Vydejte se na pobyt do oblíbené turistické lokality, kterou je Račkova dolina nedaleko Vysokých Tater. V Horské Chatě Orešnica *** se těšte na komfortní pokoje, chutnou polopenzi a také vstup do bazénu v partnerském hotelu. Dítě do 12 let má pobyt včetně přistýlky a stravy zdarma.

O ubytování

Horská Chata Orešnica se nachází v srdci Západních Tater v Račkové dolině, jedné z nejkrásnějších slovenských lokalit. V okolí vede spousta turistických tras. Nádherné panoramatické výhledy se vám naskytnou z vrcholů Bystrá (10 km), Jakubina (8 km) či Baranec (7 km). Oblíbenými cíli turistů jsou Žiarská dolina (10 km), Štrbské pleso (22 km), Zoo v Liptovském Mikuláši či aquapark Tatralandia (22 km). Místní pohoří nabízí ideální podmínky pro zimní sporty. Naleznete zde například ski areály Opalisko (23 km), Jasná Chopok (40 km) a Žiarce (23 km). Za poznáním se můžete vydat na Liptovský hrádek (8 km) a do Jánošíkova muzea (22 km).

Kde budete spát?

Ubytováni budete ve dvoulůžkovém pokoji vybaveném LCD televizí, WiFi připojením a vlastní koupelnou.

Na čem si pochutnáte?

Ráno si pochutnáte na snídani ve formě bufetu. Pokud vás přes den přepadne chuť či hlad, můžete si vybrat z jídelního lístku hotelové restaurace, jejíž součástí je v létě terasa. K dispozici je hostům i altánek s grilem a ohniště.

Chata Orešnica

Chata Orešnica

Račkova dolina 301 , Pribylina
Slovenská republika

Provozuje společnost:
ALEXANDRA WELLNESS HOTEL, s.r.o. IČ: 36426300


+421 442 901 000

recepcia@alexandrawellnesshotel.sk

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
za 5 €/noc
Bezbariérovost
Částečná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Restaurace
Dětské hřiště
Půjčovna kol

Okolí ubytovacího zařízení

Zastávka
3,5 km
Aquapark
27 km
Sjezdovka
12,5 km