Užijte si dovolenou u slovenského "Mrtvého moře" v Podhájské. Ubytováni budete v jednom ze 3 penzionů blízko termálních lázní a koupaliště (250-500 m) podle vašeho výběru. V ceně jsou také snídaně výběrem z menu a odvoz z penzionu na koupaliště.

Ověřeno Travelkingem

“Pobyt se nám líbil a užili jsme si ho, určitě bychom se příště zdrželi o nějaký den déle. Největší výhodou penzionu Quatro je bezesporu fakt, že se nachází v těsné blízkosti termálního koupaliště. Odpadne vám tak starost přejezdu autem či dlouhá docházková vzdálenost, což může být velké plus pro starší osoby nebo rodiny s dětmi. Chutnaly nám také snídaně s pestrým výběrem jídel. K výletu můžeme v okolí určitě doporučit město Stupava a jeho krásný park” Přečtěte si celou recenzi

Nikola Pecková - Obchodní tým
Osobně ověřeno v: Září 2023

O ubytování

Sluncem zalité Penziony Quatro v Podhájské tvoří několik budov – Quatro II. a Quatro III. , které leží jen 300 m od termálního koupaliště, a budova Quatro IV. vzdálená sotva 250 m. Jen o 200 m dál si užijete odpočinek ve Wellness centru Aquamarin a v Římských lázních Energy se sedacím bazénem, vířivkou, Kleopatřinou koupelí, saunami, masážemi a dalšími procedurami.

Procházkou se pak dostanete do přírodní rezervace Žitavský luh (8,2 km), kde v současnosti žije více než 100 druhů ptáků. K jejich pozorování slouží dřevěná rozhledna a projít si můžete i 3,5 km dlouhý naučný chodník. Pokud se zajímáte o historii, vydejte se ke zřícenině kláštera Mariánská Čeľaď (4,5 km), v jehož chodbách žili mnichové Řádu svatého Pavla Prvního Poustevníka téměř tři sta let. Za návštěvu stojí také Dom ľudového bývania Veľké Lovce (6,4 km), kde se můžete podívat, jak se v této oblasti žilo před více než 100 lety.

Výlet na kole si udělejte třeba do Arboreta Mlyňany (30,7 km), které bylo založeno v roce 1892 a na ploše cca 60 ha tu roste přibližně 2 300 druhů domácích i cizokrajných dřevin. Kromě krásných stromů uvidíte i romantický zámeček z 19. století. V dojezdové vzdálenosti na vás čeká také Solná jeskyně ve Starém Tekově (24,6 km), jejíž návštěva je vhodná zejména pro osoby s dýchacími, kožními a jinými zdravotními potížemi.

Kde budete spát?

Ubytujete se v komfortně vybaveném pokoji v jedné ze 3 budov penzionu. V každém pokoji budete mít k dispozici vlastní koupelnu, minibar, křesla či malou pohovku k posezení, sadu na přípravu kávy a čaje, WiFi připojení a televizi s českými stanicemi.

  • Dvoulůžkový pokoj s terasou se nachází v přízemí a najdete v něm pohodlnou manželskou postel, ke které je možné přidat i přistýlku.
  • Dvoulůžkový pokoj s balkonem je umístěný v horním patře, a ze soukromého balkonu si tak užijete pěkný výhled. Nechybí komfortní manželská postel a možnost ubytování až 3 osob.
  • Třílůžkový pokoj s balkonem najdete v poschodí a ubytuje maximálně 3 osoby. Z balkonu si užijete příjemný výhled do okolí.
  • Čtyřlůžkový pokoj se skládá ze 2 klasických dvoulůžkových pokojů, i ve větší skupině tak budete mít dostatek soukromí. Může mít balkon nebo terasu.

Na čem si pochutnáte?

Penzion nemá vlastní restauraci, servírují se zde ale bohaté snídaně. Během oběda či večeře můžete otestovat některou z mnoha restaurací a dalších podniků v okolí.

Něco navíc

Pobyt v Penzionu Quatro II. a Quatro III. vám zpříjemní i altán s grilem.

Penzión Quatro

Penzión Quatro

Podhájska 894 , Podhájska
Slovenská republika

Provozuje společnost:
Quatro Podhájská II. s.r.o. IČ: 47156864


+421 907 884 866

penzionquatro@gmail.com

Check In
od 13:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Domácí mazlíček po dohodě s penzionem
Bezbariérovost
Částečná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Wi-Fi zdarma
Dětské hřiště
Konferenční místnost
Minibar
Venkovní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od lázní
0,5 km
Zastávka
0,9 km
Aquapark
0,5 km

Tipy na výlet

Termální koupaliště Podhájská

Termální koupaliště PodhájskáTip na výlet

Areál lázní se rozprostírá na 12 ha. Najdete zde několik bazénů s termální vodou – sedací, ochlazovací i dětský bazén. Dále také tobogány, sportovní hřiště a spoustu atrakcí. Voda v lázních se často srovnává s vodou z Mrtvého moře. Unikátní složení vody pozitivně působí na kožní onemocnění, choroby dýchacích cest, bolesti kloubů a zad a pobyt zde pomohl tisícům návštěvníkům.V tomto areálu najdete také Wellness centrum Aquamarín s 9 bazény a množstvím vodních atrakcí (vířivky, trysky, fontánky, venkovní i vnitřní bazény a bohaté wellness).

Více informací
Římské lázně v Podhájské
Římské lázně v Podhájské
Levický hrad
Levický hrad
Skalní obydlí Brhlovce
Skalní obydlí Brhlovce