské Pleso
Slovenská republika

Provozuje společnost:
KAFFEX, s.r.o. IČ: 17081181


+421 918 694 874

kanc@tatry-toliar.sk

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
za 18 €/noc
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Možnost procedur
Restaurace
Dětské hřiště
Fén
Wellness
Vnitřní bazén
Venkovní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od jezera
0,3 km
Zastávka
0,2 km
Aquapark
29,4 km
Sjezdovka
0,9 km