Vyrazte do Penzionu Meridiana a dopřejte si úžasný pobyt plný relaxace. Na dosah ruky budete mít Bojnický zámek, krásnou zoologickou zahradu a další atrakce, něco nám ale říká, že se vám z luxusního penzionu možná ani nebude chtít odejít. Kromě moderně zařízených pokojů zde na vás totiž čeká bohatá polopenze v restauraci oblíbené u mnoha známých osobností nebo moderní wellness centrum se saunami a venkovním biojezírkem.

O ubytování

Moderní Penzion Meridiana lemovaný dřevěnými balkony a terasami slibuje hostům nadstandardně kvalitní ubytování. I vás nadchne skvělá dostupnost do Bojnic (1,5 km) a Prievidze (2 km). Velkým lákadlem v okolí jsou zejména lázně Bojnice (2,8 km), termální koupaliště Čajka (2,2 km) a nebo krásný Bojnický zámek (1,8 km), který patří k nejznámějším památkám Slovenska.

A tím výčet zajímavostí v okolí zdaleka nekončí – vyrazte do místní zoo (1,9 km), která je nejstarší v republice a s cca 390 druhy zvířat také jedna z nejbarvitějších. Navíc jde o jedinou slovenskou zoo, kde žijí sloni afričtí. Nadšence do historie zase okouzlí Prepoštská jeskyně (1,3 km), coby vyhlášená archeologická lokalita s nálezy přítomnosti neandrtálskeho pračlověka, a přidružené Muzeum pravěku.

Cca 40minutovou procházkou se z města dostanete k unikátní vyhlídkové věži Čajka v oblacích (3,4 km), odkud budete mít celou lokalitu jako na dlani. Odvážlivci si užijí i cestu zpátky na zem, tu totiž můžete absolvovat tobogánem. V zimě potom nezapomeňte otestovat skiareály v okolí, třeba Cigeľ (9,2 km), Kľačno (18,3 km) nebo Čičmany (30,3 km).

Kde budete spát?

Penzion nabízí ubytování ve stylových, vzdušných pokojích s dřevěným a kovovým nábytkem. Každý pokoj má vlastní koupelnu a dokonalý komfort zajistí minibar, fén na vlasy, TV, trezor a WiFi připojení. K vybavení patří vždy také kávový a čajový set či žehlicí prkno

  • Pokoj Standard má plochu 21 m² a může být vybavený manželskou postelí nebo oddělenými jednolůžky. Kromě postele v pokoji najdete také rozkládací pohovku, která může posloužit jako přistýlka pro 1 osobu.

  • Pokoj Deluxe (31 m²) nabízí vyšší komfort díky velké manželské posteli a rozměrnému rozkládacímu gauči, na kterém je možné ustlat přistýlku až pro 2 osoby.

  • Apartmán (31 m²) zahrnuje samostatnou ložnici a obývací pokoj s pohovkou vhodnou jako přistýlka pro 2 osoby.

Na čem si pochutnáte?

Během pobytu navštivte restauraci Meridiana vyhledávanou známými osobnostmi slovenské i české kultury. I vy se jistě zamilujete do proslulého snídaňového menu plného zdravých i tradičních specialit nebo do denního menu i s výběrem veganských a vegetariánských chodů. Skvělé jídlo zapijte osvěžujícím drinkem v baru.

V nabídce restaurace navíc najdete i originální piknik box plný specialit, které si v páru či s rodinou můžete vychutnat pod širým nebem.

Kde budete relaxovat?

V novém, moderně vybaveném wellness centru si dokonale odpočinete. Zapomenout na všední starosti vám pomůže finská sauna a infrasauna. Perlou wellness zóny je venkovní biojezírko s lekníny a rybičkami, ve kterém se v létě osvěžíte, v zimě otužíte a užijete si skvělý relax na prosluněném dřevěném mole s lehátky.

Penzión Meridiana

Penzión Meridiana

Prievidzská cesta 55 , Bojnice
Slovenská republika

Provozuje společnost:
Penzión Meridiana s.r.o. IČ: 52030717


+421 910 609 900

recepcia@meridianabojnice.sk

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Zakázán
Bezbariérovost
Částečná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Restaurace
Dětský koutek
Konferenční místnost
Minibar
Fén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
1,4 km
Vzdálenost od lázní
30 km
Zastávka
0,3 km
Aquapark
30 km
Sjezdovka
1,1 km
Běžkování
1,1 km

Tipy na výlet

Bojnický zámek

Bojnický zámekTip na výlet

Bojnický zámek je známý z pohádky Šíleně smutná princezna a se svou historií sahající až do 11. století patří k nejstarším a nejvýznamnějším památkám na Slovensku. Objevujte jeho zákoutí a historii na jedné z prohlídek nebo se jen tak kochejte nádhernou architekturou.

Prohlídkové okruhy:

  • Zámecký okruh – Hraběcí byt, Střední hrad, hrobka rodiny Pálfiovců, francouzský park a jeskyně. Prohlídka trvá přibližně 60–75 minut. Vstupné 10 €/dospělí, 7 €/senioři, 6 €/studenti a děti do 18 let, 4 €/děti do 15 let a 1 €/děti do 6 let
  • Galerijní okruh – prostory Sloupové síně, Huňadyho sálu, přilehlých kluboven, zámecké kapličky a salónků zámeckého apartmánu. Prohlídka trvá přibližně 60 minut.
  • Večerní prohlídka zámku s průvodcem v dobovém kostýmu, s výkladem o historii zámku, občas jen při světle svíčky, obohacena o staré zámecké legendy. Prohlídka trvá přibližně 75 minut a je možná pouze po předchozí domluvě. Vstupné 11 €/osoba.
Více informací
ZOO Bojnice
ZOO Bojnice
Lázně Bojnice
Lázně Bojnice
Vyhlídková věž Bojnice
Vyhlídková věž Bojnice