Rakouské Alpy si užijete na pobytu v parádním Hotelu Dachstein West *** s polopenzí, saunovým světem se 3 druhy saun a výhodami jako je třeba vstup do lázní Lungötz Forest nebo slevová karta Tennengau. Těšte se i na sezónní vyžití, jako je například v létě grilování na terase.

Ověřeno Travelkingem

“Na pobytu jsme byli moc spokojení. Extra nás potěšil osobní přístup hotelu, když jsme přijeli na ubytování pozdě večer a na pokojích nás, navzdory promeškané večeři, čekala obložená studená mísa. Hotel má perfektní polohu, a tak jsme zvládli navštívit Hallstatt, ledovec Dachstein i okolní jezera.”

Zuzana Marečková - Marketingový tým
Osobně ověřeno v: Srpnu 2020

O ubytování

Sporthotel Dachstein West *** se nachází v malebné horské vesničce Annaberg. Nechte všechny starosti doma a přijeďte si užít dokonalou aktivní dovolenou v romantickém údolí řeky Lammer ve spolkové zemi Salcbursko.

Jak už název hotelu napovídá, během pobytu můžete podniknout nejrůznější sportovní aktivity. Údolí Lammertal je rájem turistiky – v bezprostředním okolí hotelu vede více než 30 značených tras různých obtížností. Ti, kteří dávají přednost poklidnějším výletům, mohou vyjet lanovkou Donnerkogelbahn (3 km) a užít si nenáročné turistické stezky s fantastickými panoramaty. Alpinisty čekají náročné túry v okolí hor Bischofsmütze (12 km), Donnerkogel (8,5 km) a na Dachsteinu (23 km).

Nezapomenutelné výlety zažijete v okolí průzračných alpských jezer, jako je například Altaussee (55 km), Grundlsee (58 km) nebo Wolfgangsee (50 km). Na břehu překrásného jezera Hallstatt (33 km) láká k návštěvě stejnojmenné městečko a slavná vyhlídka Pět prstů (38 km), kde si můžete jezero a jeho okolí prohlédnout z několika vyhlídkových plošin nebo zde navštívit ledové jeskyně.

Milovníci zimních sportů se mohou ve Ski areálu Dachstein West vyřádit na více než 160 km sjezdovek různých obtížností obsluhovaných přes 65 moderními lanovkami a vleky. Nejbližší vlek Kopfbergbahn se přitom nachází jen 150 metrů od hotelu. Vyznavače běžkování zase potěší, že v okolí Annabergu vedou stovky kilometrů upravovaných bílých stop všech úrovní náročnosti. Za netradičními sněhovými zážitky vyrazte na zimní sáňkařskou dráhu v Abtenau (8 km) nebo na snowtubing do Sankt Martin am Tennengebirge (7 km).

Kde budete spát?

Ubytování budete v pokoji Standard, který se nabízí ve dvoulůžkové nebo třílůžkové variantě a jeho rozloha je 22 m². Těšit se můžete na nadstandardní vybavení včetně TV, rádia a vlastní koupelny se sprchou, WC a fénem.

Za příplatek můžete zvolit také pokoj Superior, čtyřlůžkový pokoj nebo Rodinný pokoj. Superior je stejně velký jako Standard a ubytuje 2–3 osoby. Oproti předchozí variantě má navíc balkon, ledničku a rychlovarnou konvici.

Čtyřlůžkový pokoj měří 24–25 m², některé pokoje mají balkón. Rodinný pokoj má dvě samostatné ložnice a ubytuje až 5 osob na 34 m². Součástí některých rodinných pokojů je balkon.

Na čem si pochutnáte?

V hotelové restauraci s terasou a krásným výhledem na údolí řeky Lammer na vás čekají skvělé gastronomické zážitky. Pochutnáte si zde na regionálních specialitách i mezinárodní kuchyni připravených z čerstvých surovin od místních dodavatelů. Každé ráno doplníte energii na bohaté bufetové snídani. Poté je v restauraci možné objednávat pokrmy à la carte. Dokonalým zakončením každého dne pobytu je lahodná tříchodová večeře, během které je k dispozici salátový bar.

V hotelovém baru si v příjemné atmosféře vychutnáte svůj oblíbený nápoj a vynikající domácí dezert.

Kde budete relaxovat?

Dokonalá aktivní dovolená se neobejde bez zaslouženého odpočinku. Hotelové wellness je skutečnou oázou klidu a pohody. Jeho součástí jsou finská, parní a infra sauna a nechybí ani relaxační místnost s pohodlnými dřevěnými lehátky.

Cestujete s dětmi?

Hotel je ideální volbou také pro rodiny s dětmi. K dispozici je dětský koutek, kde se vaše ratolesti určitě zabaví.

Sporthotel Dachstein West ***

Sporthotel Dachstein West ***

Annaberg 72 , Annaberg im Lammertal
Rakousko

Provozuje společnost:
Sporthotel Dachstein GmbH IČ: FN565380t


+43 676 516 7173

info@sporthotel-dachsteinwest.at

Check In
od 15:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Zakázán
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Sauna
Lázně
Restaurace
Dětský koutek
Dětské hřiště
Kolárna
Lyžárna
Půjčovna kol
Wellness

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
10 m
Zastávka
60 m
Sjezdovka
0,3 km