Chcete zažít parádní aktivní dovolenou? Tak navštivte český Penzion Sun v rakouském městečku Gaming. V okolí máte celoročně spoustu možností, kam se vydat na výlet. Jsou tu i solné lázně a bazény. V ceně máte snídaně formou bufetu i neomezenou konzumaci kávy a čaje. V penzionu je česky hovořící personál, takže se nemusíte bát jazykové bariéry.

Ověřeno Travelkingem

“Náš pobyt v Penzionu SUN jsme si s rodinou náramně užili. Městečko Gaming se nachází v malebné krajině uprostřed lesů a místo je skvělým výchozím bodem pro cyklovýlety po okolí. Penzion jsme navštívili uprostřed léta, a tak jsme hned vyrazili na místní koupaliště, které nabízí množství atrakcí pro všechny věkové kategorie. Výhodou tohoto rodinného penzionu jsou jeho čeští majitelé. Paní majitelka nám vyšla vstříc s našimi požadavky a představila nám všechny možnosti, které jejich ubytování nabízí. Plusem je také relativně dobrá dostupnost z ČR (od nás z jihu Moravy do tří hodin autem).” Přečtěte si celou recenzi

František Jordán - Marketingový tým
Osobně ověřeno v: Červenci 2023

O ubytování

Český rodinný Penzion Sun nabízí své útulné ubytování v centru rakouského Gamingu, městečka, které se proslavilo zejména Kartuziánským klášterem Marienthron. Nicméně si v Gamingu a jeho okolí budou libovat hlavně aktivní jedinci. Hned u hotelu můžete relaxovat či si zaplavat na koupališti nebo zahrát tenis. Mnoho turistických i cyklistických tras vám odkryje nádherné výhledy, které vás zkrátka nemůžou za žádnou cenu zklamat. V létě si po výstupu na některou z okolních hor můžete například vyzkoušet paragliding. Okolní řeky Salza a Erlauf lákají k raftingu, jezera Lunz a Erlauf See zase k odpočinku nebo potápění. Za výlet stojí vodopády Trefflingfall. V zimě si užijte parádní lyžovačku ve fantastických rozlehlých skiareálech Ötscher či Hochkar. Mimochodem lanovky na Ötscher a Hochkar jsou v provozu i v létě.

Kde budete spát?

Pokoje jsou příjemně, nadstandardně zařízeny, najdete v nich mimo jiné i LCD TV s DVD přehrávačem a vlastní koupelnu. Ve společných prostorách najdete i kuchyňku. V penzionu si můžete vypůjčit filmy v češtině k večernímu sledování.

Na čem si pochutnáte?

Penzion nabízí snídaně formou bufetu, hostům je však k dispozici plně vybavená kuchyňka (lednice, mikrovlnná trouba, kávovar).

Cestujete s dětmi?

Pro děti jsou v lounge k dispozici hračky a hry.

Něco navíc

Nechybí ani společenská místnost s posezením u kachlových kamen a vybavená společenskými hrami. K dispozici je tenisové vybavení nebo jízdní kola.

Penzion Sun

Penzion Sun

Im Markt 45 , Gaming
Rakousko

Provozuje společnost:
Jiří Lukeš IČ: nepřiděleno


+420 777 133 002

hrabetovahana@seznam.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Zakázán
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Wi-Fi zdarma
Dětský koutek
Půjčovna kol
Česky hovořící personál

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od jezera
11,4 km
Zastávka
0,4 km
Sjezdovka
13 km
Běžkování
16,1 km

Tipy na výlet

Přírodní koupaliště Lunz am See

Přírodní koupaliště Lunz am See Tip na výlet

Pokud se chcete během horkých dní osvěžit, přírodní koupaliště Lunz am See je výbornou volbou. Těšit se můžete na skokanské můstky, plovoucí pódium nebo občerstvení v bufetu. Vstupné má spíše symbolickou funkci, dospělí zaplatí 3 € a děti pouze 1 €. Otevírací doba je od 9:00 do 19:00 v případě příznivého počasí. Vedle koupaliště Lunz am See najdete také malý ráj pro děti Seebachbad, který je zdarma. Vaše ratolesti si zde mohou zadovádět na vodní skluzavce nebo si hrát na pískovišti.

Více informací
Poutní místo Mariazell
Poutní místo Mariazell
Termální lázně Ybsstaler Solebad
Termální lázně Ybsstaler Solebad
Zábavní park Erlebniswelt Holzknechtland
Zábavní park Erlebniswelt Holzknechtland