Užijte si dovolenou v lázeňském městečku Bad Gastein v náruči rakouské přírody. CESTA GRAND Aktivhotel & Spa ****+ nabízí komfortní pokoje, chutnou polopenzi a luxusní wellness centrum o rozloze 1 800 m². Najdete v něm třeba termální bazén a saunový svět. Připravena je pro vás také Gastein Card plná slev na dopravu i místní atrakce.

Ověřeno Travelkingem

“Z pobytu jsme byli opravdu nadšení. Atmosféra lázeňského Bad Gasteinu ve spojení s okolními horami je úžasná. Samotný hotel uspokojí i náročnější klientelu. Každý den jsme se těšili na bohaté snídaně a velmi chutné večeře. Nesmím zapomenou ani na wellness, kde jsme si každý den odpočinuli. Lokalita je ideální pro nejrůznější výlety do okolí, ať už v zimě či v létě. Věřím, že i kdyby nám nevyšlo počasí, tak si pobyt díky termálnímu bazénu užijeme.” Přečtěte si celou recenzi

Štepán Pospíšilík - Vedoucí marketingového týmu

O ubytování

CESTA GRAND Aktivhotel & Spa ****superior se nachází v alpském lázeňském středisku Bad Gastein. Tato lokalita v srdci Národního parku Vysoké Taury patří k nejkrásnějším částem rakouských Alp. Jedná se o perfektní místo pro aktivní dovolenou v každém ročním období. Díky krásné horské scenérii Gasteinského údolí je zde nejen lyžování, ale i jízda na kole nebo pěší turistika jedinečným zážitkem.

Bad Gastein vás uchvátí svými stavbami ve stylu Belle Epoque. Největší lázeňskou atrakcí jsou světově proslulé gasteinské léčebné štoly. V okolí vede více než 350 km turistických tras různých náročností, které vás provedou překrásnou alpskou přírodou. Vydejte se třeba na visutý most Stubnerkogel (15 km), zdolejte horu Fulseck (32 km) nebo si projděte si naučnou stezku borovým lesem na svahu Graukogelu (7 km). Zahrát si zde můžete také golf – 18jamkové hřiště leží pouze 300 m od hotelu.

Milovníci zimních radovánek se dosyta vydovádí na 200 kilometrech čerstvě upravených sjezdovek v údolí Gastein. Nejbližší lanovky jsou vzdáleny pouze 2 km od hotelu. V zimě to navíc v Gasteinu zkrátka žije – pořádají se zde nejrůznější sportovní a kulturní akce, například běžkařský závod Gastein Classics, otužování Ice4Life, soutěže ve snowboardingu i taneční festivaly.

Kde budete spát?

Hotel si zakládá na tom, že se v jeho pokojích nebudete cítit jako doma, budete se cítit jako na dovolené! Dokonale zrelaxovaní, bezstarostní a šťastní. Po celodenních aktivitách v horách si dokonale odpočinete vprostorném, světlém interiéru. K naprostému pohodlí budete mít dispozici WiFi připojení, kabelovou televizi, příjemné posezení a minibar (naplnění minibaru občerstvením je možné za příplatek). V koupelně se sprchovým koutem nebo vanou najdete také župany a fén.

  • Pokoj Classic (35 m²) je vybavený manželskou postelí, posezením s křesly, úložným nábytkem a pracovním stolem. Z pokoje budete mít výhled na les. Některé pokoje mohou mít vlastní balkon nebo se dají propojit.

  • Pokoj Panorama bez balkonu (35 m²) nabídne hostům působivý výhled na panorama hor. Jeho vybavení je standardní – pohodlná manželská postel, křesla k posezení, psací stůl a úložné prostory. Oproti pokojům s balkonem ale umožňuje také přistýlku na rozkládací pohovce.

  • Pokoj Panorama s balkonem o ploše 35 m² zaujme především balkonem s krásným výhledem na hory. V pokoji nechybí manželská postel, křesla k posezení, pracovní stůl a úložné skříně. Pokoj neumožňuje přistýlku.

Na čem si pochutnáte?

V hotelové restauraci Herd & Seele si pochutnáte na lahodných pokrmech moderní a zdravé kuchyně. Důraz je kladen na čerstvost a lokální původ všech surovin. Personál vám ochotně vyjde vstříc v případě speciálních stravovacích požadavků a diet. Příjemné chvíle se šálkem kávy a vynikajícím domácím dezertem si můžete užít v hotelové kavárně s letní terasou.

Kde budete relaxovat?

Důležitou součástí aktivní dovolené je také relaxace. Hotelové wellness centrum SigNatur s výhledem na nádhernou alpskou krajinu je dokonalou oázou klidu a pohody. Najdete zde krytý bazén, sluneční terasu, Kneippův bazén s vodopádem a příjemnou relaxační zónu. Součástí je také saunový svět s finskou, bylinnou, infračervenou a parní saunou. Dopřát si můžete také spoustu masáží a relaxačních procedur.

Cestujete s dětmi?

Dovolenou si užije celá rodina. Spousta zábavy a her čeká na děti v dětské herně se skluzavkou a dalším vybavením.

Něco navíc

Nuda během pobytu rozhodně nebude. Součástí areálu jsou tenisové kurty, posilovna a dále také stolní fotbálek, billiard a stolní tenis.

CESTA GRAND Aktivhotel & Spa ****superior

CESTA GRAND Aktivhotel & Spa ****superior

Miesbichlstraße 20 , Bad Gastein
Rakousko

Provozuje společnost:
Thermal-Sport-Hotel Badgastein GmbH IČ: 68759t


+43 643 425 260

office@cesta-grand-hotel.com

Check In
od 15:00
Check Out
do 11:00
Domácí mazlíček
za 21 €/noc
Bezbariérovost
Částečná
Parkování
Parkování před hotelem zdarma (omezená kapacita) nebo v podzemních garážích za 20 €/noc.

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Sauna
Možnost procedur
Lázně
Restaurace
Dětský koutek
Fitness
Půjčovna kol
Baby friendly
Minibar
Fén
Wellness
Vnitřní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
1 km
Vzdálenost od lázní
3 km
Zastávka
100 m
Aquapark
5 km
Sjezdovka
2 km