Nechte se ubytovat přímo uprostřed Národního parku Slovenský ráj v oblíbeném tříhvězdičkovém Park Hotelu Čingov ve Smižanech. Přivítají vás welcome drinkem a pochutnáte si na výborné polopenzi formou bufetu. Z hotelu to budete mít blízko k všemožným turistickým cílům, od uklidňujících lesů a kopců až po ledovou jeskyni nebo aquapark, do kterého navíc získáte vstup zdarma.

O ubytování

Ideální poloha Park Hotelu Čingov *** zajišťuje, že se na svém pobytu rozhodně nebudete nudit. Všude okolo vás se rozprostírá Slovenský ráj, který nebyl vyhlášený národním parkem náhodou. Zdatnější turisté si mohou projít třeba půvabnou dolinu Prielom Hornádu (21,6 km). Najdete zde naučnou stezku s informačními tabulemi, ale i adrenalinový "chodník Horské služby", kde si zažijete, co je to přecházet železná stupadla přímo nad rozbouřenou hladinou řeky.

Pokud preferujete klidnější výlety, k majestátnímu Spišskému hradu, nejrozsáhlejší hradní zřícenině ve střední Evropě, to budete mít jen 30 km. Vyrazit můžete také do Spišské Nové Vsi (6,1 km), projít si místní zoo, prohlédnout si půvabný evangelický kostel a navštívit expozici Slovenského technického muzea věnovanou hornictví. A ať už cestujete sami, nebo s dětmi, AquaCity Poprad (25,4 km) stojí za návštěvu v každém případě.

V zimě si zase budete užijete parádní lyžovačku. Nejbližší lyžařský vlek je vzdálený necelých 16 km a v okruhu cca 35 km najdete lyžařské středisko Levočská Dolina (26,6 km) se 4 sjezdovkami, Ski park Závada (31,5 km) s 4,8 km sjezdovek a 15 km běžkařských tratí, Ski Brodok (24,9 km), Ski resort Mlynky (34,5 km) a další lyžařské areály. A dokonce si můžete dopřát i zimní koupání pod širým nebem – v termálních bazénech Thermal Parku Vrbov (19,5 km)

Kde budete spát?

Ubytováni budete v jednom z 22 komfortních pokojů s velkým balkónem, odkud si naplno vychutnáte pohled na panorama Slovenského ráje a Vysokých Tater. Každý pokoj má vlastní koupelnu se sprchovým koutem a k dispozici budete mít i WiFi připojení, televizi a psací stůl s židlí.

Na čem si pochutnáte?

Součástí hotelu je útulná restaurace a bar. V jídelním lístku najdete kromě typických slovenských jídel i různé sezónní speciality, které místní kuchaři pravidelně obměňují.

Park Hotel Čingov ***

Park Hotel Čingov ***

Čingov – Hradisko , Smižany
Slovenská republika

Provozuje společnost:
GASTRO SPIŠ s r.o IČ: 45705755


+421 53 442 20 22

recepcia@parkhotelcingov.sk

Check In
od 16:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
za 8 €/noc
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Restaurace
Kolárna
Lyžárna
Půjčovna kol
Baby friendly

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
3 km
Vzdálenost od lázní
19,5 km
Zastávka
0,5 km
Aquapark
25,4 km
Sjezdovka
32,5 km
Běžkování
6,8 km

Tipy na výlet

Slovenský ráj

Slovenský rájTip na výlet

Tato nádherná přírodní oblast si vysloužila díky své jedinečnosti pojmenování Národní park Slovenský ráj. Vydejte se po dřevěných a železným žebřících, soustavě lávek a více než 300 km značených tras skrze divoké lesy a podél řek až k vyhlídkám, z nichž budete mít Slovenský ráj jako na dlani. Mezi nejznámější turistické trasy patří Suchá Belá, Prielom Hornádu nebo výšlap na Tomašovský výhled, který vás okouzlí výhledem do celých Vysokých Tater i do hluboké rokliny. Pohodovou procházku si můžete ve Slovenském ráji užít v jakémkoli ročním období. V blízkosti obcí Spišské Tomášovce a Smižany se nachází Soví skála, pojmenována po svých častých ptačích návštěvnících. Ze skály se vám naskytne pěkná vyhlídka do okolí.

Více informací
AquaCity Poprad
AquaCity Poprad
Thermal Park Vrbov
Thermal Park Vrbov
Tomášovský výhled
Tomášovský výhled