Vyrazte na aktivní dovolenou na polskou stranu Krkonoš do vyhledávaného lázeňského města Karpacz. V okolí stylových apartmánů Sun & Snow Karpatia najdete spoustu příležitostí k turistice i zajímavé atrakce – udělejte si výšlap na Sněžku, navštivte vodní park Tropicana nebo si užijte zábavu ve Westernovém městečku.

O ubytování

Stylové Apartmány Sun & Snow Karpatia stojí v malebném lázeňském městečku Karpacz na úbočí polských Krkonoš. Lákají na příjemně strávený pobyt v horách poblíž zajímavých turistických lokalit. Vydat se sem můžete v jakémkoliv ročním období, v létě za turistikou a v zimě za lyžováním.

Lázeňské město Karpacz se rozprostírá ve stínu Sněžky (8 km), na kterou si můžete vyšlápnout, tentokrát z polské strany. Turistických tras se regionem vine nespočet, a tak nezapomeňte objevovat i další cenné úkazy polských Krkonoš, namátkou skály na Karpatce (2 km), Divoký vodopád (2,5 km) nebo Krkavčí skály a Křivé bašty. Na své si v této oblasti přijdou nejen milovníci přírody, ale také horolezci.

Pozoruhodnou památkou v Karpaczi je kostel Wang (3 km). Postavili ho norští Vikingové a do Polska byl převezen až 700 let poté, ve chvíli kdy ho v norské vesnici nahradil jeho kamenný následník. Nyní si tak návštěvníci polských Krkonoš mohou prohlédnout historickou norskou architekturu, aniž by museli cestovat do Skandinávie.

Okolí města Karpacz je vyhledávanou lokalitou lyžařů. Horské prostředí propůjčuje tomuto místo perfektní podmínky pro zimní sporty a ubytování Sun & Snow Karpatia pro vás bude skvělým výchozím bodem. Nejbližší sjezdovka se nachází necelých 200 metrů od ubytování ve skiareálu Karpatka. Nedaleko najdete také moderní Skiareál Karpacz (2,7 km). Pokročilým lyžařům se bude líbit také v jednom z největších lyžařských středisek Sklářská Poruba (27 km).

Zábava na vás čeká také ve Westernovém městečku (3,8 km) nebo ve vodním parku Tropicana (1,9 km). Vyrazit za poznáním můžete třeba do okolních měst. Poblíž máte třeba známé město Jelenia Góra (18 km), která vás okouzlí svým historickým centrem.

Kde budete spát?

Po dni stráveném na krkonošských hřebenech se vrátíte do stylově a komfortně zařízených čtyřlůžkových apartmánů s jednou ložnicí. V té se nachází pohodlné manželské lůžko. Další místností apartmánu je pak obývací pokoj s kuchyňským koutem, ve kterém nechybí lednice, rychlovarná konvice a varná deska. Samozřejmě je také vybaven nádobím, příbory a jídelním stolem s posezením. Některé apartmány jsou vybaveny i dalšími vychytávkami jako je myčka, pračka, kávovar, mikrovlnná či klasická trouba a podobně. V obývací části najdete velký rozkládací gauč, který poslouží jako přistýlka pro další dvě osoby.

V moderní koupelně je pak sprchový kout, fén a ručníky. Jistě vás potěší i balkon či terasa s výhledem na horské panorama či areál apartmánů. K dalšímu vybavení patří satelitní televize a WiFi připojení.

Apartamenty Sun & Snow Karpatia

Apartamenty Sun & Snow Karpatia

Myśliwska 5C , Karpacz
Polsko

Provozuje společnost:
Sun & Snow Sp. z o. o. IČ: 141534979


+48224502626

rezerwacja@sunandsnow.pl

Check In
16:00 - 17:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Zakázán
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Parkování za 30 Zł/noc

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Fén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
2,2 km
Zastávka
1,4 km
Aquapark
1,6 km
Sjezdovka
0,2 km
Běžkování
0,2 km

Tipy na výlet

Polské Krkonoše

Polské Krkonoše Tip na výlet

Polské Krkonoše působí oproti těm na české straně mohutně a strmě. Nalezneme zde ledovcová jezera, vodopády a horská městečka. Za návštěvu určitě stojí Karpacz a jeho okolí. Kousek od města se nachází jezírko ledovcového původu u kterého je krásná horská chata Samotnia.

Co dále navštívit v této oblasti?

  • Dřevěný kostel Wang
  • Hrad Chojnik
  • Vodopád Kamieńczyka
  • Piechowice - sklářská huť Julia
  • Děti ocení návštěvu Parku miniatur v Kowarech nebo westernové městečko nedaleko Karpacze.

Do polského krkonošského národního parku je potřeba zaplatit vstupné. Vstupenky můžete zakoupit na místě nebo i elektronicky.

Více informací
Karpacz
Karpacz
Kostel Wang
Kostel Wang
Sněžka
Sněžka