Zažijte perfektní dovolenou v proslulém lázeňském městě Turčianské Teplice. V Hotelu Rezident *** se můžete těšit na polopenzi, vstup do galerie i aquaparku a také na unikátní kolagenovou proceduru. Čeká vás také masáž v masážním křesle a terapie BIO lampou. Se slevou si dopřejte třeba masáž.

O ubytování

Rodinný Hotel Rezident *** najdete v centru termálních lázní Turčianské Teplice, hned u lázeňského parku, pěší zóny a jen 60 metrů od SPA & Aquaparku. Obklopují ho pohoří Veľká Fatra, Malá Fatra, Žiar a Kremnické vrchy, proto o turistické cíle rozhodně nebudete mít nouzi.

Turčinaské Teplice jsou jedny z nejstarších lázní v Evropě. Lákají na jedinečnou minerální vodu s léčivými účinky. Termální prameny pomáhají s onemocněními pohybového aparátu či ledvin. Dopřejte si ozdravnou koupel v SPA & Aquaparku (60 m), kde najdete vnitřní i venkovní sekci s bazény, vodními atrakcemi a wellness. Spoustu zábavy prožijete také v Termálním koupališti Vieska (350 m).

Okouzlí vás i samotné městečko, ve kterém vládne klidná lázeňská atmosféra. Můžete si tu prohlédnout zajímavé stavby, jako je Modrá koupel (350 m) z 18. století, nebo zavítat do Galerie Mikuláša Galandy, slovenského malíře a ilustrátora. Odpočinek ve stínu stromů na vás čeká v lázeňském parku kousek od ubytování. Idylickou procházku si užijete na naučné stezce v lesoparku Bôr (1,4 km). Z turistických cílů navštivte také Blatnický hrad (15 km) či Harmaneckou jeskyni (22 km).

Vypravte se i do přírody, třeba na horské výšlapy ve Velké nebo Malé Fatře. Naplánujte si výlet na vrchol Drienok (18 km), odkud si užijete nádherný západ slunce. Příjemně strávený čas slibuje také přírodní rezervace Svrčinník (28 km). Patříte-li mezi milovníky adrenalinu, nemělo by vám uniknout ani místní lanové centrum. V zimě oceníte příležitosti k běžkování i lyžování, třeba ve vyhlášeném skiareálu Snowland Valčianska dolina (23 km).

Kde budete spát?

Pokoje hotelu jsou pěkně zařízené a nově vybavené, celý interiér je v barvách béžové a zelené s nábytkem z tmavého dřeva.

  • Dvoulůžkové pokoje Standard mají manželskou postel, televizor s LED obrazovkou, WiFi připojení a vlastní koupelnu se sprchovým koutem. Některé mají také možnost přistýlky.

  • Pro náročnější hosty jsou k dispozici také apartmány, které se skládají z ložnice, obývacího pokoje a koupelny. Navíc jsou vybaveny ledničkou.

Na čem si pochutnáte?

Součástí hotelu je vyhlášená restaurace s širokou nabídkou jídel mezinárodní kuchyně, italských káv či lahodných vín a koňaků.

Hotel Rezident ***

Hotel Rezident ***

Partizánska 410/7 , Turčianske Teplice
Slovenská republika

Provozuje společnost:
Hotel Rezident s.r.o. IČ: 50111523


+421 905 710 777

info@hotelrezident.sk

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Zakázán
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Wi-Fi zdarma
Možnost procedur
Restaurace
Dětský koutek
Dětské hřiště
Kolárna
Lyžárna
Konferenční místnost
Přednáškový sál
Wellness

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
10 m
Vzdálenost od lázní
0,4 km
Zastávka
0,3 km
Aquapark
0,4 km
Sjezdovka
20 km