Dopřejte si to nejlepší v Hotelu Capital **** v centru Nitry jen kousek od zdejšího hradu. Těšte se na chutné snídaně formou bufetu. Čeká vás také hodina v privátním wellness centru s bazénem, vířivkou a saunou a vstupenka na Nitriansky hrad (500 m).

O ubytování

Hotel Capital **** nabízí luxusní ubytování v centru Nitry. Ta nejzajímavější místa tohoto starobylého města na jihu Slovenska tak jsou z hotelu snadno dostupná.

Dominantou Nitry je Nitriansky hrad (600 m) s katedrálou a biskupským palácem. Celé centrum města obtéká řeka Nitra, kolem jejíž břehů je spousta parků a zeleně. Najdete zde také mini zoo a městský aquapark (1,5 km). Ideálním místem pro romantické procházky je botanická zahrada (1,5 km).

Oblíbených výletních cílů je také okolí Nitry. Po značených turistických trasách se dostanete třeba k ikonickému dražovskému kostelíku (7 km) umístěnému na skalním ostrohu, na Oponický hrad (25 km) či na vrchy Kalvária (3 km) a Zobor (3 km). V Oponicích můžete na vlastní oči vidět unikátní historickou knihovnu čítající 12 000 svazků. Za dokonalým relaxem v léčivé vodě se vyjdete do termálních lázní Podhájska (39 km).

Kde budete spát?

Ubytováni budete ve dvoulůžkovém pokoji typu Standard s manželskou postelí. K vybavení pokoje patří klimatizace, WiFi připojení, minibar, televize, trezor a psací stůl. Ve vlastní koupelně najdete fén a set kosmetiky.

Na čem si pochutnáte?

V přízemí hotelu se nachází stylová restaurace, ve které si každé ráno dopřejete vydatnou bufetovou snídani s pestrým výběrem teplých i studených dobrot. Přes den je možné objednávat pokrmy z jídelního lístku.

Kde budete relaxovat?

Hotelové wellness centrum je dokonalou oázou klidu a pohody. Najdete zde vnitřní bazén, vířivku, finskou saunu a odpočinkovou zónu.

Hotel Capital ****

Hotel Capital ****

Farská 16 , Nitra
Slovenská republika

Provozuje společnost:
HOTEL CAPITAL NITRA s.r.o. IČ: 50062921


+421 (0)37 69 25 201

hotelcapital@hotelcapital.sk

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Zakázán
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Možnost procedur
Restaurace
Fitness
Minibar
Fén
Wellness
Vnitřní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Zastávka
24 m