Zažijte Vysoké Taury se vším, co k nim patří. V Landhotelu Steindlwirt *** si po turistice užijete perfektní odpočinek v sauně. Pohodu s oblíbeným nápojem v ruce si dosyta vychutnáte na panoramatické terase s výhledem na hory Gasteinského údolí. Líbit se zde bude i vašim dětem – na ty zde čeká dětská herna i rozsáhlé hřiště s lezeckou stěnou a skluzavkami.

O ubytování

Landhotel Steindlwirt *** se nachází ve středu městečka Dorfgastein, které je součástí malebného Gasteinského údolí. Nádherná příroda, blízké termální lázně a pestré možnosti vyžití zaručují perfektní aktivní dovolenou po celý rok.

Nedotčenou přírodu pohoří Vysoké Taury můžete objevovat po stovkách kilometrů turistických a cyklistických tras. Nedaleko hotelu je nástupní stanice lanovky na horu Fulseck (500 km). Vrchol této hory je skvělým výchozím bodem pro výlety a nabízí překrásný výhled na nádherné horské jezero Spiegelsee (5,5 km). Parádními výletními cíli jsou například Lichtenštejnská soutěska (25 km) s vodopády, dechberoucí údolí Sportgastein (27 km) nebo hora Schlossalm, která je rájem pro vyznavače lezení. Atraktivních míst je v okolí skutečně hodně, a tak si hosté na hotelové recepci mohou vzít turistickou mapu zdarma.

Po túrách alpskou krajinou můžete vyrazit za zábavou i odpočinkem do blízkých slunečních lázní Solarbad (500 m). Součástí koupaliště je několik bazénů s vodou o teplotě 26–28 °C, tobogány a saunový svět. V termálních lázních Alpentherme Gastein (9 km) v nedalekém Bad Hofgasteinu si vodní radovánky i nerušenou relaxaci užijete za každého počasí. Na ploše více než 30 000 m² jsou zde k dispozici vnitřní i venkovní bazény, sauny a nejrůznější atrakce pro celou rodinu.

Milovníci zimních sportů ocení, že svahy lyžařského střediska Dorfgastein–Großarl jsou vzdáleny pouze 300 m od hotelu. Více než 60 km sjezdovek všech úrovní obtížnosti zde obsluhuje 17 lanovek a vleků. S platným ski pasem máte navíc zdarma dopravu ski busem do dalších lyžařských areálů v údolí Gastein.

Kde budete spát?

Ubytováni budete v prostorném dvoulůžkovém pokoji s vlastní koupelnou. Součástí vybavení je WiFi připojení, kabelová televize, telefon, rádio, trezor a fén. Všechny pokoje mají krásný výhled na hory a většina z nich má balkon.

Na čem si pochutnáte?

V útulné hotelové restauraci zahájíte každý den pobytu snídaní ve formě bufetu. Po dni stráveném v horách se zase můžete těšit na tříchodovou večeři s možností výběru hlavního chodu.

Kde budete relaxovat?

K uvolnění těla i mysli můžete využít hned tří různých saun: finské, parní a infra.

Cestujete s dětmi?

O zábavu malých hostů se postará velké venkovní hřiště se skluzavkou, lezeckou stěnou a pískovištěm. Pro případ nepřízně počasí je k dispozici také vnitřní herna.

Landhotel Steindlwirt ***

Landhotel Steindlwirt ***

Dorfstraße 30 , Dorfgastein
Rakousko

Provozuje společnost:
Blankenstijn e/v de Nies Petronella IČ: 90346/4485


004 364 337 219

info@steindlwirt.com

Check In
od 15:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Zakázán
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Sauna
Dětský koutek
Dětské hřiště
Lyžárna
Fén
Wellness
Venkovní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
40 m
Zastávka
0,3 km
Sjezdovka
0,6 km
Běžkování
0,7 km