Užijte si dovolenou v Penzionu Limbový dvor, který získal od našich zákazníků perfektní hodnocení, a to 5/5. Penzion navíc leží v klidném prostředí s nádherným výhledem na Vysoké Tatry. Nejnižší velehory v Evropě můžete v létě objevovat při turistice nebo na kole. V ceně je snídaně formou bufetu či polopenze (dle varianty), káva a čaj neomezeně, láhev vína a sleva na vstup do Tricklandie. Děti do 5 let mají pobyt včetně snídaně zdarma.

O ubytování

Poloha rodinného penzionu Limbový dvor vás bezpochyby nadchne. Nachází se v úžasné lokalitě Vrbov s dechberoucím výhledem na Tatry a vyhledávaným Thermal Parkem Vrbov hned u Vrbovského rybníku jen necelé 4 minuty jízdy od penzionu. Nádherné turistické cíle najdete nejen v okolí, ale například i v nedalekém Národním parku Slovenský raj (30 km), navštivte Važeckou jeskyni (42 km) i Dobšinskou ledovou jeskyni (43 km), Štrbské pleso (44 km) či Pieninský národný park (45 km). Pokud vás láká historie a města, navštivte 7,2 km vzdálené město Kežmarok s jeho proslulým hradem, pokud by vám relax ve Vrbově nestačil, zajeďte 15 km do popradského aquacentra Aquacity Poprad. V zimě nevynechte lyžovačku ve Ski park Tatranská Lomnica (18,2 km).

Kde budete spát?

Penzion nabízí moderní ubytování v pokojích se satelitní TV s plochou obrazovkou, WiFi připojením, rádiem a pracovním stolem se židlí. V pokojích nechybí samostatná koupelna se sprchou. Celková kapacita penzionu je 22 osob, a tudíž je ideální pro ty, kteří hledají klid.

Na čem si pochutnáte?

V jídelně penzionu si dopřejte chutné snídaně formou bufetu, případně i večeře. Všem hostům je však k dispozici také vlastní kuchyně s nádobím, kdyby si chtěli přichystat něco sami.

Cestujete s dětmi?

Myslí zde i na vaše nejmenší, v zahradě Limbového dvora se nachází prolézačky, skluzavka, houpačka a malý kolotoč.

Něco navíc

Ve společenské místnosti najdete krb, bar, TV a společenské hry na vypůjčení. V létě si poseďte na venkovní terase s grilem.

Limbový dvor

Limbový dvor

Vrbov 153 , Vrbov
Slovenská republika

Provozuje společnost:
Ing. Jozef Kušmirek ml. IČ: 46879323


+421 948 070 232

limbovydvor@gmail.com

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Zakázán
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Wi-Fi zdarma
Dětský koutek
Dětské hřiště
Kolárna
Lyžárna
Minibar

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
0,7 km
Zastávka
0,7 km
Aquapark
1,2 km
Sjezdovka
18 km

Tipy na výlet

Vysoké Tatry

Vysoké TatryTip na výlet

Nejvýznamnější hory na Slovensku každoročně navštíví tisíce turistů. Láká je výstup na nejvyšší horu Slovenska, Gerlachovský štít (2 654,4 m n. m.). Vydat se sem můžete i tehdy, pokud si na adrenalinový výstup zrovna netroufáte - Tatranský národní park můžete projít po stovkách kilometrů turistických stezek a cyklotras.

Co ve Vysokých Tatrách nesmíte vynechat?

  • nejznámější hory Kriváň a Lomnický štít (dostupný i lanovkou)
  • Štrbské pleso či Veľké a Malé Hincovo pleso
  • jízdu pozemní lanovkou ze Starého Smokovce na Hrebienok
  • Tricklandii
  • Bobovou dráhu v Tatranské Lomnici
  • Nedaleké aquaparky Tatralandia a Aquacity Poprad

V zimě vám Vysoké Tatry připraví nezapomenutelný výhled na zasněženou krajinu i bohaté sportovní vyžití. Zalyžujte si například v lyžařském středisku v Tatranské Lomnici, v Ski areálu v Starém Smokovci nebo v Lopušné dolině. Navštívit můžete také expozici zimních sportů v Ski Muzeu.

Více informací
Thermal Park Vrbov
Thermal Park Vrbov
TrickLandia
TrickLandia
Pozemní lanovka Starý Smokovec - Hrebienok
Pozemní lanovka Starý Smokovec - Hrebienok