Ráno se probudit a mít krásné, horské prostředí na dosah ruky. Nechat se hýčkat rukami masérů a zdravotníků nebo jen vodou v bazénu. Pořádně si odpočinout a načerpat síly do všedních dní. Toho se vám dostane při pobytu v Relax Hotelu Avena *** v Liptovském Jánu v Nízkých Tatrách. Jedná se o ideální výchozí bod pro výlety po přírodních krásách. Milovníci zimních sportů zase ocení blízkost hned několika lyžařských areálů.

O ubytování

Rekondičně-rehabilitační Relax Hotel Avena *** stojí v krásném, tichém horském prostředí Národního parku Nízké Tatry, konkrétněji v Jánské dolině. Poblíž je obec Liptovský Ján (1,7 km) a přehrada Liptovská Mara (12 km).

V okolí je spousta turistických tras vedoucích k dominantám Národního parku Nízké Tatry – pokořte vrcholy Ďumbier (17 km) a Chopok (19 km), navštivte kouzelný Demänovský kras (16 km) nebo se vydejte k Vrbickému plesu (19 km). Překrásné panoramatické výhledy jsou z blízké vyhlídky nad Liptovským Jánem (4 km) a z vrcholu Poludnica (5 km). Mezi oblíbené atrakce v okolí patří také bobová dráha Pavčina Lehota (18 km) a zřícenina Liptovský Hrádok (8 km).

Zábavu i relax vám nabídne největší slovenský aquapark Tatralandia (16 km). Pokud se chcete jen prohřát v přírodní termální vodě, zajděte si k termálnímu prameni Kaďa (1,1 km), který vyvěrá necelou čtvrthodinu chůze od hotelu. V chladnějších měsících pak nabízejí Nízké Tatry ideální podmínky pro zimní sporty. Leží zde největší lyžařské středisko na Slovensku Jasná Chopok (25 km) s 51 km sjezdovek a 5 km běžkařských tratí, či ski areály Žiarce (12 km) a Opalisko (11 km).

Kde budete spát?

Relax Hotel Avena *** nabízí pobyt v komfortních, stylově zařízených pokojích s výhledem na okolní přírodu. V každém pokoji naleznete LCD TV, psací stůl s židlí, křeslo a vlastní koupelnu se sprchou. Některé pokoje mají k dispozici i vlastní balkón.

Na čem si pochutnáte?

Součástí hotelu je klimatizovaná restaurace, kde si pochutnáte na regionálních i mezinárodních specialitách, nechybí ani vegetariánské a dietní varianty. K příjemnému odpočinku a posezení za doprovodu hudby pak poslouží bar s krbem a letní terasou, kde si můžete vybrat ze široké škály nápojů. Za hezkého počasí jistě rádi využijete také altán s krbem a ohništěm.

Kde budete relaxovat?

Odpočinout si můžete v bazénu, v horké sauně nebo na masážním křesle. Hotelové wellness centrum navíc nabízí široký výběr masáží a jiných ozdravných a relaxačních procedur, jako je oxygenoterapie, rašelinové zábaly, koupele a další.

Cestujete s dětmi?

Venkovní dětské hřiště i dětský koutek spolehlivě zabaví vaše ratolesti bez ohledu na počasí.

Něco navíc

Můžete si zde zahrát stolní tenis, fotbálek nebo kulečník.

Relax Hotel Avena ***

Relax Hotel Avena ***

Za plavom 2049/9 , Liptovský Ján
Slovenská republika

Provozuje společnost:
ALEXANDRA WELLNESS HOTEL, s.r.o. IČ: 36426300


+421 445 263 401

recepcia@hotelavena.sk

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
za 10 €/noc
Bezbariérovost
Částečná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Možnost procedur
Restaurace
Dětský koutek
Dětské hřiště
Fitness
Půjčovna kol
Konferenční místnost
Baby friendly
Wellness
Vnitřní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
2,3 km
Vzdálenost od jezera
12 km
Zastávka
0,9 km
Aquapark
16 km
Sjezdovka
11 km
Běžkování
11 km